Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martrich píše:
jako Digi? Nebude moc stará, myslím že tak 35 max
Digi mi naopak připadá jak holčička
@Patricia89 píše:
to teda koukam. Vubec mu neni podobnej. A ze by hral nejak extra, to ne. To Jirka, ten hraje dobre
Ja bych řekla že je mu podobnej až dost ![]()
@Anna766 píše:
Ja bych řekla že je mu podobnej až dost
je mu podobnej, mají stejný úsměv
@Terdul píše:Mail od Sabiny je fakt hustej. K tomu bába Marečková. Ulice má opět grády.
to bude čtvrtek? Už se těším, tenhle týden mě to fakt baví, těším i se i na „taťku“ Šmýda, až tam zase bude a madam Kuřízkovou. Marečková taky perlí ![]()
@radkka píše:
V pohodě, mně to přišlo nějaký divný
Není tlustá, ale ani hubená a vedle Digi, která je dost hubená vypadá jak matrona. Navíc i v tom oblečení, to je pravda, že jí neoblékají moc lichotivě.
Má velký zadek, jinak mi tlustá nepřijde, to dělá to hrozné oblečení.
Ted sem zkoukla zitrek, mejl od ty dcery kurizka je hustej, nevi co tim sleduje..a Franta jak se zridi burcakem..taky borec..Tony maka v Coolne, jsem zvedava jestli neudela maler..
@ivik21 píše:
http://www.super.cz/…y-madla.htmlAni si ho nevybavuji
Frodo
Nevěděla jsem, že je to Mádla brácha ![]()
@NinPe píše:
Já ať se snažím sebevíc, tak naklizeno jako Maléřová doma nemám nikdy![]()
Ja jo. Ted chodi kluci do skolky uz oba, takze dopoledne uklidim a do tri to tu mam krasne. Bohuzel me to bavi tak jednou tydne max. A vic vlastne ani nemam cas
. Takze vlastne nejsem super zena..
tak nic, skoda ![]()
Dneska Marečková perlila co? Dává Motyce dobrý kapky. A ty vlasy teda měla tak učesaný? Já myslela, že měla mikádo a ono to bylo jen stažený. A ten kabát, nevím, Digina je oblečená jak filmová star a Monice dávaj hadry jak starý mladý ![]()
Dneska Marečková perlila co? Dává Motyce dobrý kapky. A ty vlasy teda měla tak učesaný? Já myslela, že měla mikádo a ono to bylo jen stažený. A ten kabát, nevím, Digina je oblečená jak filmová star a Monice dávaj hadry jak starý mladý ![]()