Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
21.10.15 11:53

:lol: Ježiši, Jarda jí cestou odněkud hodí mezi dveřmi nějakou příšernou mísu na ovoce a vy z toho už děláte, že opouští rodinu :lol:

A kuchyň nemusí být veselá :) Mně se tohle ponuro docela líbí, nepřijde mi to ponuré, ale elegantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.10.15 12:00

@Patricia89 nejsi sama, takly se mi to nezdá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.10.15 12:01

Kuchyn se mi taky líbí, takovou bych klidně i brala, ale bohužel budu muset mít světlou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14610
21.10.15 12:14

No pokud se Jarin jen stavil cestou z práce, tak to beru, ale jestli jel do Prahy večer jen tak na otočku s mísou, tak to trochu divný je… Hlavně by mě to naštvalo být Lenkou, večer frmol kolem koupání a ukládání dětí a chlap se sebere, že musí odvézt Digině dárek, to by mu ta mísa asi rovnou přistála na hlavě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148574
21.10.15 12:19
[citacJisa] @Michelle_M píše:
No pokud se Jarin jen stavil cestou z práce, tak to beru, ale jestli jel do Prahy večer jen tak na otočku s mísou, tak to trochu divný je… Hlavně by mě to naštvalo být Lenkou, večer frmol kolem koupání a ukládání dětí a chlap se sebere, že musí odvézt Digině dárek, to by mu ta mísa asi rovnou přistála na hlavě :mrgreen:

No on je nějak často v Praze v hospodě a tak :mrgreen: nato že má doma předškolačku a kojence :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.10.15 12:24

@Anna766 Tak nezapomenme, že Mirindu stačilo zavřít do pokoje a ona si sama kultivovaně celý den hrála, třeba i další dítě je takové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
21.10.15 12:49
@Michelle_M píše:
No pokud se Jarin jen stavil cestou z práce, tak to beru, ale jestli jel do Prahy večer jen tak na otočku s mísou, tak to trochu divný je… Hlavně by mě to naštvalo být Lenkou, večer frmol kolem koupání a ukládání dětí a chlap se sebere, že musí odvézt Digině dárek, to by mu ta mísa asi rovnou přistála na hlavě :mrgreen:

Ale myslím že říkal že to posílá Lenka… Viděla bych v tom obyčejnej soucit Lenky. I když scénáristi můžou zamýšlet cokoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.10.15 12:51

Docela mě udivuje, jak je Bedřich uraženej, že není žádný sexuální mostrum a po Skyler nevyjíždí, přitom s Ančinou kamarádkou Lucií se jako mostrum choval :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
21.10.15 12:59

A kuchyň se mi docela líbí…dovedla bych si představit tam bydlet :-D Jen tedy ten pokoj dvojek by mohl být víc holčičí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.10.15 12:59

Vidim, ze Diginy byt to tady rozpumpoval :mrgreen: :mrgreen:,konecne neco, o cem se da bavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
21.10.15 13:03
@NinPe píše:
A kuchyň se mi docela líbí…dovedla bych si představit tam bydlet :-D Jen tedy ten pokoj dvojek by mohl být víc holčičí :-D

jojo, hlavně aby jim tam nedali pily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.10.15 13:16

Neviděly jste Mirindu včera ve zprávách? Byla to reportáž o jménech, co teď frčí a ptaly se zase dětí ve školce (nebo ve škole) a zase tam byla. Za poslední dobu už podruhé, holka jedna zubatá :lol:

A mimochodem mezi oblíbená jména, co se teď dávají miminům patří Brajen a Dženifr :mrgreen: :poblion: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.10.15 13:19
@KPKristy píše:
Neviděly jste Mirindu včera ve zprávách? Byla to reportáž o jménech, co teď frčí a ptaly se zase dětí ve školce (nebo ve škole) a zase tam byla. Za poslední dobu už podruhé, holka jedna zubatá :lol:A mimochodem mezi oblíbená jména, co se teď dávají miminům patří Brajen a Dženifr :mrgreen: :poblion: :zed: :pocitac:

Dženifr Nováková? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
21.10.15 13:24
@KPKristy píše:
Neviděly jste Mirindu včera ve zprávách? Byla to reportáž o jménech, co teď frčí a ptaly se zase dětí ve školce (nebo ve škole) a zase tam byla. Za poslední dobu už podruhé, holka jedna zubatá :lol:A mimochodem mezi oblíbená jména, co se teď dávají miminům patří Brajen a Dženifr :mrgreen: :poblion: :zed: :pocitac:

Brajen Bláha :-D :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.10.15 13:26
@radkka píše:
Dženifr Nováková? :mrgreen:
@NinPe píše:
Brajen Bláha :-D :lol: :pankac:

Fakt kalamita 8o

• načítám...