Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ježiši, Jarda jí cestou odněkud hodí mezi dveřmi nějakou příšernou mísu na ovoce a vy z toho už děláte, že opouští rodinu ![]()
A kuchyň nemusí být veselá
Mně se tohle ponuro docela líbí, nepřijde mi to ponuré, ale elegantní.
Kuchyn se mi taky líbí, takovou bych klidně i brala, ale bohužel budu muset mít světlou ![]()
No pokud se Jarin jen stavil cestou z práce, tak to beru, ale jestli jel do Prahy večer jen tak na otočku s mísou, tak to trochu divný je… Hlavně by mě to naštvalo být Lenkou, večer frmol kolem koupání a ukládání dětí a chlap se sebere, že musí odvézt Digině dárek, to by mu ta mísa asi rovnou přistála na hlavě ![]()
No on je nějak často v Praze v hospodě a tak
nato že má doma předškolačku a kojence
![]()
@Anna766 Tak nezapomenme, že Mirindu stačilo zavřít do pokoje a ona si sama kultivovaně celý den hrála, třeba i další dítě je takové ![]()
@Michelle_M píše:
No pokud se Jarin jen stavil cestou z práce, tak to beru, ale jestli jel do Prahy večer jen tak na otočku s mísou, tak to trochu divný je… Hlavně by mě to naštvalo být Lenkou, večer frmol kolem koupání a ukládání dětí a chlap se sebere, že musí odvézt Digině dárek, to by mu ta mísa asi rovnou přistála na hlavě
Ale myslím že říkal že to posílá Lenka… Viděla bych v tom obyčejnej soucit Lenky. I když scénáristi můžou zamýšlet cokoliv ![]()
Docela mě udivuje, jak je Bedřich uraženej, že není žádný sexuální mostrum a po Skyler nevyjíždí, přitom s Ančinou kamarádkou Lucií se jako mostrum choval ![]()
A kuchyň se mi docela líbí…dovedla bych si představit tam bydlet
Jen tedy ten pokoj dvojek by mohl být víc holčičí ![]()
Vidim, ze Diginy byt to tady rozpumpoval
,konecne neco, o cem se da bavit ![]()
@NinPe píše:
A kuchyň se mi docela líbí…dovedla bych si představit tam bydletJen tedy ten pokoj dvojek by mohl být víc holčičí
jojo, hlavně aby jim tam nedali pily…
Neviděly jste Mirindu včera ve zprávách? Byla to reportáž o jménech, co teď frčí a ptaly se zase dětí ve školce (nebo ve škole) a zase tam byla. Za poslední dobu už podruhé, holka jedna zubatá ![]()
A mimochodem mezi oblíbená jména, co se teď dávají miminům patří Brajen a Dženifr
![]()
@KPKristy píše:
Neviděly jste Mirindu včera ve zprávách? Byla to reportáž o jménech, co teď frčí a ptaly se zase dětí ve školce (nebo ve škole) a zase tam byla. Za poslední dobu už podruhé, holka jedna zubatáA mimochodem mezi oblíbená jména, co se teď dávají miminům patří Brajen a Dženifr
![]()
![]()
![]()
Dženifr Nováková? ![]()
@KPKristy píše:
Neviděly jste Mirindu včera ve zprávách? Byla to reportáž o jménech, co teď frčí a ptaly se zase dětí ve školce (nebo ve škole) a zase tam byla. Za poslední dobu už podruhé, holka jedna zubatáA mimochodem mezi oblíbená jména, co se teď dávají miminům patří Brajen a Dženifr
![]()
![]()
![]()
Brajen Bláha
![]()