Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
25.9.15 16:55

Tady se to tedy rozjelo, koukám, že Terýskova diskuze s Kalinou tady vyvolala bouřlivou reakci, to si snad ten pondělní díl stáhnu. Teď na to koukám jen když je to na youtube, tam je to pohodlnější :mrgreen:
Tak abych to shrnula, Kalina nemá strkat nos do cizích věcí a Terýsek by měla být uctivější ke starším občanům. Stará Kuřízka by měla nechat Kuřeza, aby si promluvil s klukem a vše by bylo v nejlepším pořádku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
25.9.15 16:58
@radkka píše:
To mi připomíná diskuzi, ve které jsem byla nenormální, protože si s mamkou volám každý den :lol:

Já taky a i se starší dcerou. A taky jsem nenormální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
25.9.15 16:59
@Anna766 píše:
Dík :hug:
Zajímavy, jak jde o mě snesu vsechno.Jak jde o děti, tak jsem na hromadě. :roll:

No, to je úděl matek. Mám to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148625
25.9.15 17:09

@Martrich já popravdě řečeno nechápu ženy které "bojujou " o chlapa kterej už je mozkem i rozkrokem jinde. Poplakala bych si, vynadala mu za to že mě zklamal a zradil. A pak bych mu zbalila čemadány a čau.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
25.9.15 17:11
@Anna766 píše:
@Martrich já popravdě řečeno nechápu ženy které "bojujou " o chlapa kterej už je mozkem i rozkrokem jinde. Poplakala bych si, vynadala mu za to že mě zklamal a zradil. A pak bych mu zbalila čemadány a čau.

přesně tak, udělala bych to stejně, ale k tomu se asi člověk dopracuje věkem. Ať jde a s Terezou ať si budují všechno zase od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148625
25.9.15 17:12
@ladule1 píše:
Já taky a i se starší dcerou. A taky jsem nenormální.

Jsem ve vyšší levlu. Mám dceru doma i s vnučkou. A nevadí to ani jedné straně. Prozatím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148625
25.9.15 17:14
@Tom-Jerry píše:
přesně tak, udělala bych to stejně, ale k tomu se asi člověk dopracuje věkem. Ať jde a s Terezou ať si budují všechno zase od začátku.

Asi jsem moc hrdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
25.9.15 17:16
@Anna766 píše:
Asi jsem moc hrdá.

ne hrdá, ale máš rozum :pankac: když tohle udělá, jak se mu pak má věřit, že to neudělá znova :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148625
25.9.15 17:19
@Tom-Jerry píše:
ne hrdá, ale máš rozum :pankac: když tohle udělá, jak se mu pak má věřit, že to neudělá znova :nevim:

Anebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 17:25
@Terdul píše:
V tom případě mu ona řekla, co si myslí o večeřích mezi ním a ředitelkou. O tom, co Božence uklouzlo. To není nic proti ničemu. Nemá cenu vytahovat rozbití rodiny. Řeší se jednání Mojmi a její.

Ne, řeší se, proč jí to řekl a neřekl jí to nijak zle, ale ona vyjela jako nevychovaný fracek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 17:27
@Tom-Jerry píše:

Já si myslím, že Tereza byla zoufalá z osamění a proto se na něj tak upnula, žena se zdravým sebevědomím by ho kopla do… Ona nechce být sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
25.9.15 17:29
@Anna766 píše:
@ivik21 @radkka ano smutná to diskuze. Napsala jsem jen že ani já, ani manżel už nemáme komu volat. A jak bychom byli rádi za takovéto „starosti“.Dovědela jsem se srovnávám nesrovnatelné. :nevim: :nevim:

Holky, já si s maminkou taky volala každý den, probíraly jsme vše, moc mi to chybí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 17:29
@Tom-Jerry píše:
Kuřízek mě neskutečně s.re tím jak se chová, zavře se v bytě a dělá strašně ukřivděného. Vždyť do týhle situace se dostal on, tak by to taky on měl řešit, ale ne tohle co předvádí :zed:

Dyť říkám, že to není chlap, bych ho hnala. Terýskovi se choulí v náruči, před Danielou je posranej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 17:30
@Lasislava1 píše:
Holky, já si s maminkou taky volala každý den, probíraly jsme vše, moc mi to chybí :,(
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148625
25.9.15 17:31
@radkka píše:
Já si myslím, že Tereza byla zoufalá z osamění a proto se na něj tak upnula, žena se zdravým sebevědomím by ho kopla do… Ona nechce být sama.

Já nevim jak TomJerka ale já to myslela na Kuřízkovou :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky