Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ať si říká kdo chce co chce, mě Nyklová neskutečně baví! Pro mě je pořád jedna z nejzábavnějších postav v Ulici ![]()
A me bavi ty prestrelky mezi Kvetou a Vilmou. Dneska teda Granule jela ![]()
@Fjodorka píše:
A Kopta je spálený v obličeji, to má z těch nočních mrazů
to jo, by mě zajímalo, jestli zrovna byly ty třicítky a oni tam narvaný jakoby do „teplejšího“ oblečení. Kdo mohl vědět, že v reálu bude o třicet míň
![]()
Jinak Granulka dneska fakt perlila, Nyklovka je uražená ješitnost, no na jednu stranu jí chápe, někdo, koho nesnáší, se jí cpe do rodiny, to i dokážu pochopit… Ale je to zábava. A Šmýd teda vezme roha? to jsem nějak nepochopila ![]()
@KPKristy píše:
A me bavi ty prestrelky mezi Kvetou a Vilmou. Dneska teda Granule jela
Jo taky jsem se bavila ![]()
Taky se bavim nad kvetou a niklovkou
ktera uz me mezi nama zacina kolikrat stvat. jinak me tam pripadnou 2 role uplne zbytecne-halamova ryba-uplne navic.ti by tam vubec nemuseli byt
Dnes ráno ve staré Ulici je exkurze do „nové“ pekárny, vede to Stárek a ukazuje ty prostory Vilmě s Růžou…
Jediné co jsem stihla, jak nad válem spráskla Růža ruce „že tady lakovala hračky“ a nad prodejnou, že tam byla recepce ![]()
Ještě jsem si vzpomněla, jak mě včera skoro trefil šlak, když Růža zaplácala dlaní na Nyklovou zvenku na výlohu pekařství. To bych jí snad jednu natáhla. Takto mi děti neustále matlají na všechna dostupná okna, zrcadla, hlavně dveře na terasu jsou neustále opatlané zevnitř slintama se zbytky jídel (musí přeci koukat ven přisání pusou, že
) a zvenku blátem, můžu to leštit denně. Počítám, že Vilma bude mít výlohu taky vypucovanou…
@Samamama píše:
Ještě jsem si vzpomněla, jak mě včera skoro trefil šlak, když Růža zaplácala dlaní na Nyklovou zvenku na výlohu pekařství. To bych jí snad jednu natáhla. Takto mi děti neustále matlají na všechna dostupná okna, zrcadla, hlavně dveře na terasu jsou neustále opatlané zevnitř slintama se zbytky jídel (musí přeci koukat ven přisání pusou, že) a zvenku blátem, můžu to leštit denně. Počítám, že Vilma bude mít výlohu taky vypucovanou…
Jo, to se mi taky naježily vlasy. Pracovala jsem v cukrárně, kde děti olizovaly vitríny se zmrzlinou nebo zákusky, to mě taky svrběla ruka, když jsem to leštila po desáté během jedné hodiny ![]()
@radkka No, tak si představ, že já mám takovou „cukrárnu“ doma pořád, ani nemusím mít vystavené žádné dobroty, oni ta okna a zrcadla oblizují jen tak (u zrcadel je tam jasný narcisismus, to sami sebe pusinkují). A co neoblížou, to omatlají špinavýma rukama. Takže já když vidím ruku na skle, ježí se mi chlupy (a to fakt nemám napulírovanou domácnost).
@Samamama píše:
@radkka No, tak si představ, že já mám takovou „cukrárnu“ doma pořád, ani nemusím mít vystavené žádné dobroty, oni ta okna a zrcadla oblizují jen tak (u zrcadel je tam jasný narcisismus, to sami sebe pusinkují). A co neoblížou, to omatlají špinavýma rukama. Takže já když vidím ruku na skle, ježí se mi chlupy (a to fakt nemám napulírovanou domácnost).
To mě jen utvrzuje v tom, že děti ještě ne
Soucítím ![]()
@Samamama píše:
Ještě jsem si vzpomněla, jak mě včera skoro trefil šlak, když Růža zaplácala dlaní na Nyklovou zvenku na výlohu pekařství. To bych jí snad jednu natáhla. Takto mi děti neustále matlají na všechna dostupná okna, zrcadla, hlavně dveře na terasu jsou neustále opatlané zevnitř slintama se zbytky jídel (musí přeci koukat ven přisání pusou, že) a zvenku blátem, můžu to leštit denně. Počítám, že Vilma bude mít výlohu taky vypucovanou…
To mi taky dítě dělalo, tak jsem jí pokaždé dala do ruky hadr a čistič a musela leštit
Teď už mám klid, dokud teda nepovyroste její bráška, to bude zase odnaučování nanovo.
@Ikente Já když čistím okna, tak oni přímo prosí, aby mohli taky
, takže je tím moc nepotrestám, spíš sebe, nadělají u takových prací víc škody než užitku. Nám by pomohlo bydlet v zemljance s oknem u stropu
.
Dnes celkem nuda, jen jsem se zasmála u Lišáckýho „tantrickýho“ sexu.
Já už si to moc nepamatuju, Granule je vlastně Stárkova co - obchodní partnerka, sestra, exka, nebo jak se dostala k tomu většinovému podílu v pekárně? ![]()