Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky mam pocit, že z nich dělaj strašný krabice. Gábina v reálu taky nevypadá „tlustá“ a včera mi tedy přišla hrozná, děsně oblečená. A Monice sluší víc vyčesaný vlasy, to co jí Digina udělala jako rádoby mikádo, no nevím a ten kabát. Plus to jak se oblékla Digina do Coolny, tohle nějak nepobírám. Dneska přijde udání na Terýska, tak bude vzrůšo plus Franta a burčák ![]()
Jinak ten malej Maléř bude jednou hezkej kluk a přijde mi, že i dobře hraje. Z té Frgál rodiny mi je nejsympatičtější ![]()
@spirunka píše:
Jinak to mimco Svetlus a Lumira je moc pekne, krasnej drobecek
Vid, ten se,,jim povedl,, ![]()
@Martrich píše:
Taky mam pocit, že z nich dělaj strašný krabice. Gábina v reálu taky nevypadá „tlustá“ a včera mi tedy přišla hrozná, děsně oblečená. A Monice sluší víc vyčesaný vlasy, to co jí Digina udělala jako rádoby mikádo, no nevím a ten kabát. Plus to jak se oblékla Digina do Coolny, tohle nějak nepobírám. Dneska přijde udání na Terýska, tak bude vzrůšo plus Franta a burčák
Tak na Frantíka se obzvlášt těšim ![]()
@Martrich píše:
Jinak ten malej Maléř bude jednou hezkej kluk a přijde mi, že i dobře hraje. Z té Frgál rodiny mi je nejsympatičtější
Mě je taky sympatickej, ale víc se mi líbí Rozinka
Děsná je Frgálovka starší, ty její ksichty, to je jako Andula ![]()
Holky vám se ten Moniky účes líbil? Mě vůbec.
a to sako katastrofa.Jak tam šla od stolu ještě bez toho saka, tak jí to oblečení slušelo. To sako to úplně zabilo.
@Anna766 píše:
Holky vám se ten Moniky účes líbil? Mě vůbec.a to sako katastrofa.Jak tam šla od stolu ještě bez toho saka, tak jí to oblečení slušelo. To sako to úplně zabilo.
Sako i ten účes byl totální propadák, mě se to nelíbilo ![]()
@Anna766 píše:
Holky vám se ten Moniky účes líbil? Mě vůbec.a to sako katastrofa.Jak tam šla od stolu ještě bez toho saka, tak jí to oblečení slušelo. To sako to úplně zabilo.
Mne by se libilo, kdyby to mela opravdu ustrizene. Ma hezky vlasy, husty, delsi mikado by bylo super. Takhle podkasane to vypadalo jak stinidlo od lampy ![]()
Jinak me teda dorazila Vilma, jak se cpe bliz k Lumirovcum. I nebohou Gabinu s ditetem by vystipala
. Ale Lumir urcite zakroci, mati mu leze do zeli a moc se mu to nelibi ![]()
@Jančakecalka píše:
Tak na Frantíka se obzvlášt těšim
nic zvláštního tam není. „Těšila jsem se“, že si střihne nějaký záchvat, berte to prosím v uvozovkách, je to seriál, někomu reálnému bych to samozřejmě nepřála, ale přijde mi, že to smetou, ale uvidíme. Napřed se hrozně snaží, aby o tom jeho poklesku s burčákem nikdo nevěděl a pak to sám vyblije Zuzaně
@Anna766 píše:
mě se nelíbily ani ty šaty ![]()
Burčáková aféra je podivná, páč nechápu že to nikdo čichem nepoznal, že Frantík chlastal… Ale je tam výýýborná scénka Otíka s Puklicí, kterou korunuje Otík větou, mami, dyť ty si kdysi dávno byla taky mladá,… Kuřezová se zas vysmívá Kuřezovi, má to marné chlapec…,,Digi se údajně staví do školy, aby řekla učitelce, že holky mají hodně úkolů…
No nic, já se výýborně nad 2880 začátkem bavila-nahlas ![]()
@Moise píše:nic zvláštního tam není. „Těšila jsem se“, že si střihne nějaký záchvat, berte to prosím v uvozovkách, je to seriál, někomu reálnému bych to samozřejmě nepřála, ale přijde mi, že to smetou, ale uvidíme. Napřed se hrozně snaží, aby o tom jeho poklesku s burčákem nikdo nevěděl a pak to sám vyblije Zuzaně
Tak hlavne aby ji nepoblil.. ![]()
@ivik21 píše:Burčáková aféra je podivná, páč nechápu že to nikdo čichem nepoznal, že Frantík chlastal… Ale je tam výýýborná scénka Otíka s Puklicí, kterou korunuje Otík větou, mami, dyť ty si kdysi dávno byla taky mladá,… Kuřezová se zas vysmívá Kuřezovi, má to marné chlapec…,,Digi se údajně staví do školy, aby řekla učitelce, že holky mají hodně úkolů…No nic, já se výýborně nad 2880 začátkem bavila-nahlas