Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fjodorka píše:
Několikaletý zvyk. Asi jako když ti po 10 letech leze na nervy manžel, ale pořád ho máš vlastně ráda, i když pořádně není za co
Koukame, abychom mely na co nadavat ![]()
Snad se tu nebudeme zase prudit ![]()
Jinak jsem videla dnesek. Zamerte se na Simonu, chova se jako kravka. A ten Mastny teda
. Cukacek na entou…
@Jajvy píše:
Jedna znama s manzelem nemohli mit decka a adoptovali si kluka a holku, romske sourozence.Ta znama je velice nabozna, uci nabozenstvi a hadejte jaci jsou ti adoptovani sourozenci? Spratci prvni tridyJen silenec adoptuje romske dite
no vidíš… známá jsou hodně pobožní, mají dvě děti vlatsní, učili náboženství, věnovali se jim. A ten jeden hádej co? Krade a fetuje ![]()
@radkka píše:
Je to podprůměrný seriál s ještě podprůměrnějšími herci, ti mi opravdu vadí, kdyby chirurg ovládal své řemeslo jako Maurerová herectví, tak se asi odoperuji raději sama.
Koukám na něj, protože je to pro mě oddech při ranní kávě, teda spíš čaji. Neherce přetáčím a až jednou budu muset přetočit celý seriál, tak se přestanu dívat. Bude to zřejmě brzy.
tak, mám to stejně
@Žirafa 69
@Fjodorka píše:
Několikaletý zvyk. Asi jako když ti po 10 letech leze na nervy manžel, ale pořád ho máš vlastně ráda, i když pořádně není za co
@atominnka Už vím - to bylo asi spíš na tebe, na str.4472 Tvůj přísp. nahoře - vypadalo to fakt na to, že jsou na houbelec úplně všichni, jak jsi to tam vyjmenovala!
To fakt nic ve zlým
a…já to mám pochopitelně stejně, jako většina žen - že tj. hlavně odreagování, ať je to Ulice či jakejkoli film, co mám ráda, a taky - jak něco sleduju od začátku… ![]()
@Žirafa 69 spíš jsem to tak shrnula za cca poslední týden
ale jsou i dny, kdy mě to baví
![]()
Já to počítám od synova narození, v době uvedení seriálu měl 3měsíce a jsem nějak zvyklá na ten seriál…Pak jsem nastoupila do práce, nebylo moc času sledovat, ale když jsem na PN tak se to dá…
Měla jsem období, kdy to bylo nezajímavé nebo nepříjemné s Libuš a Eliášem a to jsem nesledovala vůbec…
Takže asi zvyk, no… ![]()
@Moise píše:
u Světlany to zrovna chápu, má první dítě. Já byla z prvního dítěte taky vyřízená, zpětně taky netuším z čehoAle když si vezmeš, že jsem předtím nikdy nebyla nucená ani ochotná v noci vstávat, kdykoliv o víkendu jsem si přispala, když jsem byla nemocná, tak jsem to prostě vyležela, povinnosti veškerý skoro žádný a pak najednou dítě a non stop starost, nevyspání, domácnost, moje nemoci nezájem - dítě se zaopatřit musí. Fakt tehdy jsem říkala, že bych dala i milion za jednu jedinou vkuse prospanou noc
A o tenkrát malej nebyl nijak náročný miminko
Když se narodila druhá, tak bylo všechno v pohodě, byla jsem už zvyklá na mnohem méně spánku (před dětmi 10 běžně a vkuse, teď jsem schopná fungovat se 6h přerušovaným spánkem
), stíhala jsem toho mnohem víc než s tím prvním a zároveň jsem nebyla ani tolik unavená
úplně stejně! Když se nám narodil první, byli jsme dočasně u mých rodičů, takže jsem se nemusela starat o nic víc, než o dítě, protože máma vařila a celkově domácnost vedla ona, já jsem jí jen pomáhala. A byla jsem úplně hotová. Jak na to vstávání člověk není zvyklý, tak to dá hodně zabrat.
Před dítětem jsem říkala, že k normálnímu fungování potřebuju spát 10 hodin a že ideálka je ve všední den spát do 7.
S prvním dítětem jsem říkala, že k normálnímu fungování potřebuju 8 hodin spánku a za 8 hodin nepřerušovaného spánku bych dala cokoliv. A ideálka byla, když se nevstávalo dřív než v 6.
S druhým dítětem říkám, že stačí 6 hodin a když do toho vstávám jen 2×, tak to jde. A pokud na budíku není jako první číslo 4, tak se dá fungovat. ![]()
(druhá v létě začala spat docela dobře, takže jsem se někdy vyspala i těch 6 hodin v kuse a to byla paráda. Na podzim se ale starší začal počůrávat, takže jsem k němu jednou za noc začala vstávat, abych ho dala vyčůrat. A je to hrozně znát to vstávání v noci navíc… Než jsem si na to zase zvykla, tak ten odpočinek ze spánku byl ráno znatelně menší)
@dituleska píše:
@Marcam prostě omezený názor,Jíťa mje to cikán tak je hloupej a bude na dávkách
A právě proto že nejsou hloupí tak na těchto školách nemají co dělat Zatěžuje to pedagogy a ubírá jim čas kdy by se mohli věnovat dětem kteří to skutečně potřebují. Dětem jako je můj syn.To proč tam tyto děti chodí je věc jiná.
@Žirafa 69 píše:
Jéé, sorry, já si spletla Rudana a Pepana.
Jinak Vy, co na všechny v seriálu i na děj nadáváte - proč se na to teda koukáte…?
Ale my chceme nadávat
nech nám tu nevinnou radost ![]()
@Anna766 tak ted nevim na koho to byla odpověd
podle mě na zvláštních nemají co dělat, maj se začlenovat a ne vybočovat od skupin
@Anna766 píše:
Ale my chceme nadávatnech nám tu nevinnou radost
to jsi vystihla ![]()
To je zajimavy, jak tu kazdy nema rad Maurerovou. Z ni to proste nejak vyzaruje ta jeji nesympaticnost.Ja ji taky nemam rada.Vadi mi jak mluvi, hlas, intonace a jak vsechno rika jakoby durazne a casto kuli oci. Naopak Hana Holisova co hraje Malerku, na me pusobi hodne sympaticky. Rikam, maji to v sobe uz dane ty herecky.