Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
Však já to nezatracuji, ale upřímně, vysadila bys jí léky? Psala jsi, že bere jen minimální množství, tak proč ne. Vaše cesta mi je sympatická, zkusit, jestli zabere jiná léčba a tomu přizpůsobit množství léků, ale to, co navrhuje Bylinbába je podle mého radikální a riskantní.
Já bych léky nikdy nevysadila a to samé nám nařídil i homeopat, že léky vysazovat ani náhodou, že se musí postupně a pokud možno pomalu, třeba i během roka a půl, nikdy ne narychlo.
Jenže, to se právě stalo, když měla malá nějak 3 měsíce klid od záchvatů, když zabraly na chvíli nové léky od neurologa, tak nám je pak hned z velké části vysadil, prej, co to udělá
,no, nechápala jsem, ale myslela jsem, že ví, co dělá, jenomže pak se záchvaty nakupily a jelo to strašným způsobem…už na to ani nechci vzpomínat
Změnili jsme neurologa, ale ten taky nic moc neřeší, pořád jen eeg a nic víc, na nic se nezeptá, nic nesdělí, na vše, abych se ho vyptávala, naštěstí už tam nechodíme tak často, když je ted na tom díky homeo dobře ![]()
@radkka píše:
@Jančakecalka Jinak vám moc přeji, že to zabralo, muselo to být náročné, vůbec si to nedovedu představit
Děkuju Ti ![]()
Náročné je bohužel slabé slovo, bylo to šílené a myslela jsem, že už bude jenom hůř a že malá na tom bude do budoucna hrozně, ale naštěstí se ukázalo, že jde pomoci ![]()
@Jančakecalka Chudák holka. No já také s lékaři nemám moc dobrou zkušenost a zkouším kde co (následky po špatně léčené Borelioze) a trvalo, než jsem našla lékaře, který se opravdu snažil pomoct a nebyla jsem pro něj jen jak nějaká věc, která je mu vlastně ukradená, hlavně, že něco do karty napíše a dostane zaplaceno.
Moc bych vám přála, aby už bylo jen lépe, věřím, že to pro všechny z vás muselo být strašné, hlavně, že se našla vyhovující léčba.
@KPKristy já kruhy pod očima měla že já byla vzhůru do půl třetí ráno že měl přetočené spaní synek a musela jsem vstávat 6 kvůli staršším celé 4týdny to trvalo
@Jančakecalka můžu se prosím zeptat? Jdu s klukem na EEG. Mám si vzít ssebou něco speciálního? Ručník, vlhčené ubrousky? Vůbec nevím. Děkuju moc. ![]()
@radkka píše:
@Jančakecalka Chudák holka. No já také s lékaři nemám moc dobrou zkušenost a zkouším kde co (následky po špatně léčené Borelioze) a trvalo, než jsem našla lékaře, který se opravdu snažil pomoct a nebyla jsem pro něj jen jak nějaká věc, která je mu vlastně ukradená, hlavně, že něco do karty napíše a dostane zaplaceno.
Moc bych vám přála, aby už bylo jen lépe, věřím, že to pro všechny z vás muselo být strašné, hlavně, že se našla vyhovující léčba.
Děkuji ![]()
Já tohle podobné zažila se svou endokrinoložkou-nic jí nezajímalo, nepříjemná, ale hlavně, že měla co napsat do karty a že dostala prachy…
@Anna766 píše:
@Jančakecalka můžu se prosím zeptat? Jdu s klukem na EEG. Mám si vzít ssebou něco speciálního? Ručník, vlhčené ubrousky? Vůbec nevím. Děkuju moc.
Ahoj, nemusíš, teda mi nemusíme, nevim, jak to u vašeho doktora je zařízené, ale nám vždycky po eeg dá sestra ubrousky.
Jinak nic dalšího speciálního ne.
Přeju hodně štěstíčka ![]()
@Jančakecalka Moje dcera odmítala jít po EEG do školy, jela si nejprve domů umýt vlasy. Ale měla je dlouhý a byl to ten super pubertální věk. V tomhle to mají lepší kluci, kteří jsou na ježka.
@Jančakecalka píše:
Ahoj, nemusíš, teda mi nemusíme, nevim, jak to u vašeho doktora je zařízené, ale nám vždycky po eeg dá sestra ubrousky.
Jinak nic dalšího speciálního ne.
Přeju hodně štěstíčka
Děkuju.
já se právě dost bojim toho co se dozvíme. Tady před klukem se dělám, jak o nic nejde, a jsem z toho docela v prd.
ať je malè jen a jen líp. ![]()
@vokishka píše:
@Jančakecalka Moje dcera odmítala jít po EEG do školy, jela si nejprve domů umýt vlasy. Ale měla je dlouhý a byl to ten super pubertální věk. V tomhle to mají lepší kluci, kteří jsou na ježka.
Pravda.Syn je nakrátko
my jedeme do okr. města. A ještě nikdy jsem tam nebyla, proto se Janči ptám. Manžel přijede z montáže a beze nás tam autem.Pak zase ráno odjede.Kluk si vezme kšiltovku a bude. ![]()
@Anna766 píše:
Pravda.Syn je nakrátkomy jedeme do okr. města. A ještě nikdy jsem tam nebyla, proto se Janči ptám. Manžel přijede z montáže a beze nás tam autem.Pak zase ráno odjede.Kluk si vezme kšiltovku a bude.
Přeji hodně sil, pevné nervy a hlavně zdraví!!!
![]()
@vokishka píše:
Tak ani se jí nedivim, já bych s tim gelem na vlasech taky nikam nešla ![]()
Jo, kluci, ty maj výhodu ![]()
@Anna766 píše:
Děkuju.já se právě dost bojim toho co se dozvíme. Tady před klukem se dělám, jak o nic nejde, a jsem z toho docela v prd.
![]()
ať je malè jen a jen líp.
Neboj, určo to bude mít v pořádku
Tak to jsi jako já, před dcerou hrdinka, ale jinak to bylo peklo, noci, kdy jsem probrečela do polštáře nebo manželovi na rameno bylo nespočet, jsem ráda, že už to tak není ![]()
@Jančakecalka děkuji
a přeji jen a jen zdravíčko malé