Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady se to tedy rozjelo, koukám, že Terýskova diskuze s Kalinou tady vyvolala bouřlivou reakci, to si snad ten pondělní díl stáhnu. Teď na to koukám jen když je to na youtube, tam je to pohodlnější ![]()
Tak abych to shrnula, Kalina nemá strkat nos do cizích věcí a Terýsek by měla být uctivější ke starším občanům. Stará Kuřízka by měla nechat Kuřeza, aby si promluvil s klukem a vše by bylo v nejlepším pořádku
![]()
@radkka píše:
To mi připomíná diskuzi, ve které jsem byla nenormální, protože si s mamkou volám každý den
Já taky a i se starší dcerou. A taky jsem nenormální.
@Anna766 píše:
Dík
Zajímavy, jak jde o mě snesu vsechno.Jak jde o děti, tak jsem na hromadě.
No, to je úděl matek. Mám to stejně.
@Martrich já popravdě řečeno nechápu ženy které "bojujou " o chlapa kterej už je mozkem i rozkrokem jinde. Poplakala bych si, vynadala mu za to že mě zklamal a zradil. A pak bych mu zbalila čemadány a čau.
@Anna766 píše:
@Martrich já popravdě řečeno nechápu ženy které "bojujou " o chlapa kterej už je mozkem i rozkrokem jinde. Poplakala bych si, vynadala mu za to že mě zklamal a zradil. A pak bych mu zbalila čemadány a čau.
přesně tak, udělala bych to stejně, ale k tomu se asi člověk dopracuje věkem. Ať jde a s Terezou ať si budují všechno zase od začátku.
@ladule1 píše:
Já taky a i se starší dcerou. A taky jsem nenormální.
Jsem ve vyšší levlu. Mám dceru doma i s vnučkou. A nevadí to ani jedné straně. Prozatím ![]()
@Tom-Jerry píše:
přesně tak, udělala bych to stejně, ale k tomu se asi člověk dopracuje věkem. Ať jde a s Terezou ať si budují všechno zase od začátku.
Asi jsem moc hrdá.
@Anna766 píše:
Asi jsem moc hrdá.
ne hrdá, ale máš rozum
když tohle udělá, jak se mu pak má věřit, že to neudělá znova ![]()
@Tom-Jerry píše:
ne hrdá, ale máš rozumkdyž tohle udělá, jak se mu pak má věřit, že to neudělá znova
Anebo tak.
@Terdul píše:
V tom případě mu ona řekla, co si myslí o večeřích mezi ním a ředitelkou. O tom, co Božence uklouzlo. To není nic proti ničemu. Nemá cenu vytahovat rozbití rodiny. Řeší se jednání Mojmi a její.
Ne, řeší se, proč jí to řekl a neřekl jí to nijak zle, ale ona vyjela jako nevychovaný fracek.
@Tom-Jerry píše:
Já si myslím, že Tereza byla zoufalá z osamění a proto se na něj tak upnula, žena se zdravým sebevědomím by ho kopla do… Ona nechce být sama.
@Anna766 píše:
@ivik21 @radkka ano smutná to diskuze. Napsala jsem jen že ani já, ani manżel už nemáme komu volat. A jak bychom byli rádi za takovéto „starosti“.Dovědela jsem se srovnávám nesrovnatelné.![]()
Holky, já si s maminkou taky volala každý den, probíraly jsme vše, moc mi to chybí ![]()
@Tom-Jerry píše:
Kuřízek mě neskutečně s.re tím jak se chová, zavře se v bytě a dělá strašně ukřivděného. Vždyť do týhle situace se dostal on, tak by to taky on měl řešit, ale ne tohle co předvádí
Dyť říkám, že to není chlap, bych ho hnala. Terýskovi se choulí v náruči, před Danielou je posranej ![]()
@Lasislava1 píše:
Holky, já si s maminkou taky volala každý den, probíraly jsme vše, moc mi to chybí
@radkka píše:
Já si myslím, že Tereza byla zoufalá z osamění a proto se na něj tak upnula, žena se zdravým sebevědomím by ho kopla do… Ona nechce být sama.
Já nevim jak TomJerka ale já to myslela na Kuřízkovou
![]()