Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
18.9.15 13:50
@Anna766 píše:
Krásnou svatbu jo? :mrgreen: pchee, krásnou svatební noc hlavně :mrgreen: :pankac: :kytka: :kytka:

Pcheee, každá chce být půl dne princezna nebo středem pozornosti, ni? :*

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
18.9.15 13:52

@Anna766 jů, jak jste to dnes zvládli? :think:

• Citovat
  • Upravit
39658
18.9.15 14:01
@ivik21 píše:
@Anna766 jů, jak jste to dnes zvládli? :think:

Jsem se právě chtěla zeptat, Aničko, taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.9.15 14:02
@Patricia89 píše:
Ahoj holky, omluvám se, nepatří to sem, ale musim. Našla sem diskuzi, kde se manželka přiznala k nevěře a manžel jí sem na emimi napsal.. mazec. Četli jste to???https://www.emimino.cz/…adna-228752/

mrknu na to večer, až bude čas. To je teda masakr 8o 8o

Jinak taky bych plivla na Kuřeza, chová se jak bačkora, furt je hrozně schlíplej, Tereza a ty její soucitné pohledy, to je dvojka k pohledání. Tomu říkám žhavá láska :mrgreen: Ale přijde mi, že Kuříz zhubnul, včera s Danielou v tom upnutým tričku byl ňákej hubenější :think:
Daniela se mi líbila, měla super šaty a hlavně ho dobře stírá, vlastně má pravdu. Když odešel, tak to má dětem vysvětlit a řešit na rovinu, on furt strká hlavu do písku, ubožák :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.9.15 14:03
@Anna766 píše:
Krásnou svatbu jo? :mrgreen: pchee, krásnou svatební noc hlavně :mrgreen: :pankac: :kytka: :kytka:

Ani, tak jak EEG, dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39658
18.9.15 14:04

@radkka Přidávám se také - ať Vám zítra vše vyjde, vč. počasí, jinak hlavně hodně lásky :srdce:,trpělivosti a… občas zkuste mít jedno oko zavřené. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.9.15 14:06
@Patricia89 píše:
No, přečti. Já čučela jak blázen..Jinak mě teda fakt Ulice nebaví. Tereza a Kuřízek. Bída a utrpení..
Přesně. Není to chlap. Mě teď nějak začala bavit Ordinace.

nezaložíme téma na Ordinaci? Já se u toho včera fakt pobavila, miluju Boba a Heluš, ale jinak pardon, to sem nepatří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39658
18.9.15 14:10
@Martrich píše:
nezaložíme téma na Ordinaci? Já se u toho včera fakt pobavila, miluju Boba a Heluš, ale jinak pardon, to sem nepatří :mrgreen:

O té taky plkáme. ;) Tady.

https://www.emimino.cz/…nkovani/336/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.9.15 14:14
@Patricia89 píše:
No, myslím si, že jo. Nevím. To by to takhle nenapsal. No myslím, že bude mít dneska pěkný odpoledne…

Každopádně, ona je blbka, takovou věc napíše pod svým nickem :pocitac: a on je pablb, když takhle poučuje ostatní pisatelky… Ať si jdou dělat pořádky mimo PC… :zed:

• Citovat
  • Upravit
20767
18.9.15 14:16
@Martrich píše:
mrknu na to večer, až bude čas. To je teda masakr 8o 8oJinak taky bych plivla na Kuřeza, chová se jak bačkora, furt je hrozně schlíplej, Tereza a ty její soucitné pohledy, to je dvojka k pohledání. Tomu říkám žhavá láska :mrgreen: Ale přijde mi, že Kuříz zhubnul, včera s Danielou v tom upnutým tričku byl ňákej hubenější :think:
Daniela se mi líbila, měla super šaty a hlavně ho dobře stírá, vlastně má pravdu. Když odešel, tak to má dětem vysvětlit a řešit na rovinu, on furt strká hlavu do písku, ubožák :cert:

Máš pravdu, ale já upřímně nechápu ani Terezu. Já jsem vždy měla starší chlapy, takže se stávalo, že mě balil ženáč a také se mi stalo, že jsem s jedním randila a po čase zjistila, že je zadaný, měla jsem ho ráda a těžce na něj zapomínala, ale prostě bych si tohle nikdy neodpustila. Ani kdyby mu to s ní nefungovalo. Tím neříkám, že jsem dokonalá, ale rodina je pro mě svatá, nevrtala bych se do toho, ani za takových okolností jako Tereza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148703
18.9.15 14:16
**@MartrichJíťa* píše:
Ani, tak jak EEG, dobrý?

Děvčata děkuju jste hodný. Na EEG jedeme 24. až a do Chebu.Byli jsme zatím v SPC, u psycholožky. Fíla to nese nějak těžce, včera zvracel, tak nešel ani do školy. Dneska po dohodě s učitelkou šel, má individuál, říkala že dost dětí chybí tak se mu může věnovat. A dr neuroložka ho obj. aż na 2.10.Takže čekáme, má spec. vyučování prozatím a vše je otevřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.9.15 14:18
@Žirafa 69 píše:
@radkka Přidávám se také - ať Vám zítra vše vyjde, vč. počasí, jinak hlavně hodně lásky :srdce:,trpělivosti a… občas zkuste mít jedno oko zavřené. :mrgreen: :mavam:

Díky moc :hug: No, to občas chce :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.9.15 14:18
  • Citovat
  • Upravit
20767
18.9.15 14:20
@Anna766 píše:

Tak o té dost pochybuji, myslím, že oba budeme rádi, že někam padneme a první den jako manželé profňukáme s kocovinou :oops: :? No, fakt nejsme alkoholici, ale tohle asi nedáme :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.9.15 14:41
@Žirafa 69 píše:
O té taky plkáme. ;) Tady.https://www.emimino.cz/…nkovani/336/?…

jdu za vámi holky :mavam: :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky