Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33022
29.9.15 11:36
@spirunka píše:
@Tom-Jerry me se ale zda, ze rikali, ze granule ma vetsinovy v pekarne a Nyklova mensinovy a v Decine ma Nyklovka taky nejaky podil, ale nevim jaky :nevim:

no právě, já žila v domnění, že granule má většinu tady a Nyklovka tam, tak to jsem asi myslela špatně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
29.9.15 11:39

@Tom-Jerry tak uvidime jak to je, treba nam to tu nekdo napise :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56290
29.9.15 12:20
@balabab píše:
Mě včera zarazilo jak Digi plácla, že mají holky sjednaný už i důchodový připojištění. Ještě jsem o tom, že by bylo i pro děti neslyšela, vy ano?

klasické penzijko se státní podporou určitě ne, to je až od 18, ale různá důchodová připojištění jsou, to moc nemám přehled, takže je možný, že i pro děti, i když mi to přijde jak blbost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.9.15 12:24

Pozde, ale prece. Konecne koukam na vcerejsi dil a rozhodne mi neprijde, ze Tereza byla na Kalinu neprimerene drza. Dala mu jen tolik, co on ji. A kdyz uz reditelka doma plka, pak on by plkat nemel. Takhle shazuje vsechny vcetne sebe. Kalinu myslim, samozrejme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
29.9.15 12:47

Tak už jsem konečně zařadila tu učitelku dvojčátek :dance: Ta herečka hrála Olinku ve filmu Nuda v Brně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.9.15 13:33

Koukam na dnesni dil a Tony zacina vystrkovat ruzky. Patrne ho tam nevratli jen do poctu, nejspis zacne jeste delat problemy.
A jak si Didi stezuje na domaci ukoly, tak to je pecka
 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148611
29.9.15 13:43
@KPKristy píše:Teta oPozde, ale prece. Konecne koukam na vcerejsi dil a rozhodne mi neprijde, ze Tereza byla na Kalinu neprimerene drza. Dala mu jen tolik, co on ji. A kdyz uz reditelka doma plka, pak on by plkat nemel. Takhle shazuje vsechny vcetne sebe. Kalinu myslim, samozrejme..

Tak se taky hlásim k těm co to nepřišlo. Jo bránila se, trochu ostřeji no, ale bránila se.On do toho nemá co strkat nos. A to neznamená že jí omlouvám. I když k malokuřezovi se chovala hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148611
29.9.15 14:22
@Terdul píše:
Já už jsepisola předtím. Kalina neměl právo kázat, moralizovat apod. Terka mu důrazně odpověděla a dobře udělala.

Jo jo máš pravdu. Já jsem si nechala posouzení na dobu, aż to sama uvidim. Já nestahuju. Dívám se v tv v origoš čase. Nebo dopoledne na opáčko. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.9.15 14:24
@věrasek80 píše:
@Tom-Jerry myslím že v děčíne je jediným vlastníkem jen granule ale nejsem si jistá

V Děčíně má Nyklová většinový podíl, pokud to chápu dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.9.15 14:25
@Terdul píše:
Já už jsem to psala předtím. Kalina neměl právo kázat, moralizovat apod. Terka mu důrazně odpověděla a dobře udělala.

Kalina mel hlavne drzet pysk, protoze by se ocekavalo, ze v tomto pripade bude reditelka diskretni. Takhle jen prozradil, ze ma doma slepici prdelku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.9.15 14:26
@Patricia89 píše:
Tak koukám na páteční ulici… :roll: bože, to je trapárna. Ta Zuzana vyvádí, o ¨Tereze ani nemluvim… :zed: a ty úkoly. Na víkend holka měla dva. No a včera, čtyři.. x vymalovat, z toho jednou, co tam do toho nepatří. Potom psala Mm a ještě psala 3.
No a určitě poběžim za učitelkou, že toho má hodně, že na víkend jí dala toho málo a včera hodně…
A nehledě k tomu, že byl víkend a ještě v pondělí volno, tak toho dostaly víc a ona to řeší… :roll:
No spěje to ke konci. A bude to stejně spatlaný, jako jeden čas Ordinace…

Že Zuzana vyvádí se nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.9.15 14:45
@Terdul píše:
Ani ja. Zuzana je jedina normalni, bohuzel bylina ma navrch.

Přesně tak a především je to máma, neříkám, že jí má volat každý prd, ale je s ní celý den v práci a neuráčí se jí říct, že jejímu synovi, který má epilepsii je špatně :zed: Začínám mít na Anču averzi a to jsem jí dřív měla ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.9.15 14:46

Jinak si myslím, že Maléřová se dá dohromady s farářem a Hejl se kolem Digi fakt divně motá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
29.9.15 14:49

Tereza to rekla Kalinovi pekne; nesnasim takovy skryty narazky, co mel on, nedivim se, ze byla ostrejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
29.9.15 14:51
@radkka píše:
Jinak si myslím, že Maléřová se dá dohromady s farářem a Hejl se kolem Digi fakt divně motá :zed:

To si taky rikam, ze farar uz dlouho kouka na Malerovou jak na svaty obrazek. A ta Digina s Hejlem me taky napadla; Lenka uz tam vubec neni, tak mu mozna chteji sehnat novou manzelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí