Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ladule1 a proč si teda prosímTě kojila?
/ftip/
Já ty lidi fakt nechápu… ![]()
Ja zase furt posloucham, a kdy bude druhy? Lidi furt rejpou
.Taky koukam, nevim proc, ale ta kadernice mi zacina byt sympaticka. Trhani oboci mazec ![]()
@Martrich píše:
Ja zase furt posloucham, a kdy bude druhy? Lidi furt rejpou.Taky koukam, nevim proc, ale ta kadernice mi zacina byt sympaticka. Trhani oboci mazec
Mě moc ne
Já jsem trpělivá a chápavá. Lidi se zeptaj, já někdy i vtipně odpovím. Ale jednou dosla řeč i mě. To kdyż se mě kdysi kdosi zeptal, proč má dcera astma, to że jsem asi celý těhotenství kouřila. ![]()
@ivik21 Tak my jsme s bráchou od sebe devět let, což bylo před těmi třiceti až čtyřiceti lety unikum! Tatínka máme stejného, ale na mámu se prý všichni koukali přes prsty, že nemá hned po bráchovi druhé dítě a jde do práce. No já nevím, co je komu do toho?? To by mě v životě nenapadlo se ptát… A když jsem byla s klukem teprve po šestinedělí, poslouchala jsem, kdy bude druhé??
![]()
Lidi by se měli starat především o sebe, nesnáším to rýpání a lezení do soukromí. Každý to má holt nastavené jinak a je každého věc, jestli má děti od sebe dva roky nebo deset, jestli má jedno, deset nebo žádné dítě, jestli střídá chlapy atd… Ale to by pak mnoho „drben“ nemělo o čem hovořit, že ![]()
Jooo, kadeřnice to tam rozjede, ta z toho udělá solidní podnik. Ta hláška „tlustý a nemocný tetky“ to jsem se fakt musela smát. Ale je to fakt, dokážu si představit, mladá a ambiciózní mezi takovejma usedlejme tetkama, docela jí i chápu
![]()
@Patricia89 píše:
No to máš recht. To by se nudily a ještě by vymyslely ještě větší ptákoviny…jojo. Docela je hustá. Sem zvědavá s kým se spřáhne…
Mám pocit že s mladym Hlóžou ![]()
@Anna766 píše:
Mám pocit že s mladym Hlóžou
no na těch stránkách Ulice byla s tím Mikim, ale nevím no. Třeba se spřáhne s madam Diginou a udělají z toho podnik v londýnském stylu
. Je tedy pravda, že to kadeřnictví by asi nějakou inovaci potřebovalo. Když vidím Simonu a ty její umaštěný vlasy v nedbalém drdolu a Jitka, která chodí jak „nalomený vlk“, asi bych si to taky rozmyslela ![]()
Kadernictvi jako sluzba lidem (a nejen v Pze) nesmi ustrnout. Ta mlada to vi, ale ty dve gracie by nejradsi dal sudlaly par stalych klientek, ktere si chodi pokecat. Ty tu sle nebudou vecne. Pak taky mela pravdu s tim, ze zakaznice se chteji bavit o „svych“ vecech a odchazet pozitivne naladene. Neumim si ani predstavit, co ji tam Simona asi tak licila za problemy ![]()
@KPKristy já si neumím představit Simonu jako kadeřnici vůbec. Utekla bych hned, nesnáším, když si kadeřnice chce povídat ![]()
@Moise píše:
@KPKristy já si neumím představit Simonu jako kadeřnici vůbec. Utekla bych hned, nesnáším, když si kadeřnice chce povídat
Hlavne Simona si nepovida! Mele blbosti, vriska u toho, to je fakt otrava..
Kdy konečně někdo řekne té super blondýně, že jí už asi tak půl století není 20?
Ta je mi tááák nesympatická…
![]()
@Janaxy píše:
Kdy konečně někdo řekne té super blondýně, že jí už asi tak půl století není 20?Ta je mi tááák nesympatická…
![]()
Granule jo?? ![]()
@Anna766 píše:
Granule jo??
Jasněéé
A ta mladá kadeřnice je taky šílená, mluví jako mééé ![]()
@KPKristy píše:
Hlavne Simona si nepovida! Mele blbosti, vriska u toho, to je fakt otrava..
presne, taky bych tam uz nesla ![]()