Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33487
18.9.15 10:22
@Anna766 píše:
Právě :palec: přislo mi to tak uvěřitelný. Muj chlap dítě podržel, poblbnul, přenesl v autosedačce a tak, ale nekoupal nikdy. Bál se. A to je i děda dobrej. Když jsem ležela v nemocnici a dcera chodila do práce, hlídal sám vnučku každou neděli, celej den. A to jí bylo rok a půl. To jsem já mockrat teda neviděla. Pořád jsem z nemocnice volala, jak to zvládaj a tak, aby jí dal včas jídlo a spát a jiné. Fakt zvládal, je frajer. :srdce:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
18.9.15 10:23
@radkka píše:
To je Gábina :nevim:

Dekuji ja ji nepoznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.9.15 10:25
@Marcam píše:
Já nevím jak vám, ale mě se totálně sprotivila Tereza a Kuřízek. Tereza rozbíjí rodinu a je jak na obláčku.

Moje slova, nemůžu je ani vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
18.9.15 10:27

@radkka @Marcam mám to podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
18.9.15 11:03
@radkka píše:
Já chodím na víno každou středu a na kofolu s rumem každý pátek, pokud do toho nevleze nějaká oslava apod. Občas si koupíme flašku vína domu, navíc v zimě svařáček :srdce: :dance: Tak jsem asi alkoholik :think:
Asi se nad sebou zamyslím, ale v sobotu se vdávám, tak až potom.

Tak ať se svatba vydaří a máte pěkné počasí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
18.9.15 11:05
@Marcam píše:
Já nevím jak vám, ale mě se totálně sprotivila Tereza a Kuřízek. Tereza rozbíjí rodinu a je jak na obláčku.

Taky už jich mám plné zuby..

Holky já včerejší díl viděla tak na půl oka a dnes jsem zrovna u té hádky Kuřízka se ženou luxovala. Podle ksichtů jsem pochopila, že na něj něco halekala, ale nevím, co… Copak se tam dělo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
18.9.15 11:08
@radkka píše:
Já chodím na víno každou středu a na kofolu s rumem každý pátek, pokud do toho nevleze nějaká oslava apod. Občas si koupíme flašku vína domu, navíc v zimě svařáček :srdce: :dance: Tak jsem asi alkoholik :think:
Asi se nad sebou zamyslím, ale v sobotu se vdávám, tak až potom.

taky přeji ať se vydaří počasí a máte krásnou svatbu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33487
18.9.15 11:14

@radkka
Krásnou svatbu přeji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
18.9.15 11:21

@Verčule To neni Gabina, to je ta nova kadernice (Pracharova).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
18.9.15 11:33
@sppo píše:
@Verčule To neni Gabina, to je ta nova kadernice (Pracharova).

Ja si zo myslela podle toho ksichtu co tam hazi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
18.9.15 12:06

@radkka prosim tě sorry, koukám že ti malá vlezla na profil. :andel: vařim a ona si to ta malá potvůrka umí zapnout. :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.9.15 12:11

@Tom-Jerry @ladule1 @PetrušeKl Díky holky :hug: No nevim, nevim, s tím počasím, ale snad ano. Obřad je v kapli a hostinu jsme chtěli venku, ale je nachystána i vnitřní varianta, tak uvidíme (nebude hostina, ale raut, nic formálního, jen společný přípitek a pak si každý vezme kdy chce, co chce).

@sppo Fakt? Tak to už opravdu špatně vidím, to se omlouvám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.9.15 12:12
@Anna766 píše:
@radkka prosim tě sorry, koukám že ti malá vlezla na profil. :andel: vařim a ona si to ta malá potvůrka umí zapnout. :roll: :zed:

To já vůbec neřešim, v pohodě ;) Samotný se mi hlavně na mobilu stává, že se ukliknu, nevím, co v tom některé hledají za problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33487
18.9.15 12:14
@radkka píše:
@Tom-Jerry @ladule1 @PetrušeKl Díky holky :hug: No nevim, nevim, s tím počasím, ale snad ano. Obřad je v kapli a hostinu jsme chtěli venku, ale je nachystána i vnitřní varianta, tak uvidíme (nebude hostina, ale raut, nic formálního, jen společný přípitek a pak si každý vezme kdy chce, co chce).

To zní moc dobře. tak snad vyjde i počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
18.9.15 12:17
@radkka píše:
To já vůbec neřešim, v pohodě ;) Samotný se mi hlavně na mobilu stává, že se ukliknu, nevím, co v tom některé hledají za problém.

přesně tak, taky nechápu proč to některé řeší. Taky se mi občas stane, že se ukliknu a u sebe ani nekoukám kdo se mi dívá na profil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí