Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jančakecalka píše:
Díky.
Nás to také tak velmi překvapilo, že se to takto dá léčit s obrovským úspěchem
Díky tomu už se naše rodina léčí jenom homeo a bylinkamaty na rozdíl od klasických léků nemaj vedlejší učinky
No, ta Fandova epi mě tam dohání doslova k šílenství, protože to je fakt,,hrozný,,čím si chudáček prochází, jak je těžce nemocnej, to s realitou nemá bohužel nic společného
Když už, tak by měli točit podle reality a ne takleJako před prázdninama, jak byla Andula na tom eeg kvůli těm bolestem hlavy, a že jde rovnou domů od doktora-asi si u doktora ještě stihla umejt vlasy, protože od eeg je na hlavě děsnej lepivej sliz a ona měla účes jak od holiče, taky nereálný
No, začínáme tomu pomalu věřit, že bude úplně v pořádku, protože za ten necelý rok udělala obrovský pokrok a nemá záchvaty téměř vůbec
Děkuju, ahoj
Tak oni mu dali pár záchvatů a drámo jen když na to přišli, jakmile se dějová linka vyčerpala a našli něco zajímavějšího, tak byl Franta bezpříznakový ![]()
A mimochodem, ten sliz z eeg Anča neměla, ale když tenhle měsíc na tom byla Márová, tak si hned kvůli tomu slizu koupila klobouk, takže jim to na Nově došlo ![]()
@Jančakecalka píše:
Ještě dodám, kdyby mě tu chtěl někdo zase ukamenovat, že léky dcera poctivě bere, homeopat byl zásadně proti vysazováníDíky tomu ale už neberu tu hromadu léků denně, ale pouze minimální dávku
Ale však o tom to snad je, pořád je bere. Přijde mi normální s pomocí bylinek snížit dávky, ale z fleku léky vysadit a doufat, že zabere čaj mi přijde na hlavu. Neriskovala bych to. Spíš bych si vydupala pořádné vyšetření.
@Jančakecalka píše:
Moc děkujeme, malá si to opravdu zaslouží, užila neskutečně hnusné chvíle a naše rodina s ní
Děkuju
jééé tak to je úžasný pokrok
a moc vám to přeji, homeopatika také zdaleka neodsuzuji, ale té babě Halamový v Ulici bych nevěřila ani náhodou ![]()
Viděli jste díly dopředu? Já stahuji dnešek, jsem zvědavá na návštěvu Adri u Šmýda a jak bude ta jejich linka pokračovat, myslíte, že na konci této sezóny z něho bude hodný taťka? ![]()
@radkka píše:
Ale však o tom to snad je, pořád je bere. Přijde mi normální s pomocí bylinek snížit dávky, ale z fleku léky vysadit a doufat, že zabere čaj mi přijde na hlavu. Neriskovala bych to. Spíš bych si vydupala pořádné vyšetření.
to si takymyslim ![]()
Ten homeopat je lékař nebo bylinkář? Protože já jsem si myslela, že homeopat je lékař, který se zabývá homeopatickou léčbou. U nás je třeba praktický lékař, který využívá i homeopatické léky…
Takže se v tom ztrácím ![]()
@Martrich Videla jsem..noo zatim to tak nevypada..chova se jako blb :/
@radkka píše:
Zrovna to chci psat. V Ulici jde o to, ze Franta by mel leky uplne vysadit a nahradit je konopnym olejem a cimsi dalsim jeste ![]()
A taky o to, ze Bylinbaba je s tim svolna, ackoli nezna jeho stav, nevidela zadna vysetreni, nic. A jen tak rekne, ze jasne, ze to je prima napad ![]()
Jinak gratluji @Jančakecalka, ze to mate takto dobry ![]()
@KPKristy píše:
Zrovna to chci psat. V Ulici jde o to, ze Franta by mel leky uplne vysadit a nahradit je konopnym olejem a cimsi dalsim jeste
A taky o to, ze Bylinbaba je s tim svolna, ackoli nezna jeho stav, nevidela zadna vysetreni, nic. A jen tak rekne, ze jasne, ze to je prima napadJinak gratluji @Jančakecalka, ze to mate takto dobry
Přesně tak a myslím, že už jsem to tu jednou psala. Jenom zaslechla, že bere minimální dávku a hned je hotová s tím, že jsou ty léky zbytečné. To pro mě není důvěryhodná osoba
Kdyby se aspoň podívala na lékařské zprávy, konzultovala s lékařem jeho zdravotní stav… ale takhle
Vůbec neví, co mu je.
@Martrich píše:
jééé tak to je úžasný pokroka moc vám to přeji, homeopatika také zdaleka neodsuzuji, ale té babě Halamový v Ulici bych nevěřila ani náhodou
Viděli jste díly dopředu? Já stahuji dnešek, jsem zvědavá na návštěvu Adri u Šmýda a jak bude ta jejich linka pokračovat, myslíte, že na konci této sezóny z něho bude hodný taťka?
Já už bych se nedivila ničemu! To bude zlatý charakter nakonec ![]()
Šmýd se chová otřesně a má alkoabsťák, pošle si Adri pro jedno
Ale to jsem tu myslím psala dřív
Na str. 4395 dole
@Jitus.Slavickova píše:
@Martrich Videla jsem..noo zatim to tak nevypada..chova se jako blb :/
taky jsem to viděla, jak se chová. Ale myslím, že nakonec k sobě nějak najdou cestu. Pač mi to přijde logické, Karel odjel pryč a Šmýda znova vtáhli do děje. A navíc absťák je „sviňa“. Ale co mi přišlo dost nelogický, může se chodit na JIPku v normálním oblečení? Já s tím moc zkušeností nemam, ale vždycky když je někdo na JIPce, tak návštěva dostane takový ten speciální plášť a navíc Adri si tam chodí jak na návštěvu do bytu, přišlo mi takový zvláštní. Ale možná je to jen můj dojem ![]()
@Martrich píše:
taky jsem to viděla, jak se chová. Ale myslím, že nakonec k sobě nějak najdou cestu. Pač mi to přijde logické, Karel odjel pryč a Šmýda znova vtáhli do děje. A navíc absťák je „sviňa“. Ale co mi přišlo dost nelogický, může se chodit na JIPku v normálním oblečení? Já s tím moc zkušeností nemam, ale vždycky když je někdo na JIPce, tak návštěva dostane takový ten speciální plášť a navíc Adri si tam chodí jak na návštěvu do bytu, přišlo mi takový zvláštní. Ale možná je to jen můj dojem
My byli za babičkou na JIP a dostali jsme jen návleky na boty, jinak nic, ale jestli je to tak správně nevím ![]()
@radkka píše:
My byli za babičkou na JIP a dostali jsme jen návleky na boty, jinak nic, ale jestli je to tak správně nevím
@radkka píše:
My byli za babičkou na JIP a dostali jsme jen návleky na boty, jinak nic, ale jestli je to tak správně nevím
hmmm, nás ani nepustili, ikdyž jsem přivezli lékařem žádané léčivo(chemo) a za 2dny tchýně zemřela ![]()
Viděla jsem další díl a nic moc.
Pepan chce to auto co opravují prodat tomu lichváři. Ve škole se holky těší na casting, ale Rozina nechce jít a ani tam nepůjde, ta fotografka jí ale samozřejmě objeví ![]()
Květa chce v pekařství podávat francouzské snídaně - z polotovarů, Nyklová o tom nechce slyšet, Lumírovi se to zřejmě také moc nepozdává (bude v dalším díle), Květa mu začne vyhrožovat.
Jarda dostane od Květy zakázku na celý penzion.
Nová kadeřnice chce vyšší ceny = vyšší mzdu, Simona ani Jitka s tím nesouhlasí. Mimo zvýšení cen ještě Jitce navrhne, jestli by místo Simony nechtěla nějakou jinou holku. Takovou elegantnější (hubenější), míň od huby a prostě reprezentativnější… No sice to od ní není hezké, ale něco na tom je, není to kadeřnictví někde v horní dolní, ale salon celkem na úrovni, kde by mě také nezajímaly osobní výlevy zaměstnanců ![]()
Jinak asi nic.