Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65168
24.9.15 17:47

@spirunka Že, a konečně je to opravdu miminko. Většinou je ve filmech jako novorozenec předvedeno dítě, na kterém je jasně vidět, že už je starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
24.9.15 19:03

No jo, když on se Kuřez na ni vždycky strááášně nabudí když je s Terýskem a Kuřezová se pak donese k autu, sundá brýle a on je táááákhle malinký :roll:

Tak i blbcovi je jasné, že bude ty děcka podporovat proti fotříkovi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11184
24.9.15 19:07

@ivik21 kuřez se Daniely bojí podle mě, chtěl by mít manželku i milenku ale nějak mu nedoššlo že to musí jednou prasknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
24.9.15 19:09

@věrasek80 jasné že bojí, ona je na něj hrozně energická a to ten hlemýžď potřebuje :lol: Nejspíš byla tím vůdcem a on se spokojeně vezl i před Terezou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11184
24.9.15 19:22

@Patricia89 jenže Terýsek je tak naivní že mu věří a nechce sundat ty růžové brýle co ji nasadil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
24.9.15 19:49
@Terdul píše:
Mně se holky vzhledem líbí obě. To, že z nich v Ulici dělají maškary, je věc druhá. Ale celkově jsou to prostě mladý hezký holky.
Že jo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.9.15 21:21
@Patricia89 píše:
Vzdyt jo. Takovy keci. A vubec mu to neverim. Tadle role mu nejde. On v tom nema tuvjiskru. Neni uvolneny a hraje v nejaky kreci.
Zlata reklama na Tesco :mrgreen::zed: To by napadlo i padlyho na hlavu. Uz aby ta linka skoncila a Terys si nasel jinyho…

taky se mi libi vic v reklame, tam se ten jeho vecne prekvapeny vyraz hodi, v Ulici je fakt zpomalenej;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
24.9.15 21:43
@Martrich píše:
taky se mi libi vic v reklame, tam se ten jeho vecne prekvapeny vyraz hodi, v Ulici je fakt zpomalenej;-)

Já už si myslim že je to záměr :think: slabý muž a silná energická žena. A Tereza milenka mezi nima. Drama 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.9.15 21:54

@Patricia89, ja se celkove u teto diskuse nasmeju :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.9.15 22:07

Já sem taky chodím se zasmát, je to snad jediná veselá dizkuse tady, kde se neřeší žádný strasti. A hláška „štětka na výletě“ mě taky dostala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
24.9.15 22:24

@Martrich také se sem chodím smát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
24.9.15 23:59

Ahoj holky, já vás čtu už přes půl roku. Dřív jsem Ulici sledovala celkem pravidelně, teď stíhám tak napůl - večer většinou frčí kolotoč krmení - koupání - uspávání, ráno zase pendluju mezi koupelnou a kuchyní nebo se snažím něco uklidit, takže tady si vždycky dočtu chybějící děj a navíc to mám obohacené o vaše postřehy :mrgreen: Hrozně mě baví ty zdejší přezdívky - Frgálovi, Motyka :mrgreen: Mimochodem, při sledování toho Moničina veselého večírku jsem se spolužáky mě už poněkolikáté napadlo, že na tyhle štěkoidní role snad najímají náhodné kolemjdoucí :roll: Při těch přirozeně plynoucích rozhovorech se mi vždycky samou trapností zatínají chodidla v pěst :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
25.9.15 07:26

@Michelle_M jo to s tou královnou :roll: v kočáře jooo hustýý :roll: z toho trapnost tryskala jak ropa z Kuvajtu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
25.9.15 07:31

Děvčata kdo ví, včera proběhlo EEG. Děkuji všem za pomoc a účast. Fílu to trošku skolilo a spal už v púl osmè :lol: jinak k dr jdeme aż v pátek a pak se uvidí. Měli je ssebou ručník a dobře jsme udělali. Byla zima, dokonce jsem mu vnutila i čepici. :oops: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.9.15 07:50
@Anna766 píše:
Děvčata kdo ví, včera proběhlo EEG. Děkuji všem za pomoc a účast. Fílu to trošku skolilo a spal už v púl osmè :lol: jinak k dr jdeme aż v pátek a pak se uvidí. Měli je ssebou ručník a dobře jsme udělali. Byla zima, dokonce jsem mu vnutila i čepici. :oops: :mavam:
:hug: :hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí