Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8653
18.9.15 16:49

Pamatuju si dobře, že ten byt, ve kterém teď žije Kuřízek a nabízí Tereze, ať se nastěhuje „k němu“, je nějakého jeho klienta, který je jen dlouhodobě v zahraničí? Oni se tam zabydlují, jako by to bylo jejich :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.9.15 16:52
@Amalthea píše:
Pamatuju si dobře, že ten byt, ve kterém teď žije Kuřízek a nabízí Tereze, ať se nastěhuje „k němu“, je nějakého jeho klienta, který je jen dlouhodobě v zahraničí? Oni se tam zabydlují, jako by to bylo jejich :think:

nojo, něco takového říkal, ale moc zabydlení tam nejsou, skoro žádnej nábytek :mrgreen:, Tereza se tam ani nepřevléká :mrgreen:

Holky, ta diskuse, četla jsem jen něco, toho manžela a mazec, je fakt, že ta holka je pitomá, řešit tohle pod svým nickem veřejně, to bych asi nikdy neudělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39645
18.9.15 20:26
@Martrich píše:Holky, ta diskuse, četla jsem jen něco, toho manžela a mazec, je fakt, že ta holka je pitomá, řešit tohle pod svým nickem veřejně, to bych asi nikdy neudělala…

Zbytek svého prv. příspěvku smázla, na str.4 akorát doplnila info, už jako anonym (jaxi zbytečné, že…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
19.9.15 00:04

Koukám na pondělí- líbí se mi Sabina, jak jde za Terezou. Přijde mi naprosto uvěřitelná a pochopitelná…Tereza vidí jen to svoje štěstíčko, kterému jdou s Kuřízkem naproti a nebere ohledy na nikoho. Přitom to zažila…člověk by čekal, že pro ni ženatej chlap bude tabu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
19.9.15 14:07

Holky nevite, co za znacku je ten svetrik s kolem, co da Gabina Svetlane pro maleho? Dekuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
19.9.15 14:38

@Twin_Star nevím, ale cedulka byla vidět, možná stopnout a zvětšit, jestli se to nerozmaže. Mě docela dojímá, jak Světlana nemá čas na úklid a musí jí chodit uklízet Nyklová. A místo toho běhá venku s Gábinou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
20.9.15 21:18

Viděly jste některá úterý? Zajímá mne co ten Šmýd :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.9.15 22:00
@Amalthea píše:
Pamatuju si dobře, že ten byt, ve kterém teď žije Kuřízek a nabízí Tereze, ať se nastěhuje „k němu“, je nějakého jeho klienta, který je jen dlouhodobě v zahraničí? Oni se tam zabydlují, jako by to bylo jejich :think:

To jsem si také hned říkala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.9.15 22:37

Všem, které mi přály ke svatbě bych chtěla znovu poděkovat. Ženich kupodivu přišel včas, obřad a hojná účast mě dojaly, že kapesníky nestačily (a ty fotky ani nechci vidět :lol: ), bylo nádherné počasí, slavilo se do rána, celá neděle proválená, jooo, začíná nám to hezky. :dance:

Všem ostatním se omlouvám za OT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
20.9.15 22:51

@radkka tak vše nej :kytka: a jak to hezky začalo ať to pokračuje :lol: a teď šup šup, svatební noc :mavam: :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39645
21.9.15 00:20

@radkka Tak to je super, krásně Vám to vyšlo. Tak hodně štěstí, mladá paní. :kytka:
I my se v ned. vzbudili do krásného, slunného, říjnového rána (a kv. únavě bylo spíš svatební ráno, než noc ;) ),navíc v penzionu v lese, kde jsme měli hostinu i na tu noc pokoj (jsme spolu 6 let už žili).
- - - - -
Jak to bude dál nejen u Kuřízků, uvidíme asi už dnes. Brou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
21.9.15 07:06

@radkka to je skvělé, že se všechno povedlo a vydařilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.9.15 07:34

@radkka pridavam se ke gratulantum :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.9.15 08:00
@Žirafa 69 píše:
@radkka Tak to je super, krásně Vám to vyšlo. Tak hodně štěstí, mladá paní. :kytka:
I my se v ned. vzbudili do krásného, slunného, říjnového rána (a kv. únavě bylo spíš svatební ráno, než noc ;) ),navíc v penzionu v lese, kde jsme měli hostinu i na tu noc pokoj (jsme spolu 6 let už žili). - - - - -
Jak to bude dál nejen u Kuřízků, uvidíme asi už dnes. Brou :mavam:

My měli svatební odpoledne, vzbudili jsme se asi v jednu :oops: :lol: zbytek dne jsme se prováleli u filmů a plnění manželských povinností, bylo fajn :srdce:
My byli v penzionu u známého, na jedné menší vsi, bylo tam krásně. Hlavně jsme ale koukali, jak nám vyšlo počasí, probuzení už nebylo do tak slunného dne, ale hlavně, že se vyvedl obřad a raut.

@Martrich @NinPe @Anna766 Díky holky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.9.15 08:22
@radkka píše:
Všem, které mi přály ke svatbě bych chtěla znovu poděkovat. Ženich kupodivu přišel včas, obřad a hojná účast mě dojaly, že kapesníky nestačily (a ty fotky ani nechci vidět :lol: ), bylo nádherné počasí, slavilo se do rána, celá neděle proválená, jooo, začíná nám to hezky. :dance:Všem ostatním se omlouvám za OT.

Moc ti preju krasne manzelstvi! Minimalne takove, jaka byla svatba :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky