Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 píše:
néé, ať dá do frňáku svému Kuřezovi, ať se mu rozsvítí v hlavě
Jasně, ten by si to určitě zasloužil! Evidentně není Tereza první zářez na pažbě…
@PetrušeKl nojo to už Kuřezová řekla, jak ho poprvé chytla s paní učitelkou ![]()
Ajéje, mlaskačka se překonává, navíc ještě odsekává slova, to nejde poslouchat
Je to případ pro logopedii ![]()
Taky je tam Mírinka, už bude mít 5roků
![]()
Holky, co jste viděly ty díly dopředu, co říkáte tomu konfliktu Digi-dvojčata. Tak jedna z holek řekne, že je ta druhá blbá, ještě si dupne a nafouknutá odejde, Digi jí napomene ve stylu zlatíčko, to se ale nedělá a tím to hasne a pak řeší s Monikou, jak je to hrozný, že se neovládla
![]()
@Moise nemůžu nic napsat, třeba bych se dočkala hromadné diskuse o zadupávání dětského ega ![]()
Jo to bude? Sourozenecký hádky jsou normoš.
@Moise píše:Holky, co jste viděly ty díly dopředu, co říkáte tomu konfliktu Digi-dvojčata. Tak jedna z holek řekne, že je ta druhá blbá, ještě si dupne a nafouknutá odejde, Digi jí napomene ve stylu zlatíčko, to se ale nedělá a tím to hasne a pak řeší s Monikou, jak je to hrozný, že se neovládla![]()
jo, to jsem nějak nepochopila, z čeho je tak zničená ![]()
@Moise jo já to pochopila
ja to ještě neviděla tenhle díl. Pak situaci zhodnotim altuálněji. ![]()
Já se omluvuju, že píšu o středě nemumím to škrtnout, ale já byh nechtěla, aby moje kamarádka mi žehlila koš prádla…fakt ne, jako jituš Digi
Holky ja se přiznám że jsem děti(vnučku)vychovala bez vymożeností typu chůvička, monitor dechu a tak. Dcera mi říkala že její známá měla monitor dechu a dala to pryč. Pořád to houkalo i když dítě nebylo v postýlce, asi to zapomínala vypnout či co.Tak nevim. Zase si říkam že při nedonošených prccích je to dobrá věc. Jak to vidíte?
![]()