Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@spirunka Že, a konečně je to opravdu miminko. Většinou je ve filmech jako novorozenec předvedeno dítě, na kterém je jasně vidět, že už je starší.
No jo, když on se Kuřez na ni vždycky strááášně nabudí když je s Terýskem a Kuřezová se pak donese k autu, sundá brýle a on je táááákhle malinký ![]()
Tak i blbcovi je jasné, že bude ty děcka podporovat proti fotříkovi ![]()
@ivik21 kuřez se Daniely bojí podle mě, chtěl by mít manželku i milenku ale nějak mu nedoššlo že to musí jednou prasknout
@věrasek80 jasné že bojí, ona je na něj hrozně energická a to ten hlemýžď potřebuje
Nejspíš byla tím vůdcem a on se spokojeně vezl i před Terezou ![]()
@Patricia89 jenže Terýsek je tak naivní že mu věří a nechce sundat ty růžové brýle co ji nasadil
@Terdul píše:Že jo?
Mně se holky vzhledem líbí obě. To, že z nich v Ulici dělají maškary, je věc druhá. Ale celkově jsou to prostě mladý hezký holky.
@Patricia89 píše:
Vzdyt jo. Takovy keci. A vubec mu to neverim. Tadle role mu nejde. On v tom nema tuvjiskru. Neni uvolneny a hraje v nejaky kreci.
Zlata reklama na TescoTo by napadlo i padlyho na hlavu. Uz aby ta linka skoncila a Terys si nasel jinyho…
taky se mi libi vic v reklame, tam se ten jeho vecne prekvapeny vyraz hodi, v Ulici je fakt zpomalenej;-)
@Martrich píše:
taky se mi libi vic v reklame, tam se ten jeho vecne prekvapeny vyraz hodi, v Ulici je fakt zpomalenej;-)
Já už si myslim že je to záměr
slabý muž a silná energická žena. A Tereza milenka mezi nima. Drama ![]()
Já sem taky chodím se zasmát, je to snad jediná veselá dizkuse tady, kde se neřeší žádný strasti. A hláška „štětka na výletě“ mě taky dostala
![]()
Ahoj holky, já vás čtu už přes půl roku. Dřív jsem Ulici sledovala celkem pravidelně, teď stíhám tak napůl - večer většinou frčí kolotoč krmení - koupání - uspávání, ráno zase pendluju mezi koupelnou a kuchyní nebo se snažím něco uklidit, takže tady si vždycky dočtu chybějící děj a navíc to mám obohacené o vaše postřehy
Hrozně mě baví ty zdejší přezdívky - Frgálovi, Motyka
Mimochodem, při sledování toho Moničina veselého večírku jsem se spolužáky mě už poněkolikáté napadlo, že na tyhle štěkoidní role snad najímají náhodné kolemjdoucí
Při těch přirozeně plynoucích rozhovorech se mi vždycky samou trapností zatínají chodidla v pěst ![]()
@Michelle_M jo to s tou královnou
v kočáře jooo hustýý
z toho trapnost tryskala jak ropa z Kuvajtu ![]()
Děvčata kdo ví, včera proběhlo EEG. Děkuji všem za pomoc a účast. Fílu to trošku skolilo a spal už v púl osmè
jinak k dr jdeme aż v pátek a pak se uvidí. Měli je ssebou ručník a dobře jsme udělali. Byla zima, dokonce jsem mu vnutila i čepici.
![]()
@Anna766 píše:
Děvčata kdo ví, včera proběhlo EEG. Děkuji všem za pomoc a účast. Fílu to trošku skolilo a spal už v púl osmèjinak k dr jdeme aż v pátek a pak se uvidí. Měli je ssebou ručník a dobře jsme udělali. Byla zima, dokonce jsem mu vnutila i čepici.
![]()