Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
16.9.15 19:49

Jo mlaskačka, a jak hned vyhrožuje, co? Kdysi se přesně takhle choval Lumír, příjde mi k smíchu ta jeho umírněnost :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
16.9.15 19:50

@Patricia89 nechápu, ale co jsme měli za p. uč. v 1.tř, tak se nedivím ničemu
:zed:

když ji známí pomlouvali, tak jsem jim nevěřila, teď už bych neváhala :roll:

• Citovat
  • Upravit
11184
16.9.15 19:52

@Patricia89 k nám do ČR už to vlezlo taky ale do naší domácnosti ne že by mi asi brzy poslali do zádele při americké výchově, vidím to u známé už jí 8letý syn poslal do p…le že něco po něm chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
16.9.15 19:53
@ivik21 píše:
Jo mlaskačka, a jak hned vyhrožuje, co? Kdysi se přesně takhle choval Lumír, příjde mi k smíchu ta jeho umírněnost :jazyk:

mlaskačka na pěst a Digina taky. Jako neodsuzuji, že jí nešla seřvat, mít dvojky a být na ně sama, tak v tom asi taky plavu. Někdy fakt nevím, jak na toho jednoho co mam, dává mi zabrat a občas jsem pěkně hysterická. Spíš to, jak to pak řeší a celkově mě nebaví, je to moc smutný, ta její linka mi pije krev. Jinak Lumča dobrej taťka, jak se stará. Světluš má na mateřský havaj, jak si tam četla ten časák, dobrá provokace. Já v šestinedělí nezvládala vůbec nic :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
16.9.15 19:54
@věrasek80 píše:
@Patricia89 k nám do ČR už to vlezlo taky ale do naší domácnosti ne že by mi asi brzy poslali do zádele při americké výchově, vidím to u známé už jí 8letý syn poslal do p…le že něco po něm chtěla

téda, to je síla… byla tu ještě jedna fajná diskuse, nepřispívala jsem, páč by mě asi vyloučili, jak slečna chodí ke tchýni na rodinné obědy a co tam vyvádějí švagrové děti…

• Citovat
  • Upravit
11184
16.9.15 19:54

@ivik21 tak já na paní uč. s 1třídy vzpomínám dodnes a moje děti na svoje učitelky z 1třídy také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
16.9.15 20:02

@Martrich já to zvládala ale v tuto dobu už jsem měla půlnoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
16.9.15 20:03

@Patricia89 já to raději ani číst nebudu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.9.15 20:06

Ja teda moc nepobiram, jak miminko rve, Lumir jde k nemu, cosi mu vyklada a Svetlus si v klidu cte. Pamatuju pri takhle cerstvych detech, jak zabrecely, okamzite mi zacalo tect mliko a slo se kojit. Ci jinyho muze novorozenec chtit nez mliko.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
16.9.15 20:17

@ivik21 to jsem cetla taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
16.9.15 20:41
@leni1506 píše:
@ivik21 to jsem cetla taky :lol:

tý jo to mi neříkejte, já byla v tom šestinedělí ko, furt jsem lítala kolem prcka, nešlo mi kojení, tak jsem kojila třeba půl hodiny v kuse, pak odsávala, přebalila a chvíli něco udělala a zase znova dokola. Navíc po císaři jsem byla celá bolavá, fakt to nebyla taková pohodička, dokonce jsem asi 4 týdny ani nekoukala na televizi a to je u mě co říct. Chodila jsem spát v osm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
16.9.15 21:06

@Martrich v sestinedeli jsem taky litala kolem miminka ja myslela tu fajn diskuzi jak tu psali holky jak chodila ke tchyni na navstevu a jak mela svagrova ty zlobivi deti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
16.9.15 21:37
@Martrich píše:
Světluš má na mateřský havaj, jak si tam četla ten časák, dobrá provokace. Já v šestinedělí nezvládala vůbec nic :mrgreen: :mrgreen:

Taky jsem měla klídek, kluk se vzbudil jednou za 3h na jídlo, jinak chrněl :mrgreen: Měla jsem naklizeno, uvařeno a ještě jsem si dodělávala Vš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
16.9.15 21:38
@ivik21 píše:
téda, to je síla… byla tu ještě jedna fajná diskuse, nepřispívala jsem, páč by mě asi vyloučili, jak slečna chodí ke tchýni na rodinné obědy a co tam vyvádějí švagrové děti…

Jo, tohle jsem taky četla a neznám to ani z doslechu 8o No, jako některé děti lítají kolem stolu, ale aby všechny kolem matlaly jídlem apod. :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.9.15 08:11
@Martrich píše:
tý jo to mi neříkejte, já byla v tom šestinedělí ko, furt jsem lítala kolem prcka, nešlo mi kojení, tak jsem kojila třeba půl hodiny v kuse, pak odsávala, přebalila a chvíli něco udělala a zase znova dokola. Navíc po císaři jsem byla celá bolavá, fakt to nebyla taková pohodička, dokonce jsem asi 4 týdny ani nekoukala na televizi a to je u mě co říct. Chodila jsem spát v osm :mrgreen:

Tak tenhle problem Svetlus evidentne nema, kdyz vysedava u casopisu 8). Pak taky nevim, proc je tak vyrizena, vypada, jakoby bdela uz sto hodin v kuse :mrgreen:. Ale tak je to jen seriaaaaal :jazyk:, my vime sve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí