Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Monika by se mohla nechat ostrihat, mikado by ji sluselo. Digi dneska vypadala perfektne! Obleceni i liceni. Mona v tech hadrech spis jako jeji teta
.
Ale ti spoluzaci
. To chodi Monika do devitky nebo co? ![]()
Z Mastnyho udelali fakt pablba. Byval to takovy sebevedomy stramak, ted je umouneny Ocasek od Granule ![]()
@KPKristy píše:
Monika by se mohla nechat ostrihat, mikado by ji sluselo. Digi dneska vypadala perfektne! Obleceni i liceni. Mona v tech hadrech spis jako jeji teta.
Ale ti spoluzaci. To chodi Monika do devitky nebo co?
Z Mastnyho udelali fakt pablba. Byval to takovy sebevedomy stramak, ted je umouneny Ocasek od Granule
taky mi ti spolužáci přišli jak ze základky, jak se všemu divili, pane bože. A Monika tam vůbec nezapadla, občas kouknu na retro Ulici a tam byla úplně jiná. Zato Digi naopak, ve starých dílech chodila v hadrech a měla tu děsnou ofinku a teď je to lady a docela mi začíná být i sympatická ![]()
@Martrich píše:
Co říkáte nové image Motyky?
myslíš, jak jí nalíčila a učesala Digi?
Já jsem nepochopila, co to měla s těmi vlasy - měla je ta na ramena, přitom normálně je má delší - to to měla nějak podtočené? ![]()
V těch černých šatech jí to vůbec neslušelo - nějak přibrala nebo jí ta kamera hrozně rozšiřuje, vypadá hrozně krabicoidně.
@Martrich píše:
tam to nezachrání asi nic, ale ta Marečková zase perlí![]()
Pobavil mě tady něčí komentář, žeTerýsek zdědila halenku nebo košili po Puklici:
Je fakt, že je oblékaj dost podobně
Tak si říkám, bude tam ještě Olda? Na začátku ve znělce je, ale snad tam ještě v tuto sezónu nebyl, co?
a ne snad? Terce sluší halenky na tělo, tyhle volné pytle nosí starší ročníky, k těm to sedí ![]()
@KPKristy píše:
Monika by se mohla nechat ostrihat, mikado by ji sluselo. Digi dneska vypadala perfektne! Obleceni i liceni. Mona v tech hadrech spis jako jeji teta.
Ale ti spoluzaci. To chodi Monika do devitky nebo co?
Z Mastnyho udelali fakt pablba. Byval to takovy sebevedomy stramak, ted jeumouneny Ocasek od Granule
No to chování Mastného jsem nějak nepochopila, o Moničině nevhodně zvoleném žlutém sáčku jsem psala a proč Tereze furt cpou sako s vycpanými rameny, nechápu už vůbec ![]()
Ale já myslím, že ten krabicový styl Monči měl být právě kontrast k hvězdné image Digi ![]()
V listopadu jdu do divadla na Saturnina a bude tam hrat Monika. Pak vam reknu, jestli je krabice. Jen teda premyslim, jestli bude hrat slecnu Barboru nebo tetu Katerinu…
![]()
@KPKristy píše:
V listopadu jdu do divadla na Saturnina a bude tam hrat Monika. Pak vam reknu, jestli je krabice. Jen teda premyslim, jestli bude hrat slecnu Barboru nebo tetu Katerinu…![]()
Kamera prý přidává 5 kilo. Plus nevhodně zvolené oblečení a je krabice i z hezké holky… jinak to, jak ji Digi „vylepšila“ mi přišlo dost hrozné. Jinak je to taková normální holka, takhle vypadala jak štětka na výletě. Hlavně vzhledem k tomu, že nešla do divadla, ale posedět do Coolny se spolužáky, kteří dorazili v džínách a flanelkách (a s Digi, která si málem že nevzala velkou večerní)
@KPKristy píše:
V listopadu jdu do divadla na Saturnina a bude tam hrat Monika. Pak vam reknu, jestli je krabice. Jen teda premyslim, jestli bude hrat slecnu Barboru nebo tetu Katerinu…![]()
projela jsem si fotky na jejím soukromém fcb a sluší jí to na nich. Krabicoidně tam rozhodně nevypadá, takže to dělá jako u Terky ta kamera ![]()
To samý Gábina
Příspěvek upraven 24.09.15 v 00:22
@Moise, prave! A jak pise @me2dova, jeste kdyz ji navlecou do pytle
.
Jinak byla Monika hezky nalicena, ale s vyraznym ucesem to moc nestymovalo. Bud mikado ustrihnout nebo udelat hladky culik, pak ok. Ale tolik vyraznych prvku z ni presne dela tu stetku na vylete. To je hlaska teda ![]()
Mě vubec příde, že poslední dobou v Ulici ty herce a herečky oblíkaj všechny nějak divně ![]()
Jinak to mimco Svetlus a Lumira je moc pekne, krasnej drobecek ![]()