Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
25.9.15 09:30
@Anna766 píše:
Děvčata kdo ví, včera proběhlo EEG. Děkuji všem za pomoc a účast. Fílu to trošku skolilo a spal už v púl osmè :lol: jinak k dr jdeme aż v pátek a pak se uvidí. Měli je ssebou ručník a dobře jsme udělali. Byla zima, dokonce jsem mu vnutila i čepici. :oops: :mavam:

Držím moc, moc, palce, aby to bylo co nejlepší :hug: :hug: :hug: No, vidíš a u nás si ručník nenosíme, dostáváme tři ubrousky na otření. No, všude to chodí jinak ;)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
25.9.15 09:32
@Anna766 píše: :Děkuji. Spíš se bojím toho co se dovím. :hug:

Neboj, bude to dobré, myslím na vás :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
12134
25.9.15 09:53
@NinPe píše:
No taky jsem zvědavá jak to Puklice vyřeší :mrgreen: Včera jak seděli Tereza s Kuřezem v tom vybydlenym bytě, to bylo jak dva duchodci. Co s té Terezy dělají, to je strašný. A on??? takovej bez života…chjooooooooooooo, přitom jsem byla ráda když se tam ukázal

no to jo, dneska bude Puklice vyslýchat Otíka, na to se těším, Oťas je správňák. No a Kuřez by měl naběhnout do školy a nějak to tam urovnat, sice nevím jak, ale nějakou akci by měl vyvinout, on se zavřel do toho příšerného bytu a je tam schovanej jak medvěd v zimě :cert: :cert: A Tereza, měla jsem jí ráda, teď se chová jak totální blbka, ten její rozhovor s Puklicí byl taky na úrovni, určitě to šlo vysvětlit jinak a nezatahovat do toho tak přímo Otíka a Davida :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 09:53

Tereza by si zasloužila letět na hodinu. Udělá takový průser a otevírá si hubu na Kalinu, který jí jako jediný řekne narovinu, co si o ní myslí. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.9.15 10:00
@radkka píše: Tereza by si zasloužila letět na hodinu. Udělá takový průser a otevírá si hubu na Kalinu, který jí jako jediný řekne narovinu, co si o ní myslí. :pocitac:

to bude dneska? Na Kalinu byla dost nepříjemná i včera, nějaká úcta ke staršímu člověka by byla na místě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148646
25.9.15 10:01
@Jančakecalka píše:
Neboj, bude to dobré, myslím na vás :hug: :hug: :hug:

Děkuji. No me to nedalo a radsi jsem tam zavolala a zeptala se :oops: a oni mi řekli že si mám vzít ručníček :mrgreen: no jo no :nevim: líná huba holý neštěstí že ;) dik jestě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 10:02
@Martrich píše:
to bude dneska? Na Kalinu byla dost nepříjemná i včera, nějaká úcta ke staršímu člověka by byla na místě :roll:

Hodilo by se taky sklopit hlavu, když na ní má máslo. Bude v pondělí ;) Nakonec budou všichni bez trestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148646
25.9.15 10:02
Tskace] @Martrich píše:
to bude dneska? Na Kalinu byla dost nepříjemná i včera, nějaká úcta ke staršímu člověka by byla na místě :roll:

Taky se těsim dneska. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
25.9.15 10:03
@radkka píše: Tereza by si zasloužila letět na hodinu. Udělá takový průser a otevírá si hubu na Kalinu, který jí jako jediný řekne narovinu, co si o ní myslí. :pocitac:

mě už překvapilo, jak včera na něj byla trošku držkatá, tohle by si podle mě ke starším neměla dovolit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 10:08
@NinPe píše:
mě už překvapilo, jak včera na něj byla trošku držkatá, tohle by si podle mě ke starším neměla dovolit :oops:

I mě a v pondělním díle si na něj otevře pusu, že bych jí jednu vrazila. Za prvé je to starší kolega, takže by měla vážit slova a za druhé tu holku prostě vyštvala, chrápe s ženatým chlapem, ale teda že by zpytovala svědomí se nezdá. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.9.15 10:09
@NinPe píše:
mě už překvapilo, jak včera na něj byla trošku držkatá, tohle by si podle mě ke starším neměla dovolit :oops:

Byla dost drzkata! Mluvila s nim jako s debilem. Kdyby nebyl genleman, tak ji rovnou posle do riti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.9.15 10:22
@KPKristy píše:
Byla dost drzkata! Mluvila s nim jako s debilem. Kdyby nebyl genleman, tak ji rovnou posle do riti :nevim:

No a v tom pondělním díle Kalina zlomí vzteky tužku, byla na něj drzá a měla kecy jak opica blech, se mi zhnusila,, a to těm 3 kumpánům pak přijde Puklice říct že jim odpouští protentokrát

• Citovat
  • Upravit
12134
25.9.15 10:31
@ivik21 píše:
No a v tom pondělním díle Kalina zlomí vzteky tužku, byla na něj drzá a měla kecy jak opica blech, se mi zhnusila,, a to těm 3 kumpánům pak přijde Puklice říct že jim odpouští protentokrát

ty jo, to mě Puklice docela zklamala, je dost měkká, Tereza by si zasloužila nějaký trest určitě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 10:33
@Martrich píše:
ty jo, to mě Puklice docela zklamala, je dost měkká, Tereza by si zasloužila nějaký trest určitě :think:

Myslím, že jí to tam vyžehlil hlavně Lexa (nevim, jak se v ulici jmenuje :oops: ), dost mě to naštvalo, za tohle by si opravdu trest zasloužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
25.9.15 10:36
@ivik21 píše:

ještě nakonec udělají z matky Terezy záporačku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky