Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Patricia89 píše:
Ahoj holky, omluvám se, nepatří to sem, ale musim. Našla sem diskuzi, kde se manželka přiznala k nevěře a manžel jí sem na emimi napsal.. mazec. Četli jste to???https://www.emimino.cz/…adna-228752/
mrknu na to večer, až bude čas. To je teda masakr
![]()
Jinak taky bych plivla na Kuřeza, chová se jak bačkora, furt je hrozně schlíplej, Tereza a ty její soucitné pohledy, to je dvojka k pohledání. Tomu říkám žhavá láska
Ale přijde mi, že Kuříz zhubnul, včera s Danielou v tom upnutým tričku byl ňákej hubenější ![]()
Daniela se mi líbila, měla super šaty a hlavně ho dobře stírá, vlastně má pravdu. Když odešel, tak to má dětem vysvětlit a řešit na rovinu, on furt strká hlavu do písku, ubožák ![]()
@Anna766 píše:
Krásnou svatbu jo?pchee, krásnou svatební noc hlavně
![]()
![]()
![]()
Ani, tak jak EEG, dobrý?
@radkka Přidávám se také - ať Vám zítra vše vyjde, vč. počasí, jinak hlavně hodně lásky
,trpělivosti a… občas zkuste mít jedno oko zavřené.
![]()
@Patricia89 píše:
No, přečti. Já čučela jak blázen..Jinak mě teda fakt Ulice nebaví. Tereza a Kuřízek. Bída a utrpení..
Přesně. Není to chlap. Mě teď nějak začala bavit Ordinace.
nezaložíme téma na Ordinaci? Já se u toho včera fakt pobavila, miluju Boba a Heluš, ale jinak pardon, to sem nepatří ![]()
@Martrich píše:
nezaložíme téma na Ordinaci? Já se u toho včera fakt pobavila, miluju Boba a Heluš, ale jinak pardon, to sem nepatří
O té taky plkáme.
Tady.
@Patricia89 píše:
No, myslím si, že jo. Nevím. To by to takhle nenapsal. No myslím, že bude mít dneska pěkný odpoledne…
Každopádně, ona je blbka, takovou věc napíše pod svým nickem
a on je pablb, když takhle poučuje ostatní pisatelky… Ať si jdou dělat pořádky mimo PC… ![]()
@Martrich píše:
mrknu na to večer, až bude čas. To je teda masakr![]()
Jinak taky bych plivla na Kuřeza, chová se jak bačkora, furt je hrozně schlíplej, Tereza a ty její soucitné pohledy, to je dvojka k pohledání. Tomu říkám žhavá láska
Ale přijde mi, že Kuříz zhubnul, včera s Danielou v tom upnutým tričku byl ňákej hubenější
Daniela se mi líbila, měla super šaty a hlavně ho dobře stírá, vlastně má pravdu. Když odešel, tak to má dětem vysvětlit a řešit na rovinu, on furt strká hlavu do písku, ubožák
Máš pravdu, ale já upřímně nechápu ani Terezu. Já jsem vždy měla starší chlapy, takže se stávalo, že mě balil ženáč a také se mi stalo, že jsem s jedním randila a po čase zjistila, že je zadaný, měla jsem ho ráda a těžce na něj zapomínala, ale prostě bych si tohle nikdy neodpustila. Ani kdyby mu to s ní nefungovalo. Tím neříkám, že jsem dokonalá, ale rodina je pro mě svatá, nevrtala bych se do toho, ani za takových okolností jako Tereza.
**@MartrichJíťa* píše:
Ani, tak jak EEG, dobrý?
Děvčata děkuju jste hodný. Na EEG jedeme 24. až a do Chebu.Byli jsme zatím v SPC, u psycholožky. Fíla to nese nějak těžce, včera zvracel, tak nešel ani do školy. Dneska po dohodě s učitelkou šel, má individuál, říkala že dost dětí chybí tak se mu může věnovat. A dr neuroložka ho obj. aż na 2.10.Takže čekáme, má spec. vyučování prozatím a vše je otevřené.
@Žirafa 69 píše:
@radkka Přidávám se také - ať Vám zítra vše vyjde, vč. počasí, jinak hlavně hodně lásky,trpělivosti a… občas zkuste mít jedno oko zavřené.
![]()
Díky moc
No, to občas chce
![]()
@Anna766 píše:
Krásnou svatbu jo?pchee, krásnou svatební noc hlavně
![]()
![]()
![]()
Tak o té dost pochybuji, myslím, že oba budeme rádi, že někam padneme a první den jako manželé profňukáme s kocovinou
No, fakt nejsme alkoholici, ale tohle asi nedáme ![]()
@Žirafa 69 píše:
O té taky plkáme.Tady.https://www.emimino.cz/…nkovani/336/?…
jdu za vámi holky
![]()
Pcheee, každá chce být půl dne princezna nebo středem pozornosti, ni?