Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
16.10.15 15:12

Neznabohové na faře :think: a kde jsou ostatní farníci? Mladej Hložánek napodobuje Vaculíka, ale na toho nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
16.10.15 15:18

Tak mě napadá, že další nevěra v ulici je na spadnutí. Ale vidím to na Andulu s tou bylinbabou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
16.10.15 15:22

@kometaO5 no to je možné :roll:

Dnes budou dárky hned dva - polštář na „lepší“ spaní a šílená zvonkohra, Nanča pro ni najde výýýborné místo

Ten scénář nebo Nanča jsou k smíchu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16.10.15 15:40
@ivik21 píše:
přesně, Olík byl celý nesvůj v kůlně :PJo Lojzek je s tím hnusným hlasem a ještě ten obrýlený chlop naproti s šedivými coury na hlavě :zed:

Jo tak to je on, v každým záběru stojí/sedí s pívem a když něco řekne, tak je to děsně přirozený a navíc dost chytrý :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.15 15:43
@ivik21 píše:
@kometaO5 no to je možné :roll:

Dnes budou dárky hned dva - polštář na „lepší“ spaní a šílená zvonkohra, Nanča pro ni najde výýýborné místo

Ten scénář nebo Nanča jsou k smíchu :nevim:

Jsem si říkala jestli Ljuba tuhle bylinářskou linku nepodnítila u scénáristů sama, ona cvičí tai chi v soukromí a tomuhle má zrejmě blízko… cvičila tai chi i na Mácháči, nebo kde to byli v tom kempu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
16.10.15 19:26

Ten rozvrzany gauc u Lisku a k tomu ted ta silena zvonkohra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39638
16.10.15 19:32
@Martrich píše:
Ten rozvrzany gauc u Lisku a k tomu ted ta silena zvonkohra :roll:

Fakt debilní nápad to pověsit na „hlavní ulici“. :roll: Uvidíš, že to sundají nejpozději po neděli. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
16.10.15 19:54

@Žirafa 69 @Martrich vrzgauč a splašená zvonkohra na dveřích co se netrhnou a v malém bytě - to je výhra 8o To budou noční zvuky :think:

Ta zvonkohra je na zahradu nebo terasu ne? Do bytu přece bývají takové jemnější a třeba s krystalem - tohle Bylina neví? :*

• Citovat
  • Upravit
65166
16.10.15 20:58

@ivik21 Navíc v minulém díle ty dveře na spaní zavřeli. Teď už to nezavřou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
16.10.15 20:58

Náhodou, já tuhle zvonkohru měla taky. Ale kupovala jsem si ji asi před 15 lety. :lol: Měla jsem ji taky nad dveřema, ale hodně rychle jsem ji upravila tak, aby nevydávala žádný zvuky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.10.15 21:21

@Kyselá okurka, linka Pesek-sumec-Amalie, to je zase sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39638
16.10.15 23:20
@PetraJ píše:
Náhodou, já tuhle zvonkohru měla taky. Ale kupovala jsem si ji asi před 15 lety. :lol: Měla jsem ji taky nad dveřema, ale hodně rychle jsem ji upravila tak, aby nevydávala žádný zvuky. :lol:

Mám ji taky, nachlup tu stejnou. Možná taky tak dlouho, jako Ty (jsme ji s ex kdysi dostali),ale mám ji vedle okna, spíš na ozdobu. To zvonění by mi - zvl. při každém závanu větru, asi lezlo na nervy. ;) A navíc okno, které skoro neotvírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 23:35

Ta zvonkohra u Lišku má opravdu skvěle misto :-D Ono celkove by mohli trochu pozměnit jejich interier, ten gauč jak porad skládají a jak vrže :-D Televizi mají taky prastarou. Mista mají málo, ale chtělo by to inovaci :-D

• Citovat
  • Upravit
39638
16.10.15 23:41
@Vend píše:
Ta zvonkohra u Lišku má opravdu skvěle misto :-D Ono celkove by mohli trochu pozměnit jejich interier, ten gauč jak porad skládají a jak vrže :-D Televizi mají taky prastarou. Mista mají málo, ale chtělo by to inovaci :-D

Tu budou muset udělat u „dětí“,kdy nepochopím, co ten Franta vůbec si dovolí protestovat, když tam Ema opět bydlí a nemá část podle sebe. Pokoj půl napůl podle každého a šlus. A ještě jí nabídnout její popelnici? :roll: Faakt vtipný. Bych se s ním nepárala. A Skyler byla při nich, ne při něm v tomto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148645
16.10.15 23:44
@Žirafa 69 píše:
Tu budou muset udělat u „dětí“,kdy nepochopím, co tbylranta vůbec si dovolí protestovat, když tam Ema opět bydlí a nemá část podle sebe. Pokoj půl napůl podle každého a šlus. A ještě jí nabídnout její popelnici? :roll: Faakt vtipný. Bych se s ním nepárala. A Skyler byla při nich, ne při něm v tomto.

Mě se děvčata ten pokoj nelíbí. Přijde mi hrozně ponurej. Vrzgauč šílený, dneska to bylo obzvlášť slyšet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí