Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A trapnej blb. j Ruda, kterej si nechal vzit inv. duchod me uz vubec nebaví… udelal by to nekdo v realu?? pochybuji ![]()
@zizalkaaa píše:
A trapnej blb. j Ruda, kterej si nechal vzit inv. duchod me uz vubec nebaví… udelal by to nekdo v realu?? pochybuji
si piš, že ne. To fakt udělá člověk, co o tom ví prd. A práci snad má, že tak kecá? Taky prd.
A jestli tu v tomto případě
hraje roli nějaká „hrdost“,tak už nemám slov.
A ještě řeší takový auto ( že je to velký sen nebo co to říkal),který stojí x kč…no to si snad… ![]()
Už si zdravotně v tom seriálu leccos prošel, tak nevím, s kým a jak žil před tím (nevíte někdo?),ale kdyby např. přišla operace - a neplánovaně ne jenom jedna, tudíž člověk dlouho indisponován, s berlama po operacích vždy chvíli neohrabanej (ale domácnost se neptá) a na všechno sám, by to z pusy nejen nevypustil, ale chtěla bych ho vidět, jak by s 1 příjmem musel tak dlouho platit úplně vše. A kdyby byl invalida už leta před tím, tak řeči o tom, že má mít našetřeno, mě dovedou akorát…rozesmát.
Tak ja patecni dil jeste nevidela a asi uz to ani nestihnu. Ny Digiin byt jsem zvedava, ale ty celoikeove byty se mi nelibi ani za nic. Par kousku ano, maji hezkeveci, ale jak je vsechno do puntiku Ikea (nebo jina znacka), je to bez napadu uniformni, tak se mi to nelibi ![]()
A ani mi nerikejte, ze se Jarous spusti. To musi byt omyl ![]()
@KPKristy
Taky té „předpovědi“ o Jardovi nevěřím, to by musel být úplný… píp. ![]()
@Moise píše:
Taky jsem se divila, co to udělali s tím bytem, nelíbí se mi ty tmavý stěny a ta linka je dost děsná
mimochodem, ta „úžasná linka na míru“ je podle mě taky IKEA. ![]()
@Žirafa 69 píše:
si piš, že ne. To fakt udělá člověk, co o tom ví prd. A práci snad má, že tak kecá? Taky prd.A jestli tu v tomto případě
hraje roli nějaká „hrdost“,tak už nemám slov.
A ještě řeší takový auto ( že je to velký sen nebo co to říkal),který stojí x kč…no to si snad…
Už si zdravotně v tom seriálu leccos prošel, tak nevím, s kým a jak žil před tím (nevíte někdo?),ale kdyby např. přišla operace - a neplánovaně ne jenom jedna, tudíž člověk dlouho indisponován, s berlama po operacích vždy chvíli neohrabanej (ale domácnost se neptá) a na všechno sám, by to z pusy nejen nevypustil, ale chtěla bych ho vidět, jak by s 1 příjmem musel tak dlouho platit úplně vše. A kdyby byl invalida už leta před tím, tak řeči o tom, že má mít našetřeno, mě dovedou akorát…rozesmát.
Taky jsem nad tím přemýšlela a přijde mi celá jeho linka naprosto nesmyslná. Jak vyjíżděl na Simonu, kdyż mu chtěla jako invalidovi pomáhat. Nebo to kolo. Nesmysl. Já jsem po operacích rok a na kolo si netroufnu a pořád slyším jen na schody ano, ale neupadnout, běhat ano ale neupadnout, chodit na rychlé pracházky se psem ano, ale neupadnout!!!A on tam chvíli po operaci na kole, ožere se jako prase, to by mi doktoři dali vylágoš hele. ![]()
@Fíková píše:
mimochodem, ta „úžasná linka na míru“ je podle mě taky IKEA.
Podle vašich reakcí začínám bejt na ten slavnej Digibyt zvědavá. Kdy ta sláva proběhne?
Holky ja asi opravdu nevim jak je to ve skutecnosti, ale mela jsem vzdy za to, ze invalidni duchod by prece nemohl mit, kdyz uz je relativne „zdravy“ a mel povinnost to nahlasit ne?
Jinak jestli se Jarda spusti s Diginou, tak to bude hodne trapne a bez napadu.
Ja uz se teda na to divam jne kvuli Kvetus a Nyklovce a cekam jak to tam dopadne ![]()
Ten Ruda je hroznej…na mě furt takhle někdo vyjíždět, protože je kvůli někomu jinému naštvanej a protože je jeho blbost, že věřil Pepanovi…to je fakt děsný jakej je to cholerik!!!
@Kate888 píše:
Ten Ruda je hroznej…na mě furt takhle někdo vyjíždět, protože je kvůli někomu jinému naštvanej a protože je jeho blbost, že věřil Pepanovi…to je fakt děsný jakej je to cholerik!!!
přitom mu to Simona říkala, že se s ním nemá dávat dokupy
, to byl chytrý, nemám ho ráda, furt v něm hledám toho šikovného Renka ze Sněženek a on je přitom stejně hnusný jako Lojzek a spol. ![]()
Svádí vše na druhé a přitom je furt a ve všem chytrý jak rádio ![]()
@ivik21 jo přesně tak aky jsem se na něj ze začátku těšila, že to bude ten skvělej kluk ze sněženek a místo toho se chová jak starej, nevrlej chlap, co všechno ví a všechno zná a nikdo jinej nemá pravdu
@Fjodorka píše:
Tohle jsem si přestala říkat poté, co jsem viděla pár scén, jak si někdo u snídaně řekne, že se uvidí až večer apod.
@Fíková píše:
mimochodem, ta „úžasná linka na míru“ je podle mě taky IKEA.
Jj, taky jsem si říkala… moc dobře si tu ultra praktickou linku s nezakrytým úložným prostorem na nádobí z IKEA pamatuju
.
@Fíková píše:Ve středu si daj po čuni
Tak na ten díl se těším, viděla jsem ukázky
![]()