Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
6.10.15 16:11
@Sára 1 píše:
Vůbec teď nestíhám sledovat. Když to tu čtu, ak nevím, jestli to vůbec stojí za to. Tereza s učitelem (teď si nejsem jistá jménem) mi k sobě teď už nesedí. Před kuřízkem jo.

Ani nestoji, ja na to vejram ze setrvacnosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148561
6.10.15 18:54

Holky zdá se mi to, nebo nám Jarda pupkovatí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
6.10.15 19:03

Jarda fotrovati :mrgreen:,nemuzu si pomoct, ale Tereza te v ty telce furt takova krabicovata a vypada uplne jinak nez na fotkach, nechapu, ty jeji soucitny pohĺedy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39621
6.10.15 20:29
@Martrich píše:
Jarda fotrovati :mrgreen:,nemuzu si pomoct, ale Tereza te v ty telce furt takova krabicovata a vypada uplne jinak nez na fotkach, nechapu, ty jeji soucitny pohĺedy :roll:

Taky jsem si všimla. By měla být trochu oraženější, ráznější, či jak to nazvat, prostě normální. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
7.10.15 00:54

Jsem si vzpomnela, jak tu nekdo pred casem vestil, ze Silva se rozejde s Davidem a Terysek bude utesovat a uz je to tady :lol: to jsem zvedava, jak to skonci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39621
7.10.15 07:32
@zpevanda píše:
Jsem si vzpomnela, jak tu nekdo pred casem vestil, ze Silva se rozejde s Davidem a Terysek bude utesovat a uz je to tady :lol: to jsem zvedava, jak to skonci

Taky - kolik Davidovi je, když spolu jsou 8 let… Byli hodně mladí, když se dali dohromady, ne? A vztah se neposouvá, žádné dítě, svatba a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.10.15 08:02
@Žirafa 69 píše:
Taky - kolik Davidovi je, když spolu jsou 8 let… Byli hodně mladí, když se dali dohromady, ne? A vztah se neposouvá, žádné dítě, svatba a tak…

Nevim, kolik mu je :think:,ale mi jsme s manželem už přes 15 let, z toho manželé přes 9 let a dítě jsme si pořídili, až po 2letech manželství…prostě jsme si chtěli užít, než přídou jen povinnosti ;) A bylo mi teprve 17,když jsme spolu začli chodit :) Asi jsme divný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1912
7.10.15 08:12

Já jsem taky takovej vztah jednou zažila, jak tam David popisoval, že ta Sylva měla pocit, že už je v důchodu a s tím prostě člověk nic neudělá, to má v sobě. a po 8 letech je možná vztah i trochu přechozený :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39621
7.10.15 08:34
@allluck píše:
Já jsem taky takovej vztah jednou zažila, jak tam David popisoval, že ta Sylva měla pocit, že už je v důchodu a s tím prostě člověk nic neudělá, to má v sobě. a po 8 letech je možná vztah i trochu přechozený :think:

Tak nějak jsem to myslela, vztah se prostě „nevyvíjí“. O vztah se holt musí stále pečovat, jako o kytku, jinak uvadne, jako o dům, jinak spadne na hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
7.10.15 08:41
@Žirafa 69 píše:
Taky - kolik Davidovi je, když spolu jsou 8 let… Byli hodně mladí, když se dali dohromady, ne? A vztah se neposouvá, žádné dítě, svatba a tak…

Tyhle vztahy většinou vyšumí, viděla jsem to v okolí u známých. Taky začali jako mladí a byli spolu několik let, ale ten vztah se nikam neposouval, oba to striktně odmítali, pak se rozešli a do roka byli oba s novým partnerem a čekali dítě (kterýmu se těch x let tak bránili :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148561
7.10.15 08:43

@Jančakecalka nejste divný :mrgreen: ale stávají se různý příběhy no :nevim: my se brali po dvouměsíční známosti, o ruku mě požádal(dalo by se říct) po dvou týdnech chození První dceru jsme měli ani ne do roka :lol: a uż jsme spolu skoro 22 let. Tolik lidí, vlastně všichni, nám prorokovali jak jsme do roka od sebe. Že jsme cvoci.No a ne :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
7.10.15 08:46

@Moise ono je to bud a nebo, jsou vztahy, kdy ti dva jsou uz proste jasni, ze k sobe patri a bud se vezmou a jsou deti a nebo se rozejdou, protoze se to neposouva dal nebo maj jinou predstavu o zivote apod. Vtipny je, jak je Ulice nastavena na bezny zivot, tak se v tom clovek obcas vidi. Ja treba resim neco podobneho jako Silva(nebo Sylva?), stejne jako se u nas podobnym zpusobem vyskytla leukemie. Je to trochu zrcadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39621
7.10.15 08:48
@Anna766 píše:
@Jančakecalka nejste divný :mrgreen: ale stávají se různý příběhy no :nevim: my se brali po dvouměsíční známosti, o ruku mě požádal(dalo by se říct) po dvou týdnech chození První dceru jsme měli ani ne do roka :lol: a uż jsme spolu skoro 22 let. Tolik lidí, vlastně všichni, nám prorokovali jak jsme do roka od sebe. Že jsme cvoci.No a ne :nevim: :nevim:

I to se stává, že to vyjde, i když žádný vztah nefunguje samospádem, musí se o něj pečovat. A u |Vás asi šlo to i o to, že to bylo sice vše trochu hrrr ;),ale v době nej zamilovanosti, to se „sehrává“ líp, než po nějakém tom roce (+ přišlo i dítě),takže Vám lze jedině gratulovat! :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
7.10.15 08:50

@Anna766 no neke! :mrgreen: My taktéž rychlovka a je to 18let :lol:

• Citovat
  • Upravit
148561
7.10.15 08:51

@Žirafa 69 děkuju :mrgreen: :mavam: už přišlo i první vnouče :pankac:

• načítám...