Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivikdrpíše:
Není to ten, co terorizoval Adrianu? Vystupuje v reklamě na Lékárnu a člověk mu nevěří ani slovo
Ne spletla jsem se
myslela jsem Dominika ![]()
@Anna766 píše:
@atominnka @Fíková dobrá ať je to Dominik nebo co, je to blbúplně je vidět jak to ani nemusí moc hrát, namyšlenej až na půdu
![]()
kjo, toho taky nemusím
![]()
No ta pijavice to bylo fakt hnusný
. My měli včera doma pavouka, takovej macek velikej a já ječela jak pominutá, tuhle havěť nemusím
![]()
Ale je to fakt nuda teď, není tam ani žádná zajímavá linka, docela mne bavil Šmýd, ale teď je to taky dost nudný. Je jasný, že jestli byl vožralej, tak za tu nehodu určitě mohl on. Jsem zvědavá, zda za něj bude Pešek platit dluhy ![]()
@ivik21 píše:
Není to ten, co terorizoval Adrianu? Vystupuje v reklamě na Lékárnu a člověk mu nevěří ani slovo
Tak teď jsem z toho paf úplně..nevím, kdo je Patrik a kdo Dominik ![]()
Jo, toho z reklamy na lékárnu či co znám, ale že bych ho tam znova zahlídla…
asi blbě koukám. ![]()
@ivik21 píše:
a ještě hrál v reklamě na nějako společnost, myslím Bohemia energy
@Martrich píše:
No ta pijavice to bylo fakt hnusný![]()
. My měli včera doma pavouka, takovej macek velikej a já ječela jak pominutá, tuhle havěť nemusím
![]()
Ale je to fakt nuda teď, není tam ani žádná zajímavá linka, docela mne bavil Šmýd, ale teď je to taky dost nudný. Je jasný, že jestli byl vožralej, tak za tu nehodu určitě mohl on. Jsem zvědavá, zda za něj bude Pešek platit dluhy
Asi je bude platit Adriana, řeší to, jako kdyby to byly její dluhy ![]()
@ivik21 já musela stávat ve 4 abych to stíhala vůbec na ranní od 6
Simona tak to je trapas, před zákaznicí dělat jako pitomá, kvůli tlustému Rudovi
A Jitka jí ani neokřikne…Příšené, stejně jako kuřízek. Ještě tomu dodala korunu Maléřová s knězem a nadaným cikánětem… ![]()
@Marcam píše:
Simona tak to je trapas, před zákaznicí dělat jako pitomá, kvůli tlustému RudoviA Jitka jí ani neokřikne…Příšené, stejně jako kuřízek. Ještě tomu dodala korunu Maléřová s knězem a nadaným cikánětem…
Co ti vadí na nadaném cikáněti?
Méně problémový školáček speciální školy- nejspíš je to aktuální téma, uvažuje se o zrušení speciálních škol…
Zdůraznuje, že jsou i hloupější děti ve třídě ![]()
Ty xichty dělá Maléřka víc a víc ![]()
Co bude dneska? Já nebudu doma a nemam čas to stahovat, něco se Šmýdem zase? A dlouho to tam nevýřila Kuřízková ![]()