Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
25.9.15 12:03
@ivik21 píše:
Si děláš srandu, žejo? :think:(Zakl. řešila volání od tchýně a diskuse volně přešla k mamkám.. Já tady nějak nechápu, co vše může vadit a co je třeba řešit a co se honí lidem v hlavě…)

já myslím, že je to hlavně každého věc. Já si s mamkou volám denně, manžel s tchýní jednou týdně „povinné hlášení“, mam pocit, že mnohem lepší je náš vztah, než se jen matce povinně ozvat, aby neprudila :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 12:04
@Martrich píše:
fakt? Já si s mamkou taky volám denně a to i několikrát, jsme nejlepší kámošky a je na tom něco špatného?? 8o 8o

No, prý ano :mrgreen: Jedna mi řekla něco ve smyslu, že by si s ní ani neměla co říct, že se nechce bavit o mléku v akci :roll: Úcta k rodičům hadr. Já mám mamku ráda, vidíme se málo, je už sama, je jí smutno a má o nás starost. Mám se s ní o čem bavit, je velice kulturně založená, což je náš společný zájem, sice by mně osobně stačilo mluvit s ní obden, ale ona je takhle spokojená (ví, že jsem v pořádku a mám se dobře), tak proč to pro ní neudělat, že.
Asi taky nebyla odvařená, když musela holku školou povinnou uspávat :oops: :mrgreen: a udělala to pro mě :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.9.15 12:04
@ivik21 píše:
Si děláš srandu, žejo? :think:(Zakl. řešila volání od tchýně a diskuse volně přešla k mamkám.. Já tady nějak nechápu, co vše může vadit a co je třeba řešit a co se honí lidem v hlavě…)

pardon, teď jsem se do té vaší diskuze nějak zamotala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.9.15 12:06

@Martrich Máš pravdu je to každého věc, ale vidíš sama, co vznikají za diskuse…

A denodenně stejně nechápu, co vše může vadit a co je třeba řešit a co se honí lidem v hlavě…

• Citovat
  • Upravit
20767
25.9.15 12:07
@ivik21 píše:

Srandu z čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.9.15 12:09

@radkka no s tím mlékem mě to dostalo 8o

Jo, taky volala tchýně věčně, starali jsme se o ni, přestože byla domluvená s manželem, ale zdržel se v práci a už byl problém. Ale… jednou nezavolala, nebrala telefon a… dopadlo to blbě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
25.9.15 12:10

@radkka že se posmívám volání :mrgreen:

Když jsem se před 17lety odstěhovala za manželem, tak mi volala na telefonní budku před domem, domluvily jsme se tak… Nebyla sama, ale stýskalo se nám, do té doby jsme bydlely pohromadě celý 24let :lol:

• Citovat
  • Upravit
20767
25.9.15 12:13
@ivik21 píše:
@radkka no s tím mlékem mě to dostalo 8oJo, taky volala tchýně věčně, starali jsme se o ni, přestože byla domluvená s manželem, ale zdržel se v práci a už byl problém. Ale… jednou nezavolala, nebrala telefon a… dopadlo to blbě :nevim:

Jo, tak, nepochopila jsem tě.

Psala to trochu jinak, ale v tomhle smyslu, prostě rozhovor s matkou není nijak hodnotný a právě to mléko tam zmínila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.9.15 12:16
@radkka píše:
Jo, tak, nepochopila jsem tě.Psala to trochu jinak, ale v tomhle smyslu, prostě rozhovor s matkou není nijak hodnotný a právě to mléko tam zmínila.

četla jsem, vyznělo to jak píšeš, o zbytečném hovoru s matkou…

• Citovat
  • Upravit
20767
25.9.15 12:21
@ivik21 píše: četla jsem, vyznělo to jak píšeš, o zbytečném hovoru s matkou…

Však jí jen vychovala, o čem si s ní povídat, že :zed:

EDIT: Omlouvám se, že jsem tě nepochopila, asi přisednuté vedení :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148682
25.9.15 12:44

@ivik21 @radkka ano smutná to diskuze. Napsala jsem jen že ani já, ani manżel už nemáme komu volat. A jak bychom byli rádi za takovéto „starosti“.Dovědela jsem se srovnávám nesrovnatelné. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 12:52
@Anna766 píše:
@ivik21 @radkka ano smutná to diskuze. Napsala jsem jen že ani já, ani manżel už nemáme komu volat. A jak bychom byli rádi za takovéto „starosti“.Dovědela jsem se srovnávám nesrovnatelné. :nevim: :nevim:

Jo, to si taky pamatuju. No, co bys čekala, empatii od někoho, pro koho je hovor s mámou o ničem určitě ne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.9.15 13:24

@Anna766 @radkka víš, co já mám pocit z některých diskutérek, že se zde chodí akorát dělat důležité, proto ani nemám sílu někam odpovídat…

viz včera O sousedech… když napíšu ať si dotyčná zkusí špunty, že není jediná co dělá na noční, tak se řeší rozežranost děcek a noční směny vyvolené zakladatelky :D

A většinu vlastně ani nečtu, musí mě fakt zaujmout nadpis - viz spermie na okně :*

• Citovat
  • Upravit
56294
25.9.15 13:32

Teď koukám na další stažený díl, viděly jste, jak to Terka tomu matikáři nandala? Škoda, že nemá takovou vyřídilku v debatách se Sabinou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
25.9.15 13:37

@Moise já nestahuji ale vím díky tobě na co se těšit, já být Terýskovo mámou tak jí snad mlátím od rána do rána ona nemá chování ke starším lidem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí