Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148682
22.9.15 09:53
@NinPe píše:
nu to nevím :D :oops: :lol:

Tak uděláme vědecké bádání, založíme další zbytečny vědecky ústav, nahrabem si na to evropskè dotace a KONEČNĚ ZBOHATNEM. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
22.9.15 09:55

@Anna766 jdu do toho :palec:

• Citovat
  • Upravit
872
22.9.15 10:00

No já nevím jestli se mi evžen líbí, ale aspoň je tam teď trošku zábava a není vše růžové a čisté jako list lilie…protože všichni nějak sklapli a jsou všici hodní a miloučký…až na Vilmu, ta se drží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
22.9.15 10:03
@Kate888 píše:
No já nevím jestli se mi evžen líbí, ale aspoň je tam teď trošku zábava a není vše růžové a čisté jako list lilie…protože všichni nějak sklapli a jsou všici hodní a miloučký…až na Vilmu, ta se drží :mrgreen:

No kdyby se upravil, nevypadal jak z popelnice, a protože má pro mě krásný hlas, tak :think:

No jo, Vilma se vrací :*

• Citovat
  • Upravit
18074
22.9.15 10:07
@Anna766 píše:
Tak uděláme vědecké bádání, založíme další zbytečny vědecky ústav, nahrabem si na to evropskè dotace a KONEČNĚ ZBOHATNEM. :pankac: :pankac:

Já myslela, že založíme nějakou plodnou diskuzi na toto téma… ovšem tohle asi nepřekonáme :-D
 https://www.emimino.cz/…orem-237755/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
22.9.15 10:08
@Kate888 píše:
No já nevím jestli se mi evžen líbí, ale aspoň je tam teď trošku zábava a není vše růžové a čisté jako list lilie…protože všichni nějak sklapli a jsou všici hodní a miloučký…až na Vilmu, ta se drží :mrgreen:

Vilma je držák :-D ta prostě nezklame :-D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
22.9.15 10:18

Chtělo by to zpátky Miloše. Docela mě mrzí, že u jejich rodinku uklidili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
22.9.15 10:24
@Moise píše:
Chtělo by to zpátky Miloše. Docela mě mrzí, že u jejich rodinku uklidili :lol:

a mohla by se tam ukázat i ta, jak se jmenovala ta máma Skyler?…s nima aspoň byla sranda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
22.9.15 10:34

@NinPe jo to jo a nejlepší nakonec stejně bylo jak Midloněk myslel, že se líbí matce Skyler…taková poměrně pěkná ženská a takovej co mu čouká sláma z bot :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
22.9.15 10:44
@Kate888 píše:
@NinPe jo to jo a nejlepší nakonec stejně bylo jak Midloněk myslel, že se líbí matce Skyler…taková poměrně pěkná ženská a takovej co mu čouká sláma z bot :mrgreen: :mrgreen:

přesně tak… Midloň válel a byla s ním sranda :-D teď nic moc zase v Ulici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.9.15 10:56

No jo, protože s těma lotrama je aspoň sranda, snad i Lumča byl zábavnější jako podvraťák, než teď. Proto mam ráda i Tondu, je s ním sranda a teď teda Evža. No já myslím, že se asi moc neupraví, když se nemůže skoro hejbat :mrgreen:, ono je to docela přesný, málokomu to v nemocniční posteli sluší :mrgreen:
A Vilma ta je boží, skutečně nezklame, bože to je tak typická drbna, ale ze života, to určitě. Potřebuje to tam nějaký drive, pač jinak je tam nuda a Miloš mi taky vyloženě chybí, bych ho poslala na tu bábu bylinkářku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
22.9.15 12:08

@Martrich nečekám, že by se upravil na lůžku, byl odpuzující, od chvíle, co přilezl za Adri do coolny :lol:

• Citovat
  • Upravit
12134
22.9.15 12:26
@ivik21 píše:
@Martrich nečekám, že by se upravil na lůžku, byl odpuzující, od chvíle, co přilezl za Adri do coolny :lol:

no jo, když chlastá a hulí jak fabrika, to bych řekla, že ještě vypadal celkem dobře :mrgreen: Třeba teď půjde do sebe a bude „vzorný taťka“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
22.9.15 13:29
@Martrich píše:
no jo, když chlastá a hulí jak fabrika, to bych řekla, že ještě vypadal celkem dobře :mrgreen: Třeba teď půjde do sebe a bude „vzorný taťka“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aspirant na „fotra roku“ hmmm :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
20767
22.9.15 13:31

A jéje, Monika nám začíná žárlit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie