Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
13.10.15 13:12

No vidíte holky a já bych chtěla, ale vůbec to nejde a děkuji bohu za toho jednoho rošťáka a strašně mě to už nebaví řešit přes doktory :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
13.10.15 13:19

Mě se tam taky postava Květy líbí, alespoň to má nějaký šmrnc. Ale poslední dobou už mě to nějak nebaví, vždycky jsem koukala na stažené díly, teď už ne, čtu vás jen tady plus vidím útržky při večeři, když kouká muž a já kmitám kolem dětí, ale už mě to nějak nebere :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
13.10.15 13:26

Baby, já nevím, ale já Květě to „dobro“ nevěřím, ano, zvedá pekařství a snaží se, ale tím, že angažuje dozorkyni Hrubou, pomalu přebírá velení :mrgreen: Myslím, že to nedopadne dobře pro Lumíra i Nyklovku…

Myslím, že Šmýd čeká, že ho Adriana vyseká z dluhů, naštěstí má Pešek rozum, proč by měl investovat do nespolehlivého chlapa, jenže Amálie už měkne na stranu Adriany…

• Citovat
  • Upravit
148692
13.10.15 13:27

@Moise mużskej se ti kouká na Ulici jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
13.10.15 13:28
@Anna766 píše:
@Moise mużskej se ti kouká na Ulici jo? :mrgreen:

jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39650
13.10.15 13:45
@Moise píše:
Mě se tam taky postava Květy líbí, alespoň to má nějaký šmrnc. Ale poslední dobou už mě to nějak nebaví, vždycky jsem koukala na stažené díly, teď už ne, čtu vás jen tady plus vidím útržky při večeři, když kouká muž a já kmitám kolem dětí, ale už mě to nějak nebere :cert:

Proč by nekoukali i chlapi? Je to ze života, no. ;)
Spíš to vytučněné… nemá to být tak náááhodou naopak…? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39650
13.10.15 13:50
@Terdul píše:
Květa je zdatná obchodnice. Kdyby Vilma nebyla tvrdohlavá, tak to s ní mohla pořádně rozjet. S podporou radnice.

Holt ale Vilma napsala část podílu či rozhodovací právo nebo jak se tomu říká…si ted nevzpomenu, na Lumíra, tak ji i štve, že on s Květou vychází líp, než ona (taky ženská-ženská jde někdy hůř, než ženská-chlap, víte, jak to myslím ;) ) a Vilma to tam vede tolik let a zakládala si na tom, že mají vše čerstvě a tam přímo pečené. Chápu obě strany, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
13.10.15 13:52
@Žirafa 69 píše:
Proč by nekoukali i chlapi? Je to ze života, no. ;)
Spíš to vytučněné… nemá to být tak náááhodou naopak…? :?

Chodí tou dobou z práce, takže prostě přijde, sedne, chvíli odpočine, já dám dětem večeři a on je jde koupat a číst jim.. napsala jsem to blbě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
13.10.15 13:53

@Žirafa 69 osobně nechápu, jak někdo jako Vilma mohl vést pekárnu, když se diví takovým zásadním věcem, že za neoznačení rozpékaného zboží může dostat pokutu 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39650
13.10.15 13:54
@ivik21 píše:Myslím, že Šmýd čeká, že ho Adriana vyseká z dluhů, naštěstí má Pešek rozum, proč by měl investovat do nespolehlivého chlapa, jenže Amálie už měkne na stranu Adriany…

Zřejmě to tak bude.
@Martrich Napaří mu (Šmýdovi) 80 litrů, bylo to v ukázce, dál uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
13.10.15 14:02

@Martrich neboj ono to přijde ve správný čas, jsem toho důkazem na třetí jsem čekala 7let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
13.10.15 14:04
@věrasek80 píše:
@Martrich neboj ono to přijde ve správný čas, jsem toho důkazem na třetí jsem čekala 7let

díky, sice jsem v tomhle dost pesimista, ale budu doufat, mě by bohatě stačilo ještě to jedno, nejlépe holčička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
13.10.15 14:06

@Martrich já už taky nedoufala a nakonec přišlo i 4dítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
13.10.15 14:07

Nechápu, proč se Nyklová pořád pasuje do role zkušené pekařky s letitou praxí, vždyť to pekařství mají pár let, ne? Dřív měla nějakou večerku či co, ani nevím, kdy se to změnilo na pekařství, snad když si nabrnkla Stárka (a tím i Květu :mrgreen: )?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
13.10.15 14:10
@Martrich píše:
díky, sice jsem v tomhle dost pesimista, ale budu doufat, mě by bohatě stačilo ještě to jedno, nejlépe holčička

Až to bude mět přijít, tak to přijde :hug: :hug:.já „čekala“ na druhý dítě 8 let. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí