Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
**@MartricMotol píše:
to už je hodně přehnaný, mu hráblo ne?
Vlezlo mu mlíko na mozek ![]()
@Žirafa 69 píše:
Saaakra, Květuš to s Mastným umí, cooo?
Umi, no. ![]()
Kvetus dnes hrala v te stare ordinaci, ted to budou v 10 opakovat. Prijde mi, ze hraje uplne stejne, jen nemlaska?
@Bobiše píše:
Umi, no.
Kvetus dnes hrala v te stare ordinaci, ted to budou v 10 opakovat. Prijde mi, ze hraje uplne stejne, jen nemlaska?
Jojoo, koukávám na to odpol. Přesněěě - já si na to její mlaskání vzpomněla a už to podvědomě „hledala“!
Ale po pravdě - neříct to o tom mlaskání Vy tady, já nic takového u ní nějak nepostřehla. ![]()
Jen aby Maléřka neměla za chvíli z těch návštěv na faře, dalšího modela ![]()
Holky, taky vám to přijde taková nudááá, ach jo, stojí to za prd ![]()
@Bobiše píše:
Umi, no.
Kobus dnes hrala v te stare ordinaci, ted to budou v 10 opakovat. Prijde mi, ze hraje uplne stejne, jen nemlaska?
Jo hraje to na jedno brdo.Ale je fakt że obě role jsou tak stejný. Prostě feme fatale.
@Martrich píše:
Holky, taky vám to přijde taková nudááá, ach jo, stojí to za prd
hrozná, ale začíná mě zajímat Marečková. Dnes jsem viděla tuším pondělní díl a nevím, jestli ta její averze k Monice nepřeroste v nějaký průser. Dívala se na ni fakt děsivě. Hned jsem si vzpomněla na Tchýně a uzený od Monyové, čt to i zfilmovala, jestli jste to některá viděla. Ale to je jen takový můj pocit ![]()
@Amalthea píše:
hrozná, ale začíná mě zajímat Marečková. Dnes jsem viděla tuším pondělní díl a nevím, jestli ta její averze k Monice nepřeroste v nějaký průser. Dívala se na ni fakt děsivě. Hned jsem si vzpomněla na Tchýně a uzený od Monyové, čt to i zfilmovala, jestli jste to některá viděla. Ale to je jen takový můj pocit
Myslím, že se bude snažit je rozeštvat. Jak tam koukala na tu jejich společnou fotku a Moniku zakryla rukou. ![]()
Včera nuda aspon mám zašité prádlo a v pondělí nevím ale přestává mě to bavit
Jo jo, Marova asi pritvrdi. Kdyz to nejde po dobrym, tak to asi pujde po zlym ![]()
Holky, já jsem z toho taky nějaká otrávená. Dřív jsem se na to těšila, teď to tu mám jako zvukovou kulisu, aby tu neřvaly jen děti
Jedině ta Márová by mohla být zajímavá. A já bych Maléřku dala dohromady s panem farářem a bylo by o vzrůšo postaráno… Na Terku s Kuřízkem jsem už alergická - oba dva takový submisivní mourci, nemastní, neslaní, on se i s tou manželkou hádal tak nějak přiblble…
Ja jen nechapu, proc kazdy kolem Mareckovy naslapuje po spickach, jak Mara, tak Digitalka… Ona ji pomlouva, jede do ni bomby a oni oba jak slunko na hnoji ![]()
@Xiraxinek píše:
Ja jen nechapu, proc kazdy kolem Mareckovy naslapuje po spickach, jak Mara, tak Digitalka… Ona ji pomlouva, jede do ni bomby a oni oba jak slunko na hnoji
Digi potřebuje hlídat dětičky, přeci nebude prudit nejlevnější chůvu na světě!
A Mára je buď ignorant, že to neslyší, nebo měkoň, že nechce zas řešit uraženou matinku se simulovanou smrtí na jazyku.