Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 Jako Studna byla skvělá, dodnes o ní mluvíme jako o Studně ![]()
@Moise píše:
mě se nelíbily ani ty šaty
Mně se nelíbila celá Monika.
Vypadala jak stará bába. Digi to moc slušelo.
Monika chce zapadnout mezi mladé a ohákne se jak jejich profesorka před důchodem.
Hláška Marečkové byla dokonalá. Normálně jsem vyprskla snídani.
A Marečková celá ofačovaná a polepená náplastěma byla super
![]()
@ladule1 píše:
Mně se nelíbila celá Monika.
Vypadala jak stará bába. Digi to moc slušelo.
Monika chce zapadnout mezi mladé a ohákne se jak jejich profesorka před důchodem.Hláška Marečkové byla dokonalá. Normálně jsem vyprskla snídani.
A Marečková celá ofačovaná a polepená náplastěma byla super![]()
přišlo mi, že tam mezi ně vůbec nepatřila
ona nemá v sobě takovou tu přirozenou mladost nebo jak to napsat.
Já si vůbec nevšimla, co kdo kdy měl na sobě
Vždycky tu o tom píšete, já si pak řeknu, že se na to zaměřím… a nikdy to neudělám ![]()
My lidi, kteří se neumíme oblékat, to prostě moc neřešíme ![]()
@Fjodorka píše:
Já si vůbec nevšimla, co kdo kdy měl na soběVždycky tu o tom píšete, já si pak řeknu, že se na to zaměřím… a nikdy to neudělám
My lidi, kteří se neumíme oblékat, to prostě moc neřešíme
Taky to neřeším, ale ta Monika prostě praští do očí. Kdyby si vzala třeba džíny, triko, vlasy do culiku, tak určitě bude vypadat mladší a zapadne. ![]()
@Tom-Jerry píše:
přišlo mi, že tam mezi ně vůbec nepatřilaona nemá v sobě takovou tu přirozenou mladost nebo jak to napsat.
no, přesně. A pritom je hezká.
Připadala mi jak dáma v opeře.
@Tom-Jerry píše:
přišlo mi, že tam mezi ně vůbec nepatřilaona nemá v sobě takovou tu přirozenou mladost nebo jak to napsat.
Samozrejme, ze mezi ne nezapada. Je nejmin o deset let starsi, ma jinej zivot, jiny starosti, je to jiny nez mezi vrstevniky. A navic to bylo hodne podtrzeno tou vizazi ![]()
@KPKristy píše:
Samozrejme, ze mezi ne nezapada. Je nejmin o deset let starsi, ma jinej zivot, jiny starosti, je to jiny nez mezi vrstevniky. A navic to bylo hodne podtrzeno tou vizazi
To, že je o 10 let starší nehraje vůbec roli. Včera mi přišlo, že je starší tak o generaci.
Ale to bylo tím oblečením a nalíčením.
@ladule1 píše:
To, že je o 10 let starší nehraje vůbec roli. Včera mi přišlo, že je starší tak o generaci.
Ale to bylo tím oblečením a nalíčením.
Nehraje roli, ale co si budeme povidat. Jde si sednout s mladaty, ktera vubec nezna, oni jsou vytrsli z toho, ze kralovna jezdi v kocare s konmi. Jako sorry, ale netreba se druzit za kazdou cenu ![]()
@radkka píše:
JsemMonika na těch profi fotkách vypadá skvěle, to jo. Ale Solaříková se mi prostě nelíbí, připadá mi jak syslík (i když zhubla), má řídké vlasy, divný střih… Líbí se mi Kuřízková, má šmrnc, pěknou postavu, hezký střih vlasů i barvu, sedí to k ní, Jitka je taky super baba nebo, Světlana, přirozená ženská, pěkná…aby sis nemyslela, že se mi nelíbí nikdo
patrně máme trochu rozdílný „vkus“
, ale Světluš se mi taky líbí, Kuřízková je mi sympatická, ale vyloženě její vizáž mě zase tak nenadchla, působí starší, nebo nevím kolik jí ve skutečnosti je. Kdyby si to tady ty herečky četly, ty by asi koukaly
![]()
@Tom-Jerry píše:
my takovým lidem říkáme „stará mladá“ ![]()
@Terdul píše:
Mně se holky vzhledem líbí obě. To, že z nich v Ulici dělají maškary, je věc druhá. Ale celkově jsou to prostě mladý hezký holky.
souhlasím, bohužel v Ulici se z nich snaží udělat usedlý oplácaný mařeny
@KPKristy píše:
Nehraje roli, ale co si budeme povidat. Jde si sednout s mladaty, ktera vubec nezna, oni jsou vytrsli z toho, ze kralovna jezdi v kocare s konmi. Jako sorry, ale netreba se druzit za kazdou cenu
To určitě ne.
Ale pokud chci nějak zapadnout, tak neudělám vše proto, aby to bylo naopak.
Digi, ač je starší, tak tak nepatřičně nevypadala. ![]()
@ladule1 píše:
To určitě ne.
Ale pokud chci nějak zapadnout, tak neudělám vše proto, aby to bylo naopak.
Digi, ač je starší, tak tak nepatřičně nevypadala.
To rozhodne! ![]()