Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148550
2.10.15 16:13
@dituleska píše:
@Anna766 tak ted nevim na koho to byla odpověd :D podle mě na zvláštních nemají co dělat, maj se začlenovat a ne vybočovat od skupin

To byla odpověď matky postiženého dítěte, které na tuto školu chodí. Odpověď patří asi všem kteří se o této problematice zde zmínili. Mimochodem není to škola zvláštní, to má dnes spíš pejorativní nádech, toto označení. Školy se jmenujou Praktické a speciální. A proč tam tyto děti, myslím ty romskė,chodí? Jejich ūdajnè vybočování a separování je dlouholetá výmluva Pravda je taková že nemají návyky z rodin. Neučí se ač hloupí opravdu nejsou Domácí příprava, úkoly, pomúcky, kroużky? Na co? Proč by to dělaly. Rodiče nechodí na třídní schůzky, konzultace. Absence je značná, myslím teď absence dětí na vyučování. To vede samozřejmě ke špatnému prospechu, propadání atd. A končí to předání těchto dětí do praktických škol. Omlouvám se za román.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
2.10.15 16:15
@Moise píše:
@Jajvy mě nevadí ani jedna :D

Mě taky ne. Nemiluju je ale ani ve mě nevyvolávají takové vášně, jako zde u uličních kolegyň. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
2.10.15 16:18

@Anna766 promin, že jsem školu nazvala zvláštní ale prostě to už tak mam vžité, s tvým názorem souhlasím, ted mi přijde jako kdybych řikala opak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
2.10.15 16:29
@Anna766 píše:
To byla odpověď matky postiženého dítěte, které na tuto školu chodí. Odpověď patří asi všem kteří se o této problematice zde zmínili. Mimochodem není to škola zvláštní, to má dnes spíš pejorativní nádech, toto označení. Školy se jmenujou Praktické a speciální. A proč tam tyto děti, myslím ty romskė,chodí? Jejich ūdajnè vybočování a separování je dlouholetá výmluva Pravda je taková že nemají návyky z rodin. Neučí se ač hloupí opravdu nejsou Domácí příprava, úkoly, pomúcky, kroużky? Na co? Proč by to dělaly. Rodiče nechodí na třídní schůzky, konzultace. Absence je značná, myslím teď absence dětí na vyučování. To vede samozřejmě ke špatnému prospechu, propadání atd. A končí to předání těchto dětí do praktických škol. Omlouvám se za román.

Krásně jsi to vysvětlila!!! :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit
872
2.10.15 16:30

Mě maurerová docela va v ulici, ale v tom bedekru tuším, že je to naa ct1 nebo 2 se mi celkem líbí a baví mě ten pořad. :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
2.10.15 16:33
@dituleska píše:
@Anna766 promin, že jsem školu nazvala zvláštní ale prostě to už tak mam vžité, s tvým názorem souhlasím, ted mi přijde jako kdybych řikala opak?

Ne ne :kytka: vysvětlovala jsem spíš svůj názor :hug: nic proti tobě. Jen názor mámy, která má s touto školou osobní zkušenost. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
2.10.15 16:42
@ivik21 píše:
Krásně jsi to vysvětlila!!! :palec: :hug: [/ciJíťaace]

Děkuju. Od tebe mě to obzvlášť. těší. Trochu jsem se bála obvinění z rasismu.
Jinak, dnes probehla ra konzultace u neuroložky. A dopadlo to líp než jsem čekala. Dík všem kdo nám přáli/y vše dobré Jdeme dál a nevzdáme se. :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
2.10.15 18:39

Já bych toho Lumíra nakopla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.10.15 18:43

Já bych nakopla bábu Nyklovou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
2.10.15 18:46

@Fjodorka kvůli tomu, že dává horčici do špajzu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.10.15 18:49

@Moise To ne, to spíš kvůli tomu, jak je vlezlá. Mám vlezlou matku, vím, jaké je to frustrující, když se v dobré víře neuvěřitelně otravuje a narušuje soukromí :lol: Úplně to nesnáším.

Že si z ní oni udělali uklizečku a pak jen Lumča nadává na to, že to dělá blbě, za to by opravdu zasloužil nakopnout on.

Vůbec, tohle je tedy famílie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
2.10.15 18:53
@Fjodorka píše:

já to myslela na to, jak by Světlaně nedovolil párek, jemu snad opravdu to vlezlo na mozek :cert: jinak Nyklovka je taky na tečku za ten byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.10.15 18:55

@Tom-Jerry Jo tohle! To máš pravdu. Je divnej a otravnej, po mámě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
2.10.15 19:02
@Tom-Jerry píše:
Já bych toho Lumíra nakopla :cert:
@Fjodorka píše:

Já bych nakopla Mastnýho. :?
A mmchd, bych si v životě nedovolila TAKHLE mluvit s matkou ať je jakákoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.10.15 19:03

@Anna766 Tak Lumča je na ní hnusnej permanentně, tak je asi zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí