Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
14.9.15 10:41
@Jančakecalka píše:
Díky.
Nás to také tak velmi překvapilo, že se to takto dá léčit s obrovským úspěchem :palec:
Díky tomu už se naše rodina léčí jenom homeo a bylinkama :palec: ty na rozdíl od klasických léků nemaj vedlejší učinky :palec:
No, ta Fandova epi mě tam dohání doslova k šílenství, protože to je fakt,,hrozný,,čím si chudáček prochází, jak je těžce nemocnej, to s realitou nemá bohužel nic společného :roll:
Když už, tak by měli točit podle reality a ne takle :roll: Jako před prázdninama, jak byla Andula na tom eeg kvůli těm bolestem hlavy, a že jde rovnou domů od doktora-asi si u doktora ještě stihla umejt vlasy, protože od eeg je na hlavě děsnej lepivej sliz a ona měla účes jak od holiče, taky nereálný :roll:
No, začínáme tomu pomalu věřit, že bude úplně v pořádku, protože za ten necelý rok udělala obrovský pokrok a nemá záchvaty téměř vůbec :dance:
Děkuju, ahoj :hug:

Tak oni mu dali pár záchvatů a drámo jen když na to přišli, jakmile se dějová linka vyčerpala a našli něco zajímavějšího, tak byl Franta bezpříznakový :lol:

A mimochodem, ten sliz z eeg Anča neměla, ale když tenhle měsíc na tom byla Márová, tak si hned kvůli tomu slizu koupila klobouk, takže jim to na Nově došlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.9.15 11:03
@Jančakecalka píše:
Ještě dodám, kdyby mě tu chtěl někdo zase ukamenovat, že léky dcera poctivě bere, homeopat byl zásadně proti vysazování ;) Díky tomu ale už neberu tu hromadu léků denně, ale pouze minimální dávku ;)

Ale však o tom to snad je, pořád je bere. Přijde mi normální s pomocí bylinek snížit dávky, ale z fleku léky vysadit a doufat, že zabere čaj mi přijde na hlavu. Neriskovala bych to. Spíš bych si vydupala pořádné vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
14.9.15 11:58
@Jančakecalka píše:
Moc děkujeme, malá si to opravdu zaslouží, užila neskutečně hnusné chvíle a naše rodina s ní :(
Děkuju :hug:

jééé tak to je úžasný pokrok :srdce: a moc vám to přeji, homeopatika také zdaleka neodsuzuji, ale té babě Halamový v Ulici bych nevěřila ani náhodou :mrgreen:

Viděli jste díly dopředu? Já stahuji dnešek, jsem zvědavá na návštěvu Adri u Šmýda a jak bude ta jejich linka pokračovat, myslíte, že na konci této sezóny z něho bude hodný taťka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.9.15 11:59
@radkka píše:
Ale však o tom to snad je, pořád je bere. Přijde mi normální s pomocí bylinek snížit dávky, ale z fleku léky vysadit a doufat, že zabere čaj mi přijde na hlavu. Neriskovala bych to. Spíš bych si vydupala pořádné vyšetření.

to si takymyslim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
14.9.15 13:02

Ten homeopat je lékař nebo bylinkář? Protože já jsem si myslela, že homeopat je lékař, který se zabývá homeopatickou léčbou. U nás je třeba praktický lékař, který využívá i homeopatické léky…

Takže se v tom ztrácím :oops:

• Citovat
  • Upravit
5239
14.9.15 13:21

@Martrich Videla jsem..noo zatim to tak nevypada..chova se jako blb :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.9.15 13:23
@radkka píše:

Zrovna to chci psat. V Ulici jde o to, ze Franta by mel leky uplne vysadit a nahradit je konopnym olejem a cimsi dalsim jeste :roll:
A taky o to, ze Bylinbaba je s tim svolna, ackoli nezna jeho stav, nevidela zadna vysetreni, nic. A jen tak rekne, ze jasne, ze to je prima napad :zed:

Jinak gratluji @Jančakecalka, ze to mate takto dobry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.9.15 13:25
@KPKristy píše:
Zrovna to chci psat. V Ulici jde o to, ze Franta by mel leky uplne vysadit a nahradit je konopnym olejem a cimsi dalsim jeste :roll:
A taky o to, ze Bylinbaba je s tim svolna, ackoli nezna jeho stav, nevidela zadna vysetreni, nic. A jen tak rekne, ze jasne, ze to je prima napad :zed:Jinak gratluji @Jančakecalka, ze to mate takto dobry :palec:

Přesně tak a myslím, že už jsem to tu jednou psala. Jenom zaslechla, že bere minimální dávku a hned je hotová s tím, že jsou ty léky zbytečné. To pro mě není důvěryhodná osoba :nevim: Kdyby se aspoň podívala na lékařské zprávy, konzultovala s lékařem jeho zdravotní stav… ale takhle :roll: :zed: Vůbec neví, co mu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
14.9.15 13:26
@Martrich píše:
jééé tak to je úžasný pokrok :srdce: a moc vám to přeji, homeopatika také zdaleka neodsuzuji, ale té babě Halamový v Ulici bych nevěřila ani náhodou :mrgreen:Viděli jste díly dopředu? Já stahuji dnešek, jsem zvědavá na návštěvu Adri u Šmýda a jak bude ta jejich linka pokračovat, myslíte, že na konci této sezóny z něho bude hodný taťka? :mrgreen:

Já už bych se nedivila ničemu! To bude zlatý charakter nakonec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
14.9.15 13:32

Šmýd se chová otřesně a má alkoabsťák, pošle si Adri pro jedno

Ale to jsem tu myslím psala dřív :think: Na str. 4395 dole

• Citovat
  • Upravit
12134
14.9.15 13:58
@Jitus.Slavickova píše:
@Martrich Videla jsem..noo zatim to tak nevypada..chova se jako blb :/

taky jsem to viděla, jak se chová. Ale myslím, že nakonec k sobě nějak najdou cestu. Pač mi to přijde logické, Karel odjel pryč a Šmýda znova vtáhli do děje. A navíc absťák je „sviňa“. Ale co mi přišlo dost nelogický, může se chodit na JIPku v normálním oblečení? Já s tím moc zkušeností nemam, ale vždycky když je někdo na JIPce, tak návštěva dostane takový ten speciální plášť a navíc Adri si tam chodí jak na návštěvu do bytu, přišlo mi takový zvláštní. Ale možná je to jen můj dojem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.9.15 14:03
@Martrich píše:
taky jsem to viděla, jak se chová. Ale myslím, že nakonec k sobě nějak najdou cestu. Pač mi to přijde logické, Karel odjel pryč a Šmýda znova vtáhli do děje. A navíc absťák je „sviňa“. Ale co mi přišlo dost nelogický, může se chodit na JIPku v normálním oblečení? Já s tím moc zkušeností nemam, ale vždycky když je někdo na JIPce, tak návštěva dostane takový ten speciální plášť a navíc Adri si tam chodí jak na návštěvu do bytu, přišlo mi takový zvláštní. Ale možná je to jen můj dojem :think:

My byli za babičkou na JIP a dostali jsme jen návleky na boty, jinak nic, ale jestli je to tak správně nevím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
14.9.15 14:05
@radkka píše:
My byli za babičkou na JIP a dostali jsme jen návleky na boty, jinak nic, ale jestli je to tak správně nevím :oops:
no já právě taky nevím, ale možná ano. Přišlo mi to celé takové přitažené za vlasy, ta iniciativa sestry a tak :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
14.9.15 14:09
@radkka píše:
My byli za babičkou na JIP a dostali jsme jen návleky na boty, jinak nic, ale jestli je to tak správně nevím :oops:

hmmm, nás ani nepustili, ikdyž jsem přivezli lékařem žádané léčivo(chemo) a za 2dny tchýně zemřela :roll:

• Citovat
  • Upravit
20767
14.9.15 14:12

Viděla jsem další díl a nic moc.

Pepan chce to auto co opravují prodat tomu lichváři. Ve škole se holky těší na casting, ale Rozina nechce jít a ani tam nepůjde, ta fotografka jí ale samozřejmě objeví :roll:
Květa chce v pekařství podávat francouzské snídaně - z polotovarů, Nyklová o tom nechce slyšet, Lumírovi se to zřejmě také moc nepozdává (bude v dalším díle), Květa mu začne vyhrožovat.
Jarda dostane od Květy zakázku na celý penzion.
Nová kadeřnice chce vyšší ceny = vyšší mzdu, Simona ani Jitka s tím nesouhlasí. Mimo zvýšení cen ještě Jitce navrhne, jestli by místo Simony nechtěla nějakou jinou holku. Takovou elegantnější (hubenější), míň od huby a prostě reprezentativnější… No sice to od ní není hezké, ale něco na tom je, není to kadeřnictví někde v horní dolní, ale salon celkem na úrovni, kde by mě také nezajímaly osobní výlevy zaměstnanců :oops:
Jinak asi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky