Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Mne by se libilo, kdyby to mela opravdu ustrizene. Ma hezky vlasy, husty, delsi mikado by bylo super. Takhle podkasane to vypadalo jak stinidlo od lampy
Hezký vlasy nemá, to se na mě nezlob, má je příšerně zničený
Ale ten střih by jí slušel, to ano. Nicméně mi přijde jako cuchta, která se o sebe vůbec nestará, nebývá nijak hezky učesaná, ani namalovaná a oblékání děs, i jen to by stačilo, aby prokoukla. V Ulici má stejný účes, co tam hraje ![]()
@radkka píše:
Hezký vlasy nemá, to se na mě nezlob, má je příšerně zničenýAle ten střih by jí slušel, to ano. Nicméně mi přijde jako cuchta, která se o sebe vůbec nestará, nebývá nijak hezky učesaná, ani namalovaná a oblékání děs, i jen to by stačilo, aby prokoukla. V Ulici má stejný účes, co tam hraje
Tak nějak Účes by jí slušel ale origoš no. Takhle podkasany to je divný.
@radkka podívej se na její fotky na fcb, tam takhle rozhodně nepůsobí. Vlasy má pěkné a vypadá mladě, vůbec ne jako cuchta, sluší jí to tam. Nechápu co to z ní v té Ulici dělají ![]()
@Moise Tam jsem našla jen profesionální fotky a podle nich bych nesoudila ![]()
@Moise píše:
@radkka podívej se na její fotky na fcb, tam takhle rozhodně nepůsobí. Vlasy má pěkné a vypadá mladě, vůbec ne jako cuchta, sluší jí to tam. Nechápu co to z ní v té Ulici dělají
To samý Terka.
@Anna766 píše:
To samý Terka.
Tak ta se mi nelíbí, ani na facebooku, hlavně ty blond vlasy ne ![]()
@radkka píše:
Hezký vlasy nemá, to se na mě nezlob, má je příšerně zničenýAle ten střih by jí slušel, to ano. Nicméně mi přijde jako cuchta, která se o sebe vůbec nestará, nebývá nijak hezky učesaná, ani namalovaná a oblékání děs, i jen to by stačilo, aby prokoukla. V Ulici má stejný účes, co tam hraje
Konce ma suchy, to je fakt. Proto radim ustrihnout ![]()
@radkka píše:
Tak ta se mi nelíbí, ani na facebooku, hlavně ty blond vlasy ne
Taky se mi blond nelibi…
@KPKristy píše:
Konce ma suchy, to je fakt. Proto radim ustrihnout
Ale je fakt, že je to lepší, než dřív, jeden čas to měla fakt hrozný. Ale chápu, že s tím se nedá nic dělat ze dne na den. Ale ustřižení by bylo dobré řešení ![]()
@radkka píše:
Tak já nechápu proč Terce mastí tu ofinu za každou cenu… Radši ji mají střihnout a ne furt lepit, je jak Trump ![]()
@ivik21 píše:
Tak já nechápu proč Terce mastí tu ofinu za každou cenu… Radši ji mají střihnout a ne furt lepit, je jak Trump
To taky nechápu ![]()
@radkka píše:
nejsi ty nějaká náročná
Terka je podle mě docela hezká, Monika taky v reálu, když se člověk rozhlédne na ulici kolem sebe, tak jsou to opravdu hezký holky. A Monika má pěkný vlasy, jen by to chtělo trochu prostříhat a udělat zajímavější účes
@ivik21 píše:
Tak já nechápu proč Terce mastí tu ofinu za každou cenu… Radši ji mají střihnout a ne furt lepit, je jak Trump
právě v reálu ji nosí v culíku, nebo to má sčesané z očí a vypadá 100 % líp
@Martrich píše:
nejsi ty nějaká náročná![]()
Terka je podle mě docela hezká, Monika taky v reálu, když se člověk rozhlédne na ulici kolem sebe, tak jsou to opravdu hezký holky. A Monika má pěkný vlasy, jen by to chtělo trochu prostříhat a udělat zajímavější účes
Jsem
Monika na těch profi fotkách vypadá skvěle, to jo. Ale Solaříková se mi prostě nelíbí, připadá mi jak syslík (i když zhubla), má řídké vlasy, divný střih… Líbí se mi Kuřízková, má šmrnc, pěknou postavu, hezký střih vlasů i barvu, sedí to k ní, Jitka je taky super baba nebo, Světlana, přirozená ženská, pěkná…aby sis nemyslela, že se mi nelíbí nikdo ![]()
@Martrich Terka se mi líbila už jako malá Studničková - Studna v seriálu nemůžusivzpomenoutnanázev… něco o 7, hrála tam i marečková matku zahradnici a chalupářku ![]()
Ha, Ranč u zelené sedmy ![]()