Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lena1968 kabel může být protažený nohou a pak mít vyřezanou drážku v desce zespodu, ne? A od pultu pak vede kabel asi pod podlahou, ne?
@ladule1 píše:
Tak ono to není jen ted. Dcery spolužák (23 let) se jmenuje Kevin Jelen.Taky dobrý
no to neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
chudák kluk
@NinPe píše:
no to neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
chudák kluk
@NinPe píše:
no to neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
chudák kluk
Kdyż slyšim něco podobnýho naskočí mi vżdycky Aglája Vopajšlíková.
![]()
@ladule1 píše:
Zní to divně, vid?
Ale třeba můj otec má se svým bratrem k českému příjmení taky cizí jméno a to by divný nepripada.Ted už se ta jména docela dávaj, ale před skoro sedmdesáti lety byli za exoti.
zní to hrozně
Já, se svojí Petruškou
, jsem hezky zapadla mezi kolektiv - ve škole jsme byly 4 v jedné třídě…proto jsem i pro malou vybírala jméno, aby bylo neobvyklý ale ne divný ![]()
@Anna766 píše:
Kdyż slyšim něco podobnýho naskočí mi vżdycky Aglája Vopajšlíková.![]()
Náhodou, Vopajšlíková je super. Říkáme tak neteři Agátce. Prostě je to Vopajšlíková
@NinPe píše:
Přesně tak… já mám ráda normální, klasický jména…ale tak proti gustu…no a pak má malá ve školce - Vanessu, Izabelu a Šarlotu… a nad tím se nikdo nepozastavujeale nad mojí Ninou se pozastaví skoro každý tady
Nina je krásné jméno! Tisíckrát lepší, než Šarlota a další tebou jmenované. Já ještě děti nemám, ale holčička by byla Hedvika, to si teprve budou lidi klepat na čelo ![]()
@radkka píše:
Kevin Jelen, já padnu![]()
![]()
Kevin Jelen do pudele střelen. Kevin je strašlivej ke každému českému příjmení ![]()
Znám ze soupisky v TV fotbalistu jménem Benjamin Vomáčka - to je jak z příkladu jak nekombinovat
![]()
@radkka proč by si klepali na čelo Hedvika je krásné jméno, tak se jmenovala má spolužačka
K těm luštěninám. I já, která bydlím na konci světa vím, že v Bille, na kterou je reklama v ulici často, prodávají naklíčené mungo fazole.
@Ester13 píše:
K těm luštěninám. I já, která bydlím na konci světa vím, že v Bille, na kterou je reklama v ulici často, prodávají naklíčené mungo fazole.
pamatuji si po revoluci v sámošce u nás na sídlišti, lidi se tomu vyhýbali obloukem ![]()