Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148675
25.9.15 10:47
@radkka píše:
Hodilo by se taky sklopit hlavu, když na ní má máslo. Bude v pondělí ;) Nakonec budou všichni bez trestu.

Bez trestu? To mě nepřekvapuje 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.9.15 11:06

Mě spíš vytáčí ten změklý kuřez :zed: V pondělí si k nim nakráčí malý kuřez Olive, (je kouzelný, a jak dokonale se ten malý herec stydí),,překvapí terezu, kuřez je v práci,, stará kuřizka to neví, takže starý dostane kapky v telefonu,, zas kecy v kleci Oliverovi do hlavy, doma ty opačné kecy schytává od Sabiny,, chudák malý,, Kuřez se zas kohoutí, ale myslím, že mu to vydrží těch 10min hovoru se synem

Holky, je normální, aby si starostlivá matka nevšimla, že je svátek a školní volno? :think:

edit: píšu jak dement, sice jsem z východu, ale až takového nee :zed:

• Citovat
  • Upravit
33487
25.9.15 11:09

@Anna766
Držím palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148675
25.9.15 11:19
@radkka píše:
Myslím, že jí to tam vyžehlil hlavně Lexa (nevim, jak se v ulici jmenuje :oops: ), dost mě to naštvalo, za tohle by si opravdu trest zasloužila.

David :mrgreen: :mrgreen:
Dík, jsem se zasmála :mrgreen: Lexa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 11:20
@Anna766 píše:
David :mrgreen: :mrgreen:
Dík, jsem se zasmála :mrgreen: Lexa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo vlastně, dík :palec:
Není za co, mám ho tak zafixovaného :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148675
25.9.15 11:21
@ladule1 píše:
@Anna766
Držím palce :hug: :hug:

Dík :hug:
Zajímavy, jak jde o mě snesu vsechno.Jak jde o děti, tak jsem na hromadě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.9.15 11:50
@ivik21 píše:
Mě spíš vytáčí ten změklý kuřez :zed: V pondělí si k nim nakráčí malý kuřez Olive, (je kouzelný, a jak dokonale se ten malý herec stydí),,překvapí terezu, kuřez je v práci,, stará kuřizka to neví, takže starý dostane kapky v telefonu,, zas kecy v kleci Oliverovi do hlavy, doma ty opačné kecy schytává od Sabiny,, chudák malý,, Kuřez se zas kohoutí, ale myslím, že mu to vydrží těch 10min hovoru se synem

Holky, je normální, aby si starostlivá matka nevšimla, že je svátek a školní volno? :think:

edit: píšu jak dement, sice jsem z východu, ale až takového nee :zed:

stará Kuřízka :mrgreen: :mrgreen: Další luxusní hláška :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.9.15 11:50
@Anna766 píše:
Dík :hug:
Zajímavy, jak jde o mě snesu vsechno.Jak jde o děti, tak jsem na hromadě. :roll:
:hug: :hug: mam to podobné, budeme se o ně bát celý život :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 11:53
@Martrich píše: :hug: :hug: mam to podobné, budeme se o ně bát celý život :hug: :hug:

To mi připomíná diskuzi, ve které jsem byla nenormální, protože si s mamkou volám každý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.9.15 11:57

@radkka pamatuji si 8o

• Citovat
  • Upravit
20767
25.9.15 11:58
@ivik21 píše:
@radkka pamatuji si 8o

No doufám, že ten smajlík není proto, že i ty si myslíš, že jsme vadné :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.9.15 12:01
@radkka píše:
To mi připomíná diskuzi, ve které jsem byla nenormální, protože si s mamkou volám každý den :lol:

fakt? Já si s mamkou taky volám denně a to i několikrát, jsme nejlepší kámošky a je na tom něco špatného?? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.9.15 12:02

Jinak dneska mě fakt pobavil Otík, já ho žeru. Jak to matince polopatě vysvětlil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.9.15 12:02
@radkka píše:
No doufám, že ten smajlík není proto, že i ty si myslíš, že jsme vadné :cert: :mrgreen:

Si děláš srandu, žejo? :think:

(Zakl. řešila volání od tchýně a diskuse volně přešla k mamkám.. Já tady nějak nechápu, co vše může vadit a co je třeba řešit a co se honí lidem v hlavě…)

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
25.9.15 12:03

@Martrich ten byl skvělý :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení