Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 jj ja vim, ale nejak me to pismenko ujelo
,..no abysme se nedivily, treba i tam bude jako nejaka tresnicka na dortu za chvili
a zrovna i se Simcou ![]()
Příspěvek upraven 19.10.15 v 15:40
No možné je všechno ![]()
Holky a kdo jste viděly kolaudaci u Digi proč zas byla Marečková nafučená, když Digi vracela Monice klíče od bytu, možná čekala, že ji zas nabídnou bydlení?/preskrtnout]
Ona tu Moniku musí hrozně nenávidět
Nakonec se proti ní spikne s Tonym ![]()
@KPKristy já večer budu žehlit a přišívat poutko, protože synek opět ve školce urval poutko
@spirunka píše:
@ivik21 to je strasna dvojka tihleti dvaA Kokta je ted v TV kam se jen podivas, zase vyhrabali umrelou hvezdu po x letech, jsem zvedava kdo to bude priste
Přesně tak. Měli vyhrabat někoho jiného… Včera dávali Konec starých časů a já si všimla, že tam hrál Moucha z Proč?, ten snad hrál jen tam a v tom KSČ
A přitom je tak boží. Měli vyhrabat jeho, ne Koptu.
To je jako když Duchoslava dali moderovat reality show o Ivetě Bartošové ![]()
@lena1968 píše:
Dík, že to říkáš, já to taky nevidím, a hlavně mám pocit, že jeho generace fakt neví kdo Vaculík je.
Já to komentuju aż teď protože jsem se fakt musela zaměřit, a já to nevidim tu paralelu. ![]()
@Fjodorka píše:To je jako když Duchoslava dali moderovat reality show o Ivetě Bartošové
co? neco takoveho existuje? smankote, proc?
![]()
@spirunka Tak vzhledem k tomu, že Iveta je už nebožtík, tak UŽ to neexistuje
Ale tedy prý to stálo za to, Iveta živě ![]()
@ivik21 Já viděla jen pár ukázek na tytrubko a tedy stačilo ![]()
@Fjodorka bylo mi ji nesmírně líto a byla jsem naštvaná na toho ha..la který ji do té telky dotáhl
![]()
@ivik21 píše:
@Fjodorka bylo mi ji nesmírně líto a byla jsem naštvaná na toho ha..la který ji do té telky dotáhl![]()
Jjo, bylo to děsný. Ale ona se taky i nechala…
@Žirafa 69 píše:
Jjo, bylo to děsný. Ale ona se taky i nechala…
V podstatë byla chudák.
@Anna766
A stejně nám pořád nikdo nevysvětlil to s tím Vaculíkem…
@Anna766 píše:
V podstatë byla chudák.
dojná slépka na prachy
, hned byl jeden písničkový idol z mládí pryč ![]()
@Marcam píše:
Neznabohové na fařea kde jsou ostatní farníci? Mladej Hložánek napodobuje Vaculíka, ale na toho nemá.
Vysvětli nám toho Vaculíka ![]()