Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na youtube to je pořád, jen většinou díly, které už běžely v telce, tak s denním zpožděním..
@Ester13 zpětně lze díly sledovat na nova.plus.cz Dávají to tam vždycky po odvysílání a nechávají jich tam vždycky asi 5, či kolik…
Není divný, jak Maléřka pořád leze na tu faru?? Jakože tam je snad každý den, ne? Pořád se tam s něčím vnucuje ![]()
Hele děvčata, co říkáte na toho Vítka cígoše a ta jeho sestra to je herecký výkon, co?
![]()
@luc2ka jo Oliver vlastně taky, ale ten je mi z nějakého důvodu roztomiloučkej, nevím proč, ale je.Ale ta sestra mi připomíná mě, když jsem odříkávala básničky na základce ![]()
@Kate888 píše:
@luc2ka jo Oliver vlastně taky, ale ten je mi z nějakého důvodu roztomiloučkej, nevím proč, ale je.Ale ta sestra mi připomíná mě, když jsem odříkávala básničky na základce
přesně, taky mi tak připadá. Zajímalo by mě, kde ji vyhrabaly ![]()
@Kate888 píše:
Hele děvčata, co říkáte na toho Vítka cígoše a mi přišel jak na divadle. jeho sestra to je herecký výkon, co?![]()
![]()
![]()
![]()
Proto jsem tady psala v pátek, tuším, že se tady řežu smíchy Ten její výstup mu
@Anna766 jo já to vše nepročetla byla jsem prakticky týden bez pc
@Kate888 píše:
Hele děvčata, co říkáte na toho Vítka cígoše a ta jeho sestra to je herecký výkon, co?![]()
![]()
![]()
![]()
Vítek dobrej, nepřijde mi, že hraje nějak šíleně, Oliver je horší. Ale ta Vítkova sestra, to je teda masakr
. Zatím asi nejhorší, co tam bylo. Přijde mi, že je zhypnotizovaná a někdo jí do sluchátka našeptává, co má říct ![]()
@Jak a766 píše:
Proto jsem tady psala v pátek, tuším, že se tady řežu smíchy Ten její výstup mu
Mi připadal jak na divadle jsem chtěla napsat.
Mi to blbne zas ![]()
@Ester13 píše:
Holky, dá se to sledovat někde online? Nudím se pekelně v nemocnici a nesmím vstávat, tak tu mám jen wifi a stahovat se moc nedá. Díky. I když vaše komenty snad i stačíDík
Novaplus
.Je to zdarma a je tam vzdy asi pet dilu nazpet. Jinak jedine to Voyo:-(
@KPKristy píše:
Vítek dobrej, nepřijde mi, že hraje nějak šíleně, Oliver je horší. Ale ta Vítkova sestra, to je teda masakr. Zatím asi nejhorší, co tam bylo. Přijde mi, že je zhypnotizovaná a někdo jí do sluchátka našeptává, co má říct
Vítek mi přijde ok, vzpomeňme si na Mirindu, Oliver taky nestojí za moc a řekla bych, že hraje i lépe, než Bětka nebo ten nový truhlářský zázrak
![]()
Ale ta sestra je tragédie, to uznávám ![]()