Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
2.10.15 10:32

@Martrich já jsem zrovna včera koukala na starou ulici kde si to Světlana rozdává s barmanem a Lumír jí dal k narozkám matriošku :D jsem se chlámala jak pitomec :mrgreen: takový nenávistný pohledy, Světluš jak odejde z tej jejich garsony. No a pak večer zapnu novu a tam je Břucháčik se zdrchanou Světluš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
2.10.15 10:47
@dituleska píše:
@Martrich já jsem zrovna včera koukala na starou ulici kde si to Světlana rozdává s barmanem a Lumír jí dal k narozkám matriošku :D jsem se chlámala jak pitomec :mrgreen: takový nenávistný pohledy, Světluš jak odejde z tej jejich garsony. No a pak večer zapnu novu a tam je Břucháčik se zdrchanou Světluš :lol:

to je dobrej kontrast, co? před sedmi lety, nebo kdy ta stará Ulice byla natočená, byli oba spíš záporáci a teď svatoušci, no nevím, ale je to z extrému do extrému :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
2.10.15 10:57

@Martrich no, bejvalo to lepší, celá Ulice, ted mi tak všichni přijdou moc uhlazený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.10.15 10:59
@Marcam píše:
@radkka že ho tam cpou

A co je na tom konkrétně špatného? Cikáně nemá nárok zahrát si v podprůměrném seriálu? Upozornit na problematiku vyčlenění z kolektivu se také nesmí? Jo, rasizmus, viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.10.15 11:08

Ta ulice už je nuda…
Světlana s Lumírem furt kolem mimina, nebaví mě, jak to hrotí…
Edie s Peškem děs a běs, Amálka hysterická z pijavice :roll:
Adriana a Šmýd ještě budiž
Simona a Ruda :poblion: A do toho přepíčená granule :roll:
Frgálovic rodina taky nic moc
Anča a bylina taky hrůza…
A tereza a kuřízek jsou no comment
No a Digi… tu by mohli nechat odstěhovat hoooodně daleko
AAAAAACHHHH JOOOOO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
2.10.15 11:13

@radkka Mám opačnou zkušenost, romské děti ve třídě šikanují ty ostatní, ale učitel jim nic neřekne, protože se bojí jejich rodičů. Geniové to fakt nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.10.15 11:17
@Marcam píše:
@radkka Mám opačnou zkušenost, romské děti ve třídě šikanují ty ostatní, ale učitel jim nic neřekne, protože se bojí jejich rodičů. Geniové to fakt nejsou…

Všechny do jednoho pytle… tím pro mě diskuze s tebou končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
2.10.15 11:21

@radkka adoptovala bys?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.10.15 11:31
@Marcam píše:
@radkka adoptovala bys?

Nad tím jsem nikdy nepřemýšlela a nemůžu ti na to odpovědět, momentálně netoužím ani po vlastním dítěti a nejsem v situaci vhodné pro výchovu dětí, tahle otázka mi přijde zcestná.
Když vidím ty spratky, které produkuje naše většinová, krásně bílá společnost, tak nevidím jediný rozdíl napříč barevným spektrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
2.10.15 11:33

@Marcam hle myslim že tyhle názory do týhle diskuze nepatří, já osobně bych klidně malého cikánka adoptovala, a to myslím vážně, dokonce jsem nad tim uvažovala než jsem zjistila že čekám k dceři ještě dvojčata. Nemyslím si že jsou všichni stejní, narozdíl od rasistů, který si melou svoje jako kolovrátek. To že se ti nelíbí že v ulici hraje taky jiná rasa je jen tvuj problém, nelíbí se ti tak na to nekoukej. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
2.10.15 11:34

@radkka s tím souhlasím, ne jen cikáni jsou špatní, myslím že bílých je daleko víc, co jen hulí cigára, popíjí kafe a děti od nevidim do nevidim v trapu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
2.10.15 11:39
:)

Příspěvek upraven 02.10.15 v 13:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.10.15 12:20

Tak ja to tu resit nechtela, ale ted uz musim. Mame na sidlisti plno cikanu, a kdyz jsme se sem stehovali, nejake dobre duse meli potrebu nas pred nimi varovat. Dodnes nevim proc. Ano, je jich tu hodne. Ale vesmes pacuji pro technicke sluzby, takze jsou uzitecni. Jejich deti si na hristich normalne hraji, nikoho neprudi. Naproti tomu tzv. „bili cikani“, to je kalamita! A ze jich tu je taky dost. Tvari se jako honorace, ale poflakuji se tu s lahvacema, jejich deti jsou otravne, a pokud uz se stane, ze tu je v noci hluk po ulicich (nastesti velmi zridka), tak jsou to pouze belousi. Takze asi tak.
Tim chci rict, ze jedno talentovane Cikane v Ulici me vazne nepohorsuje, kdyz vidim, co tu tvori bili.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
2.10.15 12:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.10.15 12:52
@Marcam píše:
@radkka adoptovala bys?

ježiš, to jsou zas kydy… protože neodsuzuje všechny, tak má odoptovat? to samýs uprchlíkama - nechci je postřílet ani utopúit, tak přijde otázka, zda si je vezmu domů

Romové ani jiní lidé s jinou barvou kůže mi nevadí. Vadí mi vyžírky a zločinci a hloupí lidé… a takoví jsou napříč světem a mají různé barvy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí