Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
Jo, Béďa má zlatý nervy.
Druhá Růža… za chvíli taky dostane svoje klíče ne?
Jinak pěkná party na faře včera… koukala jsem na Frgála jak byl spokojeně rozvalenej v křesle a říkala si, jestli chudák tuší, že je vlastně na návštěvě u svojí budoucí bejvalky
.
@Kyselá okurka píše:
Druhá Růža… za chvíli taky dostane svoje klíče ne?Jinak pěkná party na faře včera… koukala jsem na Frgála jak byl spokojeně rozvalenej v křesle a říkala si, jestli chudák tuší, že je vlastně na návštěvě u svojí budoucí bejvalky
.
Já myslím, že se nerozejdou, spíš bude Frgálice zápasit se zamilovaností a svědomím.
@radkka píše:Já myslím, že se nerozejdou, spíš bude Frgálice zápasit se zamilovaností a svědomím.
jj, takto si taky myslím, že to tak bude. možná něco málo proběhne, ale tím se to snad taky hned utne
@radkka píše:Já myslím, že se nerozejdou, spíš bude Frgálice zápasit se zamilovaností a svědomím.
Jako to si taky myslím, že to neskončí definitivním odchodem od Frgála, třeba jenom na chvilku, než si to ona přebere… akorát jí mezitím všechny báby v ulici proklejou, budou na celou její rodinu plivat na potkání a pocákaj vstup do Peškova baráku svěcenou vodou
… hádám, že pak se Frgálovi budou muset s ostudou na krku odebrat zpět do Loučky a toho jejího Marka poženou rozlobený farníci v čele s tim dědkem klouboučníkem (i když nevim jestli on je farník
) vidlema až za říše pekelné
. No a pak už nám zbyde jenom linka Pešek - Sumec - Amálie
.
@Kyselá okurka píše:
Jako to si taky myslím, že to neskončí definitivním odchodem od Frgála, třeba jenom na chvilku, než si to ona přebere… akorát jí mezitím všechny báby v ulici proklejou, budou na celou její rodinu plivat na potkání a pocákaj vstup do Peškova baráku svěcenou vodou… hádám, že pak se Frgálovi budou muset s ostudou na krku odebrat zpět do Loučky a toho jejího Marka poženou rozlobený farníci v čele s tim dědkem klouboučníkem (i když nevim jestli on je farník
) vidlema až za říše pekelné
. No a pak už nám zbyde jenom linka Pešek - Sumec - Amálie
.
@allluck Myslím, že Ryba nebude chtít porušit celibát a Maléřice by si šla asi hodit mašli, porušit jedno z přikázání ![]()
Jak se včera Frgál zmínil o tom, že ten celibát musí být pro Marka náročný a Frgálka to radši nekomentovala ![]()
Ten culíkatej z dílny je strašně nesympatickej, zlatej Matouš teda
@radkka píše:
@allluck Myslím, že Ryba nebude chtít porušit celibát a Maléřice by si šla asi hodit mašli, porušit jedno z přikázání
Já jak na to koukám, tak z toho mám pocit, že to bude jednostranný od Frgálový
…
@Martrich píše:
Jak se včera Frgál zmínil o tom, že ten celibát musí být pro Marka náročný a Frgálka to radši nekomentovala
Ten culíkatej z dílny je strašně nesympatickej, zlatej Matouš teda
Jakou má culíkáč vlastně funkci v Ulici? Křoví? ![]()
@Kyselá okurka píše:
Já jak na to koukám, tak z toho mám pocit, že to bude jednostranný od Frgálový…
Myslíš? To mě nenapadlo ![]()
@Kyselá okurka píše:
Jakou má culíkáč vlastně funkci v Ulici? Křoví?
Odradit všechny diváky, řekla bych ![]()
@radkka píše:
Odradit všechny diváky, řekla bych
To spíš Lojzek s tím svým smetákem chlemtákem pivním ![]()
@radkka píše:
Myslíš? To mě nenapadlo
Pustila jsem si schválně nějaký další díly, kdy už bylo jasný, že po něm Frgálová kouká a přišlo mi že on je k ní prostě jen milej… To ona pořád lítá na faru, culí se a neustále vymejšlí jak by mu s něčím pomohla… kde jsou další farníci?
Zas je ale fakt, že se farář asi taky běžně nespustí na první dobrou
… třeba se v něm ty silný, osudový pudy ještě teprve spustěj
.
@ivik21 píše:
To spíš Lojzek s tím svým smetákem chlemtákem pivním
To je ten dědek s kloboukem, kterýho nesnáším, že jo?
Olda jak po dlouhý době konečně urval štěk v ději díky výletu s Márou ![]()
@Kyselá okurka píše:
To je ten dědek s kloboukem, kterýho nesnáším, že jo?![]()
Olda jak po dlouhý době konečně urval štěk v ději díky výletu s Márou
přesně, Olík byl celý nesvůj v kůlně ![]()
Jo Lojzek je s tím hnusným hlasem a ještě ten obrýlený chlop naproti s šedivými coury na hlavě ![]()