Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@spirunka píše:
@Tom-Jerry me se ale zda, ze rikali, ze granule ma vetsinovy v pekarne a Nyklova mensinovy a v Decine ma Nyklovka taky nejaky podil, ale nevim jaky
no právě, já žila v domnění, že granule má většinu tady a Nyklovka tam, tak to jsem asi myslela špatně ![]()
@Tom-Jerry tak uvidime jak to je, treba nam to tu nekdo napise ![]()
@balabab píše:
Mě včera zarazilo jak Digi plácla, že mají holky sjednaný už i důchodový připojištění. Ještě jsem o tom, že by bylo i pro děti neslyšela, vy ano?
klasické penzijko se státní podporou určitě ne, to je až od 18, ale různá důchodová připojištění jsou, to moc nemám přehled, takže je možný, že i pro děti, i když mi to přijde jak blbost ![]()
Pozde, ale prece. Konecne koukam na vcerejsi dil a rozhodne mi neprijde, ze Tereza byla na Kalinu neprimerene drza. Dala mu jen tolik, co on ji. A kdyz uz reditelka doma plka, pak on by plkat nemel. Takhle shazuje vsechny vcetne sebe. Kalinu myslim, samozrejme..
Tak už jsem konečně zařadila tu učitelku dvojčátek
Ta herečka hrála Olinku ve filmu Nuda v Brně!
Koukam na dnesni dil a Tony zacina vystrkovat ruzky. Patrne ho tam nevratli jen do poctu, nejspis zacne jeste delat problemy.
A jak si Didi stezuje na domaci ukoly, tak to je pecka![]()
@KPKristy píše:Teta oPozde, ale prece. Konecne koukam na vcerejsi dil a rozhodne mi neprijde, ze Tereza byla na Kalinu neprimerene drza. Dala mu jen tolik, co on ji. A kdyz uz reditelka doma plka, pak on by plkat nemel. Takhle shazuje vsechny vcetne sebe. Kalinu myslim, samozrejme..
Tak se taky hlásim k těm co to nepřišlo. Jo bránila se, trochu ostřeji no, ale bránila se.On do toho nemá co strkat nos. A to neznamená že jí omlouvám. I když k malokuřezovi se chovala hezky
@Terdul píše:
Já už jsepisola předtím. Kalina neměl právo kázat, moralizovat apod. Terka mu důrazně odpověděla a dobře udělala.
Jo jo máš pravdu. Já jsem si nechala posouzení na dobu, aż to sama uvidim. Já nestahuju. Dívám se v tv v origoš čase. Nebo dopoledne na opáčko. ![]()
@věrasek80 píše:
@Tom-Jerry myslím že v děčíne je jediným vlastníkem jen granule ale nejsem si jistá
V Děčíně má Nyklová většinový podíl, pokud to chápu dobře.
@Terdul píše:
Já už jsem to psala předtím. Kalina neměl právo kázat, moralizovat apod. Terka mu důrazně odpověděla a dobře udělala.
Kalina mel hlavne drzet pysk, protoze by se ocekavalo, ze v tomto pripade bude reditelka diskretni. Takhle jen prozradil, ze ma doma slepici prdelku ![]()
@Patricia89 píše:
Tak koukám na páteční ulici…bože, to je trapárna. Ta Zuzana vyvádí, o ¨Tereze ani nemluvim…
a ty úkoly. Na víkend holka měla dva. No a včera, čtyři.. x vymalovat, z toho jednou, co tam do toho nepatří. Potom psala Mm a ještě psala 3.
No a určitě poběžim za učitelkou, že toho má hodně, že na víkend jí dala toho málo a včera hodně…
A nehledě k tomu, že byl víkend a ještě v pondělí volno, tak toho dostaly víc a ona to řeší…
No spěje to ke konci. A bude to stejně spatlaný, jako jeden čas Ordinace…
Že Zuzana vyvádí se nedivím.
@Terdul píše:
Ani ja. Zuzana je jedina normalni, bohuzel bylina ma navrch.
Přesně tak a především je to máma, neříkám, že jí má volat každý prd, ale je s ní celý den v práci a neuráčí se jí říct, že jejímu synovi, který má epilepsii je špatně
Začínám mít na Anču averzi a to jsem jí dřív měla ráda.
Jinak si myslím, že Maléřová se dá dohromady s farářem a Hejl se kolem Digi fakt divně motá ![]()
Tereza to rekla Kalinovi pekne; nesnasim takovy skryty narazky, co mel on, nedivim se, ze byla ostrejsi.
@radkka píše:
Jinak si myslím, že Maléřová se dá dohromady s farářem a Hejl se kolem Digi fakt divně motá
To si taky rikam, ze farar uz dlouho kouka na Malerovou jak na svaty obrazek. A ta Digina s Hejlem me taky napadla; Lenka uz tam vubec neni, tak mu mozna chteji sehnat novou manzelku.