Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pamatuju si dobře, že ten byt, ve kterém teď žije Kuřízek a nabízí Tereze, ať se nastěhuje „k němu“, je nějakého jeho klienta, který je jen dlouhodobě v zahraničí? Oni se tam zabydlují, jako by to bylo jejich ![]()
@Amalthea píše:
Pamatuju si dobře, že ten byt, ve kterém teď žije Kuřízek a nabízí Tereze, ať se nastěhuje „k němu“, je nějakého jeho klienta, který je jen dlouhodobě v zahraničí? Oni se tam zabydlují, jako by to bylo jejich
nojo, něco takového říkal, ale moc zabydlení tam nejsou, skoro žádnej nábytek
, Tereza se tam ani nepřevléká ![]()
Holky, ta diskuse, četla jsem jen něco, toho manžela a mazec, je fakt, že ta holka je pitomá, řešit tohle pod svým nickem veřejně, to bych asi nikdy neudělala…
@Martrich píše:Holky, ta diskuse, četla jsem jen něco, toho manžela a mazec, je fakt, že ta holka je pitomá, řešit tohle pod svým nickem veřejně, to bych asi nikdy neudělala…
Zbytek svého prv. příspěvku smázla, na str.4 akorát doplnila info, už jako anonym (jaxi zbytečné, že…)
Koukám na pondělí- líbí se mi Sabina, jak jde za Terezou. Přijde mi naprosto uvěřitelná a pochopitelná…Tereza vidí jen to svoje štěstíčko, kterému jdou s Kuřízkem naproti a nebere ohledy na nikoho. Přitom to zažila…člověk by čekal, že pro ni ženatej chlap bude tabu…
Holky nevite, co za znacku je ten svetrik s kolem, co da Gabina Svetlane pro maleho? Dekuji!!
@Twin_Star nevím, ale cedulka byla vidět, možná stopnout a zvětšit, jestli se to nerozmaže. Mě docela dojímá, jak Světlana nemá čas na úklid a musí jí chodit uklízet Nyklová. A místo toho běhá venku s Gábinou ![]()
@Amalthea píše:
Pamatuju si dobře, že ten byt, ve kterém teď žije Kuřízek a nabízí Tereze, ať se nastěhuje „k němu“, je nějakého jeho klienta, který je jen dlouhodobě v zahraničí? Oni se tam zabydlují, jako by to bylo jejich
To jsem si také hned říkala ![]()
Všem, které mi přály ke svatbě bych chtěla znovu poděkovat. Ženich kupodivu přišel včas, obřad a hojná účast mě dojaly, že kapesníky nestačily (a ty fotky ani nechci vidět
), bylo nádherné počasí, slavilo se do rána, celá neděle proválená, jooo, začíná nám to hezky. ![]()
Všem ostatním se omlouvám za OT.
@radkka tak vše nej
a jak to hezky začalo ať to pokračuje
a teď šup šup, svatební noc
![]()
@radkka Tak to je super, krásně Vám to vyšlo. Tak hodně štěstí, mladá paní. ![]()
I my se v ned. vzbudili do krásného, slunného, říjnového rána (a kv. únavě bylo spíš svatební ráno, než noc
),navíc v penzionu v lese, kde jsme měli hostinu i na tu noc pokoj (jsme spolu 6 let už žili).
- - - - -
Jak to bude dál nejen u Kuřízků, uvidíme asi už dnes. Brou ![]()
@Žirafa 69 píše:
@radkka Tak to je super, krásně Vám to vyšlo. Tak hodně štěstí, mladá paní.
I my se v ned. vzbudili do krásného, slunného, říjnového rána (a kv. únavě bylo spíš svatební ráno, než noc),navíc v penzionu v lese, kde jsme měli hostinu i na tu noc pokoj (jsme spolu 6 let už žili). - - - - -
Jak to bude dál nejen u Kuřízků, uvidíme asi už dnes. Brou
My měli svatební odpoledne, vzbudili jsme se asi v jednu
zbytek dne jsme se prováleli u filmů a plnění manželských povinností, bylo fajn ![]()
My byli v penzionu u známého, na jedné menší vsi, bylo tam krásně. Hlavně jsme ale koukali, jak nám vyšlo počasí, probuzení už nebylo do tak slunného dne, ale hlavně, že se vyvedl obřad a raut.
@radkka píše:
Všem, které mi přály ke svatbě bych chtěla znovu poděkovat. Ženich kupodivu přišel včas, obřad a hojná účast mě dojaly, že kapesníky nestačily (a ty fotky ani nechci vidět), bylo nádherné počasí, slavilo se do rána, celá neděle proválená, jooo, začíná nám to hezky.
Všem ostatním se omlouvám za OT.
Moc ti preju krasne manzelstvi! Minimalne takove, jaka byla svatba ![]()