Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fíková píše:v pondělí nakráčí do kabinetu blonďatá Tereza.
Ted je zase zrzavá, byla v sobotu ve Volejte Novu.
@spirunka píše:
Holky, jak si cetla Digina ty zpravy od Tondy, zdalo se mi to nebo koukala u toho nejak rozneznele? Ze by se k nemu vratila?
Neřekla bych. Mně spíš připadalo divný, že jí opět odepsal ve chvíli, kdy ona jemu teprve poslala odpověď na jeho předchozí sms, takže ji ještě nemohl ani přečíst, když mu ještě nedošla, natož reagovat. Pokud jsem teda něco nepřehlídla, i když jde jinak o blbinu.
@lena1968 píše:
V ukázce na pondělíMonika s Věrkou se budou strachovat o Máru, který se 3 hodiny nehlásil na dispečinku, tak doufám, že to bude jenom nějaké nedorozumnění
Ty už jsi viděla pátek? To jsem těžce pozadu, já se teď dívala na zítřek..
Ta Květa snad chce tu Nyklovku dostat do hrobu, proti ní poštve snad všechny..
@Fíková píše:jo a zdá se, že se bude Eddie vracet k Drbohlavovi
To se dalo čekat..
@Silwinka87 píše:Že? Včera jsem ho viděla v nějaké ukázce či filmu…teď nevím, a byl normálně nakrátko a slušelo mu to. Navíc to „ulízaný“ dělá ještě i starší.
Vypadá hrozně..nesluší mu to..
@Žirafa 69 píše: Že? Včera jsem ho viděla v nějaké ukázce či filmu…teď nevím, a byl normálně nakrátko a slušelo mu to. Navíc to „ulízaný“ dělá ještě i starší.
Přesně, vypadá jak vyžilý mušketýr ![]()
Já se těšila na bitku
a zase jsem vyměnila Ulici za cvičení
ale jak tak čtu o nic jsem nepřišla ![]()
Jinak Nyklový je mi asi taky trošku líto, ale jen trošku ![]()
Vyzily Musketyr
, nechapu, proc to neostriha, je to desny. a co Smyd, vi se o nem neco??tyhle dily jsou podle me ze srpna, maj prazdniny jen v cervenci co jsem cetla, podle me tam chodej radoby nabaleny a pecou se ve vlastni stave
![]()
@Silwinka87 píše:
@lena1968 @Fíková a bylo tam něco o Evženovi?
@věrasek80 píše:
@radkka proč by si klepali na čelo Hedvika je krásné jméno, tak se jmenovala má spolužačka
Je, ale je neobvyklé, člověk si na něj musí trochu zvyknout, i můj manžel
Je to nádherné jméno ![]()
@radkka ano je to neobvyklé jméno ale my dali Karolínu a lidi si tukali na čelo kde jsme to jméno vyhrabali, přitom dnes je to jedno z oblíbených jmen