Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kurizek bude hrat v tom novem serialu Atentat (expozitura). Jsem zvedava jak na nej tak na seros ![]()
@spirunka píše:
Kurizek bude hrat v tom novem serialu Atentat (expozitura). Jsem zvedava jak na nej tak na seros
Taky jsrm tam na nej zvedava, protozr v Ulici se moc nepredvedl..
@spirunka píše:
Kurizek bude hrat v tom novem serialu Atentat (expozitura). Jsem zvedava jak na nej tak na seros
To bude nová Expozitura? Kdy to budou dávat?
@ivik21 píše:
"@Marspeciálních/www.emimino.cz/profil/marcam/Méně problémový školáček speciální školy- nejspíš je to aktuální téma, uvažuje se o zrušení speciálních škol…
Ty xichty dělá Maléřka víc a víc
Zdůraznuje, že jsou i hloupější děti ve třídě
Trochu OT, zrušení praktických a speciálníchn škol je smeteno ze stolu. Prozatím a doufám že navždy
jinak o vyučování romských dětí je fenomén o kterém si myslím své.
@spirunka píše:
@ladule1 se mi zda, ze od 7., uz bezi na Nove upoutavky.
jojo, viděla jsem ho v ukázkách, je tam bez vousů, jsem zvědavá, jak se tam předvede ![]()
@spirunka píše:
@ladule1 se mi zda, ze od 7., uz bezi na Nove upoutavky.
Děkuji. To se budu dívat
Tedy spíš stahovat.To spaní ve školce mi byl čert dlužen.
Před 22. neusne.
To bude Kuřízek hrát ve dvou seriálech najednou, v jednom s vousama a v druhém bez? Zajímavé…
Nebo by to třeba mohlo znamenat, že se to v Ulici brzy rozsekne (jak dlouho natáčí dopředu, 2 měsíce?) a Kuřízkovi uděláme pápá. Nějak mě ta jejich lovestory nebere…
@me2dova píše:
To bude Kuřízek hrát ve dvou seriálech najednou, v jednom s vousama a v druhém bez? Zajímavé…
Nebo by to třeba mohlo znamenat, že se to v Ulici brzy rozsekne (jak dlouho natáčí dopředu, 2 měsíce?) a Kuřízkovi uděláme pápá. Nějak mě ta jejich lovestory nebere…
Jo takhle
proto já furt čumim na ty upoutávky a Kuřeho jsem ještě neviděla.
asi jsem ho bez vousů nepoznala.
Včera jak seděl Edííí v hospodě s Peškem, musela jsem se smát. Oba dva ty kostkoovaný košile ![]()
@spirunka píše:
Videla jsem v ukazce a bez vousu je ehm… nic moc, no…
Jinak na ten serial se tesim, Expozituru jsem sledovala.
Ja si myslim, zda neni ten serial uz natoceny delsi dobu, tu Expozituru davali v telce asi po 2letech.Ale nevadilo by mi se s Kurizem rozloucit ![]()
@Martrich to by nevadilo nikomu kdyby kuřez zmizel a mohl by vzít granuli sebou s té mi je tam na ![]()