Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
@Kyselá okurka, linka Pesek-sumec-Amalie, to je zase sranda
Jako zajímalo by mě, kam až se to dá rozvést
… finální dramatické ulovení sumce, oslavy ulovení sumce, zabít x nezabít sumce?, pokud nezabít, kam ho v bytě u Peška umístit, aby Amálii netrefil šlak?, žárlivost Amálie na to, že Pešek tráví u akvárka se sumcem víc času než s ní a Máňou, žárlivost Adriany, protože Pešek má teď nové vnoučátko, žárlivost Adriany, protože i Edý má teď nového miláčka, měl by Pešek začít vybírat vstupné, když se jeho hospodský kumpáni v čele s Lojzou choděj na sumce dívat? To budou ještě tak dvě sezóny
![]()
@Kyselá okurka píše:
Jako zajímalo by mě, kam až se to dá rozvést… finální dramatické ulovení sumce, oslavy ulovení sumce, zabít x nezabít sumce?, pokud nezabít, kam ho v bytě u Peška umístit, aby Amálii netrefil šlak?, žárlivost Amálie na to, že Pešek tráví u akvárka se sumcem víc času než s ní a Máňou, žárlivost Adriany, protože Pešek má teď nové vnoučátko, žárlivost Adriany, protože i Edý má teď nového miláčka, měl by Pešek začít vybírat vstupné, když se jeho hospodský kumpáni v čele s Lojzou choděj na sumce dívat? To budou ještě tak dvě sezóny
![]()
No to jsi mě fakt pobavila, úplně to vidím, dramatická zápletka jak vyšitá
![]()
@PetrušeKl píše:
No to jsi mě fakt pobavila, úplně to vidím, dramatická zápletka jak vyšitá![]()
![]()
![]()
@Kyselá okurka píše:![]()
To je Kobyla, myslim
.
Hele ono je to nakonec jedno, stejně by se spolu měli spustit a to klidně všichni se všema, protože jinak jsou úplně nudný a o ničem ![]()
Ja se tady fakt bavim, odtud by meli scenariste cerpat inspiraci
Videly jste ukazky na pristi tyden? vypada to dost akcne, se asi budu divat casteji
![]()
@Žirafa 69 píMáňa ee:
Neneee, já to pochopila a jen dala najevo, že vím, že viz vrzgauč mluvíš o obýváku (asi jsme ho tak rovnou měly nazvat) a konec zmínky o obýváku…pak už jsem se zeptala, co na ten probíraný pokoj děcek říkáš Ty a ponurej teda je.@Fjodorka Proto opakuju - on není jen Frantův!
Nemyslim že je ošklivej a nebo nevk usnej. Přijde mi jen takovej ponurej no.
@Martrich prosím prosím, co bylo v ukazce na týden?? Já jen jestli má cenu koukat bo stačí šmírovat tady
![]()
@Martrich jenže ukázky vždy vypadají zajímavě a nakonec je zajímavých jen 5minut z celého týdne
@Martrich píše:
Ja se tady fakt bavim, odtud by meli scenariste cerpat inspiraci![]()
Videly jste ukazky na pristi tyden? vypada to dost akcne, se asi budu divat casteji
![]()
Tak ať už nám to tu někdo prozradí! ![]()
@Anna766 píše:Řekla Simona, odnášejíc bábovku do kuchyně, když vcházel Pepan
Co to??
Až teď se koukám na včerejší díl, no ![]()
@Michelle_M píše:
Hele ono je to nakonec jedno, stejně by se spolu měli spustit a to klidně všichni se všema, protože jinak jsou úplně nudný a o ničem
Všichni se všema se už v podstatě stejně všichni spustili
. Je fakt že mladej Jordán by si taky nějakej škraloup zasloužil
. [/Btw. pochopili jste tu sólo návštěvu Jarouše u Diginy? Jestli ho odtáhne od rodiny tak
preskrtnout]