Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148512
19.10.15 21:32

@MUFICE @Žirafa 69 já to pochopila že si na něj hraje :nevim: ale já to prostë nevidim :think: :think:
Dneska ten Mára 8o co to bylo? ty vlasy 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.15 21:33

Dominik s patkou - jak to vznika, vskutku nevim. Ale jednou mi prisel na vycisteni pleti uhrovity mladik a podobnym ucesem. Mel tu patici taaaak zlakovanou, ze jsem nevedela, jak se dostat ne celo. Neslo to scisnout dozadu, ani ohnout, ani jinak zalomit. To byl vskutku orisek. Nakonec jsem mu to brutalne rozvrkocila, odchazel jako hnup a asi nebyl moc rad. Ale netroufl si nic namitat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50141
19.10.15 21:40
@Anna766 píše:
@MUFICE @Žirafa 69 já to pochopila že si na něj hraje :nevim: ale já to prostë nevidim :think: :think:
Dneska ten Mára 8o co to bylo? ty vlasy 8o :zed:

Měli by ho konečně ostříhat, at vypadá jako předloni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
19.10.15 21:44
@MUFICE píše:
Měli by ho konečně ostříhat, at vypadá jako předloni.

No on je to docela pohlednej člobrdík, tohle je ale strašný, ostříhat a hned :pankac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
19.10.15 21:45
@KPKristy píše:
Dominik s patkou - jak to vznika, vskutku nevim. Ale jednou mi prisel na vycisteni pleti uhrovity mladik a podobnym ucesem. Mel tu patici taaaak zlakovanou, ze jsem nevedela, jak se dostat ne celo. Neslo to scisnout dozadu, ani ohnout, ani jinak zalomit. To byl vskutku orisek. Nakonec jsem mu to brutalne rozvrkocila, odchazel jako hnup a asi nebyl moc rad. Ale netroufl si nic namitat :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: já to úplně vidim :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
19.10.15 21:57
@Žirafa 69 píše:
Sorry za OT, ale nekoukal někdo v pát. na Primu na český film „Svatá čtveřice“? Já zaspala konec… :,(
A videa mi teď nejdou.https://www.youtube.com/watch?…

Máš to jak já loni, taky jsem zaspala konec, no prý se dají dokupy ženské :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11439
19.10.15 22:43
@MUFICE píše:
Ta Viky byla šíleně černá v obličeji, asi se celé léto smažila na sluníčku :D

Také jsem si všimla. A pak se káča blbá diví, že nemůže fotit ZIMNÍ kolekci, když vypadá jak hawaiiská tanečnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
19.10.15 23:05

Na tu patici jsem se dnes taky nechtíc zaměřila, to snad popírá i pár přírodních zákonů :mrgreen: Holky myslíte, že to mezi Rybou a Frgálkou nechají zajít až na čuňačinky? :mrgreen: :pankac: A je to vůbec reálné, že by se farář nechal tak snadno sbalit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39605
19.10.15 23:30
@Michelle_M píše:
Na tu patici jsem se dnes taky nechtíc zaměřila, to snad popírá i pár přírodních zákonů :mrgreen: Holky myslíte, že to mezi Rybou a Frgálkou nechají zajít až na čuňačinky?: :pankac: A je to vůbec reálné, že by se farář nechal tak snadno sbalit? :think:

Možná maximálně jen na techtle, ale už rozhodně ne mechtle. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
19.10.15 23:47
@Žirafa 69 píše:
Možná maximálně jen na techtle, ale už rozhodně ne mechtle. :P

Jasný :pankac: páč ona je hogo, ale není fogo :nevim: a Frgal by jí neroztrhal na cimpr ale na campr asi ano.To nejde jen tak hala, spíš jen bala.To nejde s farářem jen tak láżo, jenom trochu plážo že? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39605
20.10.15 00:29
@Anna766 píše:
Jasný :pankac: páč ona je hogo, ale není fogo :nevim: a Frgal by jí neroztrhal na cimpr ale na campr asi ano.To nejde jen tak hala, spíš jen bala.To nejde s farářem jen tak láżo, jenom trochu plážo že? :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Přesně taaak! :palec:
No jasný, že jsi mi připomněla Laďku Kozderkovou, byla dobrá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
20.10.15 00:33

@Žirafa 69 kravina, ale dobrá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
20.10.15 01:56

@Žirafa 69 @Anna766 :mrgreen: :potlesk: Jen počkejte, až to s ním Frgálka vezme nejen horem, ale i pádem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
20.10.15 06:38
@Michelle_M píše:
@Žirafa 69 @Anna766 :mrgreen: :potlesk: Jen počkejte, až to s ním Frgálka vezme nejen horem, ale i pádem :lol:

Nebo dolem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
20.10.15 08:56
@kopretina11 píše:
Nebo dolem :mrgreen:

A bude to hrc a potom prc :mrgreen: :mrgreen: a Frgálka z toho bude nejen eňo ale i ňuňo :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí