Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
24.9.15 12:20

@ivik21 Jako Studna byla skvělá, dodnes o ní mluvíme jako o Studně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33487
24.9.15 12:26
@Moise píše:
mě se nelíbily ani ty šaty :nevim:

Mně se nelíbila celá Monika.
Vypadala jak stará bába. Digi to moc slušelo.
Monika chce zapadnout mezi mladé a ohákne se jak jejich profesorka před důchodem.

Hláška Marečkové byla dokonalá. Normálně jsem vyprskla snídani.
A Marečková celá ofačovaná a polepená náplastěma byla super :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
24.9.15 12:29
@ladule1 píše:
Mně se nelíbila celá Monika.
Vypadala jak stará bába. Digi to moc slušelo.
Monika chce zapadnout mezi mladé a ohákne se jak jejich profesorka před důchodem.Hláška Marečkové byla dokonalá. Normálně jsem vyprskla snídani.
A Marečková celá ofačovaná a polepená náplastěma byla super :palec: :palec:

přišlo mi, že tam mezi ně vůbec nepatřila :nevim: ona nemá v sobě takovou tu přirozenou mladost nebo jak to napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
24.9.15 12:29

Já si vůbec nevšimla, co kdo kdy měl na sobě :lol: Vždycky tu o tom píšete, já si pak řeknu, že se na to zaměřím… a nikdy to neudělám :mrgreen:

My lidi, kteří se neumíme oblékat, to prostě moc neřešíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33487
24.9.15 12:31
@Fjodorka píše:
Já si vůbec nevšimla, co kdo kdy měl na sobě :lol: Vždycky tu o tom píšete, já si pak řeknu, že se na to zaměřím… a nikdy to neudělám :mrgreen:My lidi, kteří se neumíme oblékat, to prostě moc neřešíme :lol:

Taky to neřeším, ale ta Monika prostě praští do očí. Kdyby si vzala třeba džíny, triko, vlasy do culiku, tak určitě bude vypadat mladší a zapadne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33487
24.9.15 12:33
@Tom-Jerry píše:
přišlo mi, že tam mezi ně vůbec nepatřila :nevim: ona nemá v sobě takovou tu přirozenou mladost nebo jak to napsat.

no, přesně. A pritom je hezká.
Připadala mi jak dáma v opeře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.9.15 13:16
@Tom-Jerry píše:

Samozrejme, ze mezi ne nezapada. Je nejmin o deset let starsi, ma jinej zivot, jiny starosti, je to jiny nez mezi vrstevniky. A navic to bylo hodne podtrzeno tou vizazi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33487
24.9.15 13:21
@KPKristy píše:
Samozrejme, ze mezi ne nezapada. Je nejmin o deset let starsi, ma jinej zivot, jiny starosti, je to jiny nez mezi vrstevniky. A navic to bylo hodne podtrzeno tou vizazi :nevim:

To, že je o 10 let starší nehraje vůbec roli. Včera mi přišlo, že je starší tak o generaci.
Ale to bylo tím oblečením a nalíčením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.9.15 13:25
@ladule1 píše:
To, že je o 10 let starší nehraje vůbec roli. Včera mi přišlo, že je starší tak o generaci.
Ale to bylo tím oblečením a nalíčením.

Nehraje roli, ale co si budeme povidat. Jde si sednout s mladaty, ktera vubec nezna, oni jsou vytrsli z toho, ze kralovna jezdi v kocare s konmi. Jako sorry, ale netreba se druzit za kazdou cenu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.9.15 13:25
@radkka píše:
Jsem :mrgreen: Monika na těch profi fotkách vypadá skvěle, to jo. Ale Solaříková se mi prostě nelíbí, připadá mi jak syslík (i když zhubla), má řídké vlasy, divný střih… Líbí se mi Kuřízková, má šmrnc, pěknou postavu, hezký střih vlasů i barvu, sedí to k ní, Jitka je taky super baba nebo, Světlana, přirozená ženská, pěkná…aby sis nemyslela, že se mi nelíbí nikdo :lol:

patrně máme trochu rozdílný „vkus“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, ale Světluš se mi taky líbí, Kuřízková je mi sympatická, ale vyloženě její vizáž mě zase tak nenadchla, působí starší, nebo nevím kolik jí ve skutečnosti je. Kdyby si to tady ty herečky četly, ty by asi koukaly :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.9.15 13:26
@Tom-Jerry píše:

my takovým lidem říkáme „stará mladá“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.9.15 13:27
@Terdul píše:
Mně se holky vzhledem líbí obě. To, že z nich v Ulici dělají maškary, je věc druhá. Ale celkově jsou to prostě mladý hezký holky.

souhlasím, bohužel v Ulici se z nich snaží udělat usedlý oplácaný mařeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33487
24.9.15 13:41
@KPKristy píše:
Nehraje roli, ale co si budeme povidat. Jde si sednout s mladaty, ktera vubec nezna, oni jsou vytrsli z toho, ze kralovna jezdi v kocare s konmi. Jako sorry, ale netreba se druzit za kazdou cenu :P

To určitě ne.
Ale pokud chci nějak zapadnout, tak neudělám vše proto, aby to bylo naopak.
Digi, ač je starší, tak tak nepatřičně nevypadala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.9.15 13:45
@ladule1 píše:
To určitě ne.
Ale pokud chci nějak zapadnout, tak neudělám vše proto, aby to bylo naopak.
Digi, ač je starší, tak tak nepatřičně nevypadala. :think:

To rozhodne! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
24.9.15 14:16

@Terdul no o tom žádná :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...