Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neznabohové na faře
a kde jsou ostatní farníci? Mladej Hložánek napodobuje Vaculíka, ale na toho nemá.
Tak mě napadá, že další nevěra v ulici je na spadnutí. Ale vidím to na Andulu s tou bylinbabou…
@kometaO5 no to je možné ![]()
Dnes budou dárky hned dva - polštář na „lepší“ spaní a šílená zvonkohra, Nanča pro ni najde výýýborné místo
Ten scénář nebo Nanča jsou k smíchu ![]()
@ivik21 píše:
přesně, Olík byl celý nesvůj v kůlněJo Lojzek je s tím hnusným hlasem a ještě ten obrýlený chlop naproti s šedivými coury na hlavě
Jo tak to je on, v každým záběru stojí/sedí s pívem a když něco řekne, tak je to děsně přirozený a navíc dost chytrý
.
@ivik21 píše:
@kometaO5 no to je možné![]()
Ten scénář nebo Nanča jsou k smíchu
Dnes budou dárky hned dva - polštář na „lepší“ spaní a šílená zvonkohra, Nanča pro ni najde výýýborné místo
Jsem si říkala jestli Ljuba tuhle bylinářskou linku nepodnítila u scénáristů sama, ona cvičí tai chi v soukromí a tomuhle má zrejmě blízko… cvičila tai chi i na Mácháči, nebo kde to byli v tom kempu
.
Ten rozvrzany gauc u Lisku a k tomu ted ta silena zvonkohra ![]()
@Martrich píše:
Ten rozvrzany gauc u Lisku a k tomu ted ta silena zvonkohra
Fakt debilní nápad to pověsit na „hlavní ulici“.
Uvidíš, že to sundají nejpozději po neděli. ![]()
@Žirafa 69 @Martrich vrzgauč a splašená zvonkohra na dveřích co se netrhnou a v malém bytě - to je výhra
To budou noční zvuky ![]()
Ta zvonkohra je na zahradu nebo terasu ne? Do bytu přece bývají takové jemnější a třeba s krystalem - tohle Bylina neví? ![]()
@ivik21 Navíc v minulém díle ty dveře na spaní zavřeli. Teď už to nezavřou.
Náhodou, já tuhle zvonkohru měla taky. Ale kupovala jsem si ji asi před 15 lety.
Měla jsem ji taky nad dveřema, ale hodně rychle jsem ji upravila tak, aby nevydávala žádný zvuky. ![]()
@Kyselá okurka, linka Pesek-sumec-Amalie, to je zase sranda ![]()
@PetraJ píše:
Náhodou, já tuhle zvonkohru měla taky. Ale kupovala jsem si ji asi před 15 lety.Měla jsem ji taky nad dveřema, ale hodně rychle jsem ji upravila tak, aby nevydávala žádný zvuky.
Mám ji taky, nachlup tu stejnou. Možná taky tak dlouho, jako Ty (jsme ji s ex kdysi dostali),ale mám ji vedle okna, spíš na ozdobu. To zvonění by mi - zvl. při každém závanu větru, asi lezlo na nervy.
A navíc okno, které skoro neotvírám.
Ta zvonkohra u Lišku má opravdu skvěle misto
Ono celkove by mohli trochu pozměnit jejich interier, ten gauč jak porad skládají a jak vrže
Televizi mají taky prastarou. Mista mají málo, ale chtělo by to inovaci ![]()
@Vend píše:
Ta zvonkohra u Lišku má opravdu skvěle mistoOno celkove by mohli trochu pozměnit jejich interier, ten gauč jak porad skládají a jak vrže
Televizi mají taky prastarou. Mista mají málo, ale chtělo by to inovaci
Tu budou muset udělat u „dětí“,kdy nepochopím, co ten Franta vůbec si dovolí protestovat, když tam Ema opět bydlí a nemá část podle sebe. Pokoj půl napůl podle každého a šlus. A ještě jí nabídnout její popelnici?
Faakt vtipný. Bych se s ním nepárala. A Skyler byla při nich, ne při něm v tomto.
@Žirafa 69 píše:
Tu budou muset udělat u „dětí“,kdy nepochopím, co tbylranta vůbec si dovolí protestovat, když tam Ema opět bydlí a nemá část podle sebe. Pokoj půl napůl podle každého a šlus. A ještě jí nabídnout její popelnici?Faakt vtipný. Bych se s ním nepárala. A Skyler byla při nich, ne při něm v tomto.
Mě se děvčata ten pokoj nelíbí. Přijde mi hrozně ponurej. Vrzgauč šílený, dneska to bylo obzvlášť slyšet