Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chipsa píše:
Holky, pracoval někdy někdo z vás v pekárně? Já ano a musím se smát, když vidím v Ulici, jak hnětou těsto v těch rukavičkách
a jeste si u toho telefonujou;-)
@ivik21 píše:
@Martrich a rozeplou bundu, to je beztak ta loňská z té zásilkové služby, co ji propagovali, když začla s Lumčou jezdit kolmo a nejspíš už ji nezapneheká u toho jak hroch, ona fakt musí souhlasit s tou komičkou, jinak nevím…
a ta podzimni krajina, kdyby to bylo v realu tak ji umrzne zadek
![]()
@Martrich píše:
a jeste si u toho telefonujou;-)
V praxi, když pracuji s těstem, tak s těmi rukavičkami bych neměla šanci a dost pochybuji, že je někde používají. Ve skutečné pekárně tedy ne ![]()
@chipsa můj táta kdysi a prý pakarná ale v ulici by prý chtěl pracovat a já taky
Jinak Simona děs a hrůza, digitálky kuchyn na
tam bych vařit nechtěla a ten pokojíček se mi taky nelíbí
@věrasek80 píše:
Jinak Simona děs a hrůza, digitálky kuchyn natam bych vařit nechtěla a ten pokojíček se mi taky nelíbí
Právě na něj koukám. Je možný, že do děts. pokoje dá takovéhle barvy?
A ještě holkám.
To by se líbilo leda tak tomu Frantovi.
@Žirafa 69 já mám dceru už skoro 11let ale tohle se jí nelíbilo ani nelíbí dodnes a synovi také ne bud mám divné děti já nebo digitálka
No kuchyň se fakt nepovedla, ale možná se to někomu líbí
Linka nic moc velká ![]()
@ivik21, myslis bundu z Altisportu? ![]()
Se divim, ze ji vubec navlikla, od lonska je zase dvojnasobna ![]()
@KPKristy píše:
@ivik21, myslis bundu z Altisportu?
Se divim, ze ji vubec navlikla, od lonska je zase dvojnasobna
Jsem si nevzpomněla na název, napadalo mě pořád Alpiněco… Navlíkla, ale nezapla
I ten kakáč na hlavu si srandovně narazila před odjezdem, to je dým, komik hadra fakt ![]()
Jo holky blbý dotaz ale kdy se rozešel Mastný s Denisou když to ted táhne s granulí nějak mi to asi uniklo
@věrasek80 píše:
Jo holky blbý dotaz ale kdy se rozešel Mastný s Denisou když to ted táhne s granulí nějak mi to asi uniklo
to tam podle mě nebylo
Když si brali na střídačku malého Šímu, tak do sebe ryli navzájem, pak to nějak vyšumělo a přilezla Květuš a jak házela na Denisu xichty, co?
![]()
@ivik21 no to jo a denisa to vzala v klidu, nějak nám to střídá mastnák-asi tím že granule je za vodou
@věrasek80 píše:
Parkrat uz tam padlo, ze neziji spolu. Jako jo v jednom dome, ale snad ma kazdy i svuj byt nebo co ![]()