Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy jenže ta dnešní mládež než vyjde ráno z baráku na ulici tak stráví v koupelně 45minut a napatlaj na sebe půlku laku a gelu aby vytvořili patku a jimi podobné nesmysly, můj synek to dělal taky než mu moje kadeřnice vysvětlila že časté používání laků a dalších věcí ve velkém množství poškozuje vlasy
@Michelle_M píše:
Na tu patici jsem se dnes taky nechtíc zaměřila, to snad popírá i pár přírodních zákonůHolky myslíte, že to mezi Rybou a Frgálkou nechají zajít až na čuňačinky?
![]()
A je to vůbec reálné, že by se farář nechal tak snadno sbalit?
Tak od Hamy vime, ze se „trochu zamiluje“, takze doufam, ze to bude v platonicke rovine a neznici se mezilidske vztahy mezi nim a Frgalovci. Zatim jeste v Ulici nejcistsi..
Holky, viděla jsem zítřek a teda Vilmy je mi moc líto… Bitka byla až na úplném konci, předcházelo ji několik nedorozumění, která ztrapnila Květu při slavnostím otvírání Květapenziounu, no ve finále má Květuša na krku límec a z bitky ji vysvobodila Urbanka, která samozřejmě viděla chudáka Květu a tu ženskou, co ji chtěla zabít…
Jinak díl nuda no… Digi s Tonym, Lišák s Halamkou a poté s Ančou,…
@NinPe píše:
@ivik21 Béda vynadá nějak Bylině???
Ve středu rozhodně ne, je to v ukázce na čtvrtek…
bude spíš vyčítat Nanči, že se bylině svěřuje se sexem, ta bédovi totiž dotáhne knihu pro muže jak začít s tantrsexem, no na konci se ji stejně omluví že je mu špatně že na ni tak vyjel, takže vše při starém ![]()
@ivik21 bože, to je vůl… jako tohle by snad žádný chlap nestrpěl…ten Béda, aby měl svatozář ![]()
Holky, já se tady bavím, horem i spodem
![]()
Jinak asi ne každej farář musí mít půst, já nevím, jak to přesně je. Ale mam kamarádku, jejíž ségra má s knězem dítě a ten milý kněz je dvakrát rozvedený. Jo a jen pro zasmání, té holce je 35 a knězi 75
Sodoma gomora
No jsem taky zvědavá a co dneska Ruda a ti policajti tam, plus Simona na kole, to vypadalo dle ukázek komicky ![]()
@NinPe píše:
@ivik21 bože, to je vůl… jako tohle by snad žádný chlap nestrpěl…ten Béda, aby měl svatozář
No ten Béda je taky blbec, už mi leze krkem celá ta jejich famílie včetně věčně otráveného Franty, divně se tvářící Emy, blbě se usmívajícího Bédy a Anči, která má totál zatemněný mozek
![]()
@Martrich píše:
Holky, já se tady bavím, horem i spodem![]()
![]()
Jinak asi ne každej farář musí mít půst, já nevím, jak to přesně je. Ale mam kamarádku, jejíž ségra má s knězem dítě a ten milý kněz je dvakrát rozvedený. Jo a jen pro zasmání, té holce je 35 a knězi 75Sodoma gomoraNo jsem taky zvědavá a co dneska Ruda a ti policajti tam, plus Simona na kole, to vypadalo dle ukázek komicky
Záleží na církvi, někteří se mohou ženit a mít děti, ale Ryba ne, to už se tam řešilo.
Jinak rozvody u kněze… k němu bych teda do kostela nechodila ![]()
@radkka píše:
Záleží na církvi, někteří se mohou ženit a mít děti, ale Ryba ne, to už se tam řešilo.
Jinak rozvody u kněze… k němu bych teda do kostela nechodila
tak on to asi nikdo neví, že je rozvedenej, ono bůh ví jak to je, že? Asi fakt záleží na tom, jak moc jsou věřící a jak dokážou ukočírovat přirozené pudy… Já teda nejsem věříc vůbec. Jednou jsme byli na církevní svatbě v kostele, kromě toho, že jsem se tam málem ukousala nudou, mě pobavil ten oddávající kněz nebo farář, to nevím. Pod tím hábitem měl džíny a tenisky! a furt tam připíjel červeným vínem, nevím, co v tom měl, ale na konci té mše už byl dost navátej ![]()
@radkka píše:
Jinak rozvody u kněze… k němu bych teda do kostela nechodila
přesně, jsou takové, kde se tak striktně vše nedodržuje ![]()
@ivik21 píše:
@Martrich se Simonou jsem popsala dřív, bylo to fakt strašné
nestíhám vás dočítat, mrknu dneska na tu Simonu.
Jinak začínám fandit nové kadeřnici, zatím tam působí jako jediná z nich trochu profesionálně, jako nechat se česat od Simony, která vypadá jak vypadá a ještě poslouchat ty její strašný kecy, tam bych už taky nešla
![]()
@Martrich tak z tama by zdrhl každý, zvlášť když tam vtrhne takový poděs neupravený a začne hekat a povykovat na celé kolo ![]()
@ivik21 píše:
@Martrich tak z tama by zdrhl každý, zvlášť když tam vtrhne takový poděs neupravený a začne hekat a povykovat na celé kolo