Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
5.10.15 08:40
@MUFICE píše:
Aby to nakonec nedopadlo tak, jak psal Novotný :P Jo, Jarouš se motá kolem Digi a Tony žárlí jak blázen :mrgreen:

Co psal Novotný? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.10.15 08:42
@Tom-Jerry píše:
podle mě, se dá Tereza dohromady s Davidem a kuřízka nechají vyšumět :mrgreen:

Já si myslím, že to tak dopadne, bude to trvat dlouho, ale dopadne. Já si totiž hlavně myslím, že Tereza Kuřízka tak strašně nemiluje, spíš je šťastná, že konečně NĚKOHO má a je vlastně jedno koho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
5.10.15 09:20

Já třeba vůbec nepochopila to dohadování v kadeřnictví, ta mladá má směnu do 18 hod, ale objedná si lístky do kina a že to má simona za ní vzít, že jí to dluží za ostřihání Rudolfa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.10.15 09:22
@Tom-Jerry píše:
Já třeba vůbec nepochopila to dohadování v kadeřnictví, ta mladá má směnu do 18 hod, ale objedná si lístky do kina a že to má simona za ní vzít, že jí to dluží za ostřihání Rudolfa :nevim:

To taky nechápu, ale jinak se mi ta nová kadeřnice líbí. Je pravda, že do salonu, kde by někdo vyváděl tak, jak má Simona ve zvyku, bych podruhé nevkročila. Ale tohle dohadování se mi nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148623
5.10.15 09:46

Holky taky děláte doma takový obstrukce když něco chcete? Ten Béďa jak chtěl jet s Frantou někam a tančí kolem Anči jak já nevim co. :zed: :zed: Tak řeknu chceme jet a hotovo.Fakt to neznam tohle kličkovaní. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
5.10.15 09:52

@Anna766 Taky jsem na to zírala. U nás se prostě oznamuje s tím, že se domluvíme, aby to oběma vyhovovalo, ale tohle taky neznám. Prostě se dohodneme, ale určitě bych s tím nedělala takové ciráty… I když vzhledem k věku mých dětí už jsem hooodně dlouho nikde nebyla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56293
5.10.15 09:58

Béda a tantrický sex :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.10.15 09:59
@Anna766 píše:
Holky taky děláte doma takový obstrukce když něco chcete? Ten Béďa jak chtěl jet s Frantou někam a tančí kolem Anči jak já nevim co. :zed: :zed: Tak řeknu chceme jet a hotovo.Fakt to neznam tohle kličkovaní. 8o

Kdyby mi partner přišel říct, jedu na víkend pryč a hotovo, tak by si to za rámeček nedal. U nás to funguje tak, že k sobě máme úctu, ne, nechodí se dovolovat, ale řekne, že by chtěl jet tam a tam a jestli nemáme už jiný plán apod (zapomíná, proto se ptá :mrgreen: ), buď jedeme spolu, pokud se mi nechce, nebo jde o pánskou jízdu, tak jede sám, s tím nemám problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.10.15 10:01
@Moise píše:
Béda a tantrický sex :lol: :mrgreen:

Jak byl zklamanej, když to skončilo pusou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
5.10.15 10:12

@radkka máme to stejně vše podnikáme spolu nebo to řešíme spolu včas at to nenarušuje jiný plány ale můj chlap už nikde nebyl sám ani nepamatuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148623
5.10.15 10:21
@radkka píše:
Kdyby mi partner přišel říct, jedu na víkend pryč a hotovo, tak by si to za rámeček nedal. U nás to funguje tak, že k sobě máme úctu, ne, nechodí se dovolovat, ale řekne, že by chtěl jet tam a tam a jestli nemáme už jiný plán apod (zapomíná, proto se ptá :mrgreen: ), buď jedeme spolu, pokud se mi nechce, nebo jde o pánskou jízdu, tak jede sám, s tím nemám problém.

Radu, mě jde o to že z ní dělá až blbku 8o :roll: jako nemůže normálně říct-zlato chtěli bysme s Frantou jet tam a tam, co ty na to? A ne kolem toho tancovat kozáčka. Heleď, třeba ja miluju divadlo. A chlap na to neni.Jako abych se mu bala říct že chci do divadla třeba, příklad. Koupim si s kámoškou lístky a on nás tam ještě odveze a pak pro nas přijede a fertik.Tomu říkam partnerství Ja ho tam nebudu tahat a neurazim se až me pošle kamsi i s lístkama A on nebude ofrňovat čumák že jdu někam bez něj. Tak asi takhle jsem to myslela no :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.10.15 10:26
@radkka píše:
Já si myslím, že to tak dopadne, bude to trvat dlouho, ale dopadne. Já si totiž hlavně myslím, že Tereza Kuřízka tak strašně nemiluje, spíš je šťastná, že konečně NĚKOHO má a je vlastně jedno koho.

to si myslím taky… 8)

@Anna766 píše:
Holky taky děláte doma takový obstrukce když něco chcete? Ten Béďa jak chtěl jet s Frantou někam a tančí kolem Anči jak já nevim co. :zed: :zed: Tak řeknu chceme jet a hotovo.Fakt to neznam tohle kličkovaní. 8o

ne, prostě přijde, řekne a je to… pokud to jde, tak na akci jede a pokud ne, tak ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.10.15 10:35
@věrasek80 píše:
@radkka máme to stejně vše podnikáme spolu nebo to řešíme spolu včas at to nenarušuje jiný plány ale můj chlap už nikde nebyl sám ani nepamatuji

Ten můj občas, nevadí mi, že je někde "bez dozoru :mrgreen: ", ale jsem úzkostlivka, takže se musí hlásit, že je živej. :oops: Ale prostě, když někam chce, tak to normálně řekne, domluvíme se a je vše v pořádku. Ale aby na mě nabíhal, že jede a nazdar, to by teda moc nepochodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.10.15 10:37
@Anna766 píše:
Radu, mě jde o to že z ní dělá až blbku 8o :roll: jako nemůže normálně říct-zlato chtěli bysme s Frantou jet tam a tam, co ty na to? A ne kolem toho tancovat kozáčka. Heleď, třeba ja miluju divadlo. A chlap na to neni.Jako abych se mu bala říct že chci do divadla třeba, příklad. Koupim si s kámoškou lístky a on nás tam ještě odveze a pak pro nas přijede a fertik.Tomu říkam partnerství Ja ho tam nebudu tahat a neurazim se až me pošle kamsi i s lístkama A on nebude ofrňovat čumák že jdu někam bez něj. Tak asi takhle jsem to myslela no :jazyk:

Jasný, takhle jsme to myslela :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
5.10.15 10:38
@radkka píše:
To taky nechápu, ale jinak se mi ta nová kadeřnice líbí. Je pravda, že do salonu, kde by někdo vyváděl tak, jak má Simona ve zvyku, bych podruhé nevkročila. Ale tohle dohadování se mi nelíbilo.

Já i čekala, že by Jitka do toho sporu mohla víc zasáhnout… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky