Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.10.15 11:36
@KPKristy píše:
@Kyselá okurka, linka Pesek-sumec-Amalie, to je zase sranda :mrgreen:

Jako zajímalo by mě, kam až se to dá rozvést :mrgreen:… finální dramatické ulovení sumce, oslavy ulovení sumce, zabít x nezabít sumce?, pokud nezabít, kam ho v bytě u Peška umístit, aby Amálii netrefil šlak?, žárlivost Amálie na to, že Pešek tráví u akvárka se sumcem víc času než s ní a Máňou, žárlivost Adriany, protože Pešek má teď nové vnoučátko, žárlivost Adriany, protože i Edý má teď nového miláčka, měl by Pešek začít vybírat vstupné, když se jeho hospodský kumpáni v čele s Lojzou choděj na sumce dívat? To budou ještě tak dvě sezóny :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.15 11:36
@lena1968 píše:
Webshare
:kytka: :palec: Díky!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
17.10.15 11:41
@Kyselá okurka píše:
Jako zajímalo by mě, kam až se to dá rozvést :mrgreen:… finální dramatické ulovení sumce, oslavy ulovení sumce, zabít x nezabít sumce?, pokud nezabít, kam ho v bytě u Peška umístit, aby Amálii netrefil šlak?, žárlivost Amálie na to, že Pešek tráví u akvárka se sumcem víc času než s ní a Máňou, žárlivost Adriany, protože Pešek má teď nové vnoučátko, žárlivost Adriany, protože i Edý má teď nového miláčka, měl by Pešek začít vybírat vstupné, když se jeho hospodský kumpáni v čele s Lojzou choděj na sumce dívat? To budou ještě tak dvě sezóny :lol: :nevim:

No to jsi mě fakt pobavila, úplně to vidím, dramatická zápletka jak vyšitá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.15 12:05
@PetrušeKl píše:
No to jsi mě fakt pobavila, úplně to vidím, dramatická zápletka jak vyšitá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: No tak to víš, je potřeba zajistit Peškovi i Amálii gáži až do důchodu :lol:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
17.10.15 12:17
@Kyselá okurka píše: :mrgreen: :mrgreen: To je Kobyla, myslim :lol:.

Hele ono je to nakonec jedno, stejně by se spolu měli spustit a to klidně všichni se všema, protože jinak jsou úplně nudný a o ničem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.10.15 12:19

Ja se tady fakt bavim, odtud by meli scenariste cerpat inspiraci :mrgreen: :mrgreen: Videly jste ukazky na pristi tyden? vypada to dost akcne, se asi budu divat casteji :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.10.15 12:20
@PetrušeKl píše:
No to jsi mě fakt pobavila, úplně to vidím, dramatická zápletka jak vyšitá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148504
17.10.15 12:33
@Žirafa 69 píMáňa ee:
Neneee, já to pochopila a jen dala najevo, že vím, že viz vrzgauč mluvíš o obýváku (asi jsme ho tak rovnou měly nazvat :) ) a konec zmínky o obýváku…pak už jsem se zeptala, co na ten probíraný pokoj děcek říkáš Ty a ponurej teda je.@Fjodorka Proto opakuju - on není jen Frantův!

Nemyslim že je ošklivej a nebo nevk usnej. Přijde mi jen takovej ponurej no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
17.10.15 13:24

@Martrich prosím prosím, co bylo v ukazce na týden?? Já jen jestli má cenu koukat bo stačí šmírovat tady :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
17.10.15 15:07

@Martrich jenže ukázky vždy vypadají zajímavě a nakonec je zajímavých jen 5minut z celého týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
17.10.15 15:10

„Já to odnesu, nebo to sežere!“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39591
17.10.15 15:14
@Martrich píše:
Ja se tady fakt bavim, odtud by meli scenariste cerpat inspiraci :mrgreen: :mrgreen: Videly jste ukazky na pristi tyden? vypada to dost akcne, se asi budu divat casteji :mrgreen: :lol:

Tak ať už nám to tu někdo prozradí! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148504
17.10.15 15:16
@Fjodorka píše:
„Já to odnesu, nebo to sežere!“ :lol: :lol:

Co to?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
17.10.15 15:38
@Anna766 píše:
Co to?? :mrgreen:
Řekla Simona, odnášejíc bábovku do kuchyně, když vcházel Pepan :mrgreen:

Až teď se koukám na včerejší díl, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.15 16:22
@Michelle_M píše:
Hele ono je to nakonec jedno, stejně by se spolu měli spustit a to klidně všichni se všema, protože jinak jsou úplně nudný a o ničem :mrgreen:

Všichni se všema se už v podstatě stejně všichni spustili :mrgreen:. Je fakt že mladej Jordán by si taky nějakej škraloup zasloužil :mrgreen:. [/Btw. pochopili jste tu sólo návštěvu Jarouše u Diginy? Jestli ho odtáhne od rodiny tak :cert: preskrtnout]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí