Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@spirunka píše:Že jo?
Nejede nahodou ta ucitelka po Digi?![]()
@spirunka píše:
Nejede nahodou ta Taucitelka po Digi?![]()
Taky mi to tak pripadalo ![]()
Jestli myslíš toho romíka, tak je to nový ministrant:-) Teď mně napadlo, ž se Háma může zamilovat do něj a ne do Veroniky…:D Tohle v ulici ještě nebylo:D
Ze by uca jela po Digi se mi nejevi a cumim, jak to vsechny vidite. Tak jsem asi ignorant ![]()
Mne prijde, ze s ni uplne obycejne souciti. Ale fakt je, ze jsem zatim videla jen dnesek..
Taky mi nepřijde, že by úča po Digi jela, ale je až neuvěřitelně soucitnáaž vlezlá, taková učitelka ve skutečnosti neexistuje
. A Digi s ní mluvila teda šíleně, mně ty její reakce a ksichty přišly na přes tlamu.
@Terdul píše:
Mne taky nepripada, ze by po ni jela. Jen se snazi byt empaticka, ale chvilema je to az prehnany.
Mam to taky tak. Prostě se nechává unést soucitem.
@Terdul píše:
Mne taky nepripada, ze by po ni jela. Jen se snazi byt empaticka, ale chvilema je to az prehnany.
mě přijde spíš až přehnaně empatická, že by se mi otevírala kudla v kapse ![]()
To by mě zajímalo, proč učitelka mluvila s Digi v takové učebně. To prvňáci nemají svoji třídu?
uaaaaa, to je kalamita!!! Rudolf vtrhne do kadernictvi, zacne tam svlikat propoceny dres a se Simonou resi jeho pozdni prijezd. Uplne bez ohledu na zakaznice. Ty jo, byt tou klientkou, tak odchazim, chovaji se jako magori..
@KPKristy baba tam sedí s hadrem na hlavě a Simona se vykecává a pak vyleze až ven
![]()
@Moise píše:
Nedočítala jsem, probíraly jste tady ty domácí úkoly?? Prvňáček hodinu denně?Já mám doma prvňáčka, úkoly má tak dvakrát týdně a to většinou jen něco vymalovat nebo nějaké lehké cvičení ruky, že to má za 5 minut hotové. Ale na druhou stranu nevím, jestli bych si šla stěžovat učitelce
![]()
Přesně. První týden se učily abecedu, prý aby se jim děti nesmály. To jako prvňák v září ovládá abecedu a dokonce se směje někomu, kdo ne? A minulý týden sčítaly a odčítaly do dvaceti. V červnu bych se nedivila.
@jessikka píše:
Přesně. První týden se učily abecedu, prý aby se jim děti nesmály. To jako prvňák v září ovládá abecedu a dokonce se směje někomu, kdo ne? A minulý týden sčítaly a odčítaly do dvaceti. V červnu bych se nedivila.
No, nevim, jak v Praze nebo v Anglii, ale neter se ucila abecedu ted, a to je ve druhe tride.
U tech prikladu z matiky jsem se taky pousmala. V zari tezko budou scitat a odcitat ![]()
Ta učitelka je fakt divná, se mi taky zdá, že je až moc vlezlá… a divně mluví, to jo, holt Olinka ![]()