Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18074
18.9.15 12:17
@radkka píše:
@Tom-Jerry @ladule1 @PetrušeKl Díky holky :hug: No nevim, nevim, s tím počasím, ale snad ano. Obřad je v kapli a hostinu jsme chtěli venku, ale je nachystána i vnitřní varianta, tak uvidíme (nebude hostina, ale raut, nic formálního, jen společný přípitek a pak si každý vezme kdy chce, co chce).@sppo Fakt? Tak to už opravdu špatně vidím, to se omlouvám :oops:

jůůůůůůů, tak krásnou svatbu…brácha se ženil minulý týden, vyšlo i krásně počaasí, hostina byla venku, měli to krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
18.9.15 12:18

A holky, do kdy chce Digi strašit u Moniky v bytě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.9.15 12:23
@NinPe píše:
jůůůůůůů, tak krásnou svatbu…brácha se ženil minulý týden, vyšlo i krásně počaasí, hostina byla venku, měli to krásně

To jo, minulý týden bylo pěkně, to hezky vychytali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.9.15 12:55
@NinPe píše:
A holky, do kdy chce Digi strašit u Moniky v bytě???

už shání byt v Ulici :palec:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
18.9.15 12:56

@radkka Krásnou svatbu, hodně štěstí, zdraví a hlavně lásky v manželství!!! :srdce: :* :hug:

• Citovat
  • Upravit
20767
18.9.15 13:03
@ivik21 píše:
@radkka Krásnou svatbu, hodně štěstí, zdraví a hlavně lásky v manželství!!! :srdce: :* :hug:

Díky moc :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.9.15 13:04

Holky máte díl 2876? Mám nějakou kratší verzi bez ukázek na další díl, mohly byste prozradit, co bude? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.9.15 13:06

@radkka mám tu samou :nevim:, ale byla jsem zvědavá, tak jsem ji i přes varování stáhla… Prý běží i na edisku stejně krátká :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
20767
18.9.15 13:08
@ivik21 píše:
@radkka mám tu samou :nevim:, ale byla jsem zvědavá, tak jsem ji i přes varování stáhla… Prý běží i na edisku stejně krátká :pocitac:

Já jí mám z edisku, odtud jsem to fakt nečekala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
18.9.15 13:15

Já měla s tím dílem problém, mě se to někde v půlce zaseklo a nešlo to dál, zrovna když byla Sabina u Terky v kabinetě, ale ještě to nemám dokoukané celé.
Terka mi štve - ten jejich rozhovor byl naprosto tragickej, Sabina ji převálcovala - tak sakra když se Terka do toho dala, musí se umět obhájit - ne sedět s hlavou skloněnou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.9.15 13:17
@Moise píše:
Já měla s tím dílem problém, mě se to někde v půlce zaseklo a nešlo to dál, zrovna když byla Sabina u Terky v kabinetě, ale ještě to nemám dokoukané celé.
Terka mi štve - ten jejich rozhovor byl naprosto tragickej, Sabina ji převálcovala - tak sakra když se Terka do toho dala, musí se umět obhájit - ne sedět s hlavou skloněnou :roll:

Jo, to stačí kousek přetočit (dál) a jede to. Takhle se mi to zaseklo ještě v Coolně.

Terka je ubohá, s tím souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.9.15 13:33

@Moise @Terdul @radkka Jo na uložto je k tomu varování o sekání a chybějícím konci…

Tereza machrovala před Sabinou že je normální, když se rodiče rozvádí, ale už nepřiznala že vyváděla hůř než Sabina, tohle přiznala až kuřezovi o samotě, že je vlastně „Petříková“,, Matěje mi je líto, byl smutný že se Tereza chce stěhovat do té nejisoty,, řekla bych že ten slaboch zvedá hlas jen když je s Terezou a hecuje se co všechno jí řekne a pak je před ní malinký, Kuřezová má furt navrch… jinak Světluš pozve Gábi na kafe,, Edí s Adrí se rafnou, ale pak udobří,…

• Citovat
  • Upravit
148704
18.9.15 13:43
@Terdul píše:
Holky, ten samý problém. Seklo se mi ve stejných pasážích a nemám ukázky.
A k Terýýýskovi - mně stále nevadí. Kurvízek si ji našel sám, ne ona jeho, takžd tentokrát bych plivla na něj.

Až na něj budeš plivat, stojím za tebou a připravím si slinu :mrgreen: :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148704
18.9.15 13:47
@Tom-Jerry píše:
přesně tak, taky nechápu proč to některé řeší. Taky se mi občas stane, že se ukliknu a u sebe ani nekoukám kdo se mi dívá na profil :nevim:

Oni se totiż Kristiance líběj ty profilky no. A ta tvoje dupací myš snad nejvíc. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148704
18.9.15 13:49
@ivik21 píše:
@radkka Krásnou svatbu, hodně štěstí, zdraví a hlavně lásky v manželství!!! :srdce: :* :hug:

Krásnou svatbu jo? :mrgreen: pchee, krásnou svatební noc hlavně :mrgreen: :pankac: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí