Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
23.9.15 20:30

Monika by se mohla nechat ostrihat, mikado by ji sluselo. Digi dneska vypadala perfektne! Obleceni i liceni. Mona v tech hadrech spis jako jeji teta :?.
Ale ti spoluzaci :roll:. To chodi Monika do devitky nebo co? :mrgreen:

Z Mastnyho udelali fakt pablba. Byval to takovy sebevedomy stramak, ted je umouneny Ocasek od Granule :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.9.15 20:43
@KPKristy píše:
Monika by se mohla nechat ostrihat, mikado by ji sluselo. Digi dneska vypadala perfektne! Obleceni i liceni. Mona v tech hadrech spis jako jeji teta :?.
Ale ti spoluzaci :roll:. To chodi Monika do devitky nebo co? :mrgreen:Z Mastnyho udelali fakt pablba. Byval to takovy sebevedomy stramak, ted je umouneny Ocasek od Granule :roll:

taky mi ti spolužáci přišli jak ze základky, jak se všemu divili, pane bože. A Monika tam vůbec nezapadla, občas kouknu na retro Ulici a tam byla úplně jiná. Zato Digi naopak, ve starých dílech chodila v hadrech a měla tu děsnou ofinku a teď je to lady a docela mi začíná být i sympatická :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
23.9.15 22:00
@Martrich píše:
Co říkáte nové image Motyky? :mrgreen:

myslíš, jak jí nalíčila a učesala Digi?
Já jsem nepochopila, co to měla s těmi vlasy - měla je ta na ramena, přitom normálně je má delší - to to měla nějak podtočené? 8o
V těch černých šatech jí to vůbec neslušelo - nějak přibrala nebo jí ta kamera hrozně rozšiřuje, vypadá hrozně krabicoidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
23.9.15 22:04
@Martrich píše:
tam to nezachrání asi nic, ale ta Marečková zase perlí :mrgreen: :mrgreen:Pobavil mě tady něčí komentář, žeTerýsek zdědila halenku nebo košili po Puklici: :mrgreen: Je fakt, že je oblékaj dost podobně :jazyk:
Tak si říkám, bude tam ještě Olda? Na začátku ve znělce je, ale snad tam ještě v tuto sezónu nebyl, co?

a ne snad? Terce sluší halenky na tělo, tyhle volné pytle nosí starší ročníky, k těm to sedí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
23.9.15 22:08
@KPKristy píše:
Ale ti spoluzaci :roll:. To chodi Monika do devitky nebo co? :mrgreen:Z Mastnyho udelali fakt pablba. Byval to takovy sebevedomy stramak, ted jeumouneny Ocasek od Granule :roll:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
23.9.15 22:17

No to chování Mastného jsem nějak nepochopila, o Moničině nevhodně zvoleném žlutém sáčku jsem psala a proč Tereze furt cpou sako s vycpanými rameny, nechápu už vůbec :pocitac:

Ale já myslím, že ten krabicový styl Monči měl být právě kontrast k hvězdné image Digi :zed:

• Citovat
  • Upravit
56294
23.9.15 22:19

Pardon, omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.9.15 22:51

V listopadu jdu do divadla na Saturnina a bude tam hrat Monika. Pak vam reknu, jestli je krabice. Jen teda premyslim, jestli bude hrat slecnu Barboru nebo tetu Katerinu… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.9.15 23:07
@KPKristy píše:
V listopadu jdu do divadla na Saturnina a bude tam hrat Monika. Pak vam reknu, jestli je krabice. Jen teda premyslim, jestli bude hrat slecnu Barboru nebo tetu Katerinu… :think: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
24.9.15 00:01

Kamera prý přidává 5 kilo. Plus nevhodně zvolené oblečení a je krabice i z hezké holky… jinak to, jak ji Digi „vylepšila“ mi přišlo dost hrozné. Jinak je to taková normální holka, takhle vypadala jak štětka na výletě. Hlavně vzhledem k tomu, že nešla do divadla, ale posedět do Coolny se spolužáky, kteří dorazili v džínách a flanelkách (a s Digi, která si málem že nevzala velkou večerní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
24.9.15 00:01
@KPKristy píše:
V listopadu jdu do divadla na Saturnina a bude tam hrat Monika. Pak vam reknu, jestli je krabice. Jen teda premyslim, jestli bude hrat slecnu Barboru nebo tetu Katerinu… :think: :mrgreen:

projela jsem si fotky na jejím soukromém fcb a sluší jí to na nich. Krabicoidně tam rozhodně nevypadá, takže to dělá jako u Terky ta kamera :nevim:
To samý Gábina

Příspěvek upraven 24.09.15 v 00:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
24.9.15 00:02

@me2dova štětka na výletě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.9.15 07:15

@Moise, prave! A jak pise @me2dova, jeste kdyz ji navlecou do pytle :roll:.

Jinak byla Monika hezky nalicena, ale s vyraznym ucesem to moc nestymovalo. Bud mikado ustrihnout nebo udelat hladky culik, pak ok. Ale tolik vyraznych prvku z ni presne dela tu stetku na vylete. To je hlaska teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.9.15 09:17

Mě vubec příde, že poslední dobou v Ulici ty herce a herečky oblíkaj všechny nějak divně :roll:

• Citovat
  • Upravit
3443
24.9.15 09:26

Jinak to mimco Svetlus a Lumira je moc pekne, krasnej drobecek :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat