Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
Hodilo by se taky sklopit hlavu, když na ní má máslo. Bude v pondělí![]()
Nakonec budou všichni bez trestu.
Bez trestu? To mě nepřekvapuje
![]()
Mě spíš vytáčí ten změklý kuřez
V pondělí si k nim nakráčí malý kuřez Olive, (je kouzelný, a jak dokonale se ten malý herec stydí),,překvapí terezu, kuřez je v práci,, stará kuřizka to neví, takže starý dostane kapky v telefonu,, zas kecy v kleci Oliverovi do hlavy, doma ty opačné kecy schytává od Sabiny,, chudák malý,, Kuřez se zas kohoutí, ale myslím, že mu to vydrží těch 10min hovoru se synem
Holky, je normální, aby si starostlivá matka nevšimla, že je svátek a školní volno? ![]()
edit: píšu jak dement, sice jsem z východu, ale až takového nee ![]()
@radkka píše:
Myslím, že jí to tam vyžehlil hlavně Lexa (nevim, jak se v ulici jmenuje), dost mě to naštvalo, za tohle by si opravdu trest zasloužila.
David
![]()
Dík, jsem se zasmála
Lexa
![]()
@Anna766 píše:
David![]()
Dík, jsem se zasmálaLexa
![]()
![]()
Jo vlastně, dík ![]()
Není za co, mám ho tak zafixovaného
![]()
@ladule1 píše:
@Anna766
Držím palce![]()
Dík ![]()
Zajímavy, jak jde o mě snesu vsechno.Jak jde o děti, tak jsem na hromadě. ![]()
@ivik21 píše:
Mě spíš vytáčí ten změklý kuřez![]()
V pondělí si k nim nakráčí malý kuřez Olive, (je kouzelný, a jak dokonale se ten malý herec stydí),,překvapí terezu, kuřez je v práci,, stará kuřizka to neví, takže starý dostane kapky v telefonu,, zas kecy v kleci Oliverovi do hlavy, doma ty opačné kecy schytává od Sabiny,, chudák malý,, Kuřez se zas kohoutí, ale myslím, že mu to vydrží těch 10min hovoru se synemHolky, je normální, aby si starostlivá matka nevšimla, že je svátek a školní volno?
edit: píšu jak dement, sice jsem z východu, ale až takového nee
stará Kuřízka
Další luxusní hláška
![]()
@Anna766 píše:
Dík
Zajímavy, jak jde o mě snesu vsechno.Jak jde o děti, tak jsem na hromadě.
@Martrich píše:![]()
mam to podobné, budeme se o ně bát celý život
![]()
To mi připomíná diskuzi, ve které jsem byla nenormální, protože si s mamkou volám každý den ![]()
@ivik21 píše:
@radkka pamatuji si
No doufám, že ten smajlík není proto, že i ty si myslíš, že jsme vadné
![]()
@radkka píše:
To mi připomíná diskuzi, ve které jsem byla nenormální, protože si s mamkou volám každý den
fakt? Já si s mamkou taky volám denně a to i několikrát, jsme nejlepší kámošky a je na tom něco špatného??
![]()
Jinak dneska mě fakt pobavil Otík, já ho žeru. Jak to matince polopatě vysvětlil
![]()
@radkka píše:
No doufám, že ten smajlík není proto, že i ty si myslíš, že jsme vadné![]()
Si děláš srandu, žejo? ![]()
(Zakl. řešila volání od tchýně a diskuse volně přešla k mamkám.. Já tady nějak nechápu, co vše může vadit a co je třeba řešit a co se honí lidem v hlavě…)