Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NinPe píše:
nu to nevím![]()
![]()
Tak uděláme vědecké bádání, založíme další zbytečny vědecky ústav, nahrabem si na to evropskè dotace a KONEČNĚ ZBOHATNEM.
![]()
No já nevím jestli se mi evžen líbí, ale aspoň je tam teď trošku zábava a není vše růžové a čisté jako list lilie…protože všichni nějak sklapli a jsou všici hodní a miloučký…až na Vilmu, ta se drží ![]()
@Kate888 píše:
No já nevím jestli se mi evžen líbí, ale aspoň je tam teď trošku zábava a není vše růžové a čisté jako list lilie…protože všichni nějak sklapli a jsou všici hodní a miloučký…až na Vilmu, ta se drží
No kdyby se upravil, nevypadal jak z popelnice, a protože má pro mě krásný hlas, tak ![]()
No jo, Vilma se vrací ![]()
@Anna766 píše:
Tak uděláme vědecké bádání, založíme další zbytečny vědecky ústav, nahrabem si na to evropskè dotace a KONEČNĚ ZBOHATNEM.![]()
Já myslela, že založíme nějakou plodnou diskuzi na toto téma… ovšem tohle asi nepřekonáme ![]()
https://www.emimino.cz/…orem-237755/
@Kate888 píše:
No já nevím jestli se mi evžen líbí, ale aspoň je tam teď trošku zábava a není vše růžové a čisté jako list lilie…protože všichni nějak sklapli a jsou všici hodní a miloučký…až na Vilmu, ta se drží
Vilma je držák
ta prostě nezklame
![]()
Chtělo by to zpátky Miloše. Docela mě mrzí, že u jejich rodinku uklidili ![]()
@Moise píše:
Chtělo by to zpátky Miloše. Docela mě mrzí, že u jejich rodinku uklidili
a mohla by se tam ukázat i ta, jak se jmenovala ta máma Skyler?…s nima aspoň byla sranda ![]()
@NinPe jo to jo a nejlepší nakonec stejně bylo jak Midloněk myslel, že se líbí matce Skyler…taková poměrně pěkná ženská a takovej co mu čouká sláma z bot
![]()
@Kate888 píše:
@NinPe jo to jo a nejlepší nakonec stejně bylo jak Midloněk myslel, že se líbí matce Skyler…taková poměrně pěkná ženská a takovej co mu čouká sláma z bot![]()
přesně tak… Midloň válel a byla s ním sranda
teď nic moc zase v Ulici
No jo, protože s těma lotrama je aspoň sranda, snad i Lumča byl zábavnější jako podvraťák, než teď. Proto mam ráda i Tondu, je s ním sranda a teď teda Evža. No já myslím, že se asi moc neupraví, když se nemůže skoro hejbat
, ono je to docela přesný, málokomu to v nemocniční posteli sluší ![]()
A Vilma ta je boží, skutečně nezklame, bože to je tak typická drbna, ale ze života, to určitě. Potřebuje to tam nějaký drive, pač jinak je tam nuda a Miloš mi taky vyloženě chybí, bych ho poslala na tu bábu bylinkářku
![]()
@Martrich nečekám, že by se upravil na lůžku, byl odpuzující, od chvíle, co přilezl za Adri do coolny ![]()
@ivik21 píše:
@Martrich nečekám, že by se upravil na lůžku, byl odpuzující, od chvíle, co přilezl za Adri do coolny
no jo, když chlastá a hulí jak fabrika, to bych řekla, že ještě vypadal celkem dobře
Třeba teď půjde do sebe a bude „vzorný taťka“
![]()
@Martrich píše:
no jo, když chlastá a hulí jak fabrika, to bych řekla, že ještě vypadal celkem dobřeTřeba teď půjde do sebe a bude „vzorný taťka“
![]()
![]()
aspirant na „fotra roku“ hmmm
![]()