Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@atominnka píše:
@věrasek80 mě ta linka taky nebaví, Rudlu nemůžu ani vidět…A nebaví mě ani Digi, ani pekárna, prostě mě pomalu nebaví nic.. nějak se jim to nepovedlo…
Mě to baví ![]()
Simona a Ruda by tam ale být nemuseli.
@ladule1 píše:.
Tak on jak loupežník vypadá, tak se to i hodí.
Ale nedala bych.
My máme zcela neoriginální Kristýnu a Terezu.
chtěla jsem Stellu, ale to mi neprošlo.
My jsme taky neoriginální s Kristýnou a Markem ![]()
Ale kdyby bylo na manželovi, měli bychom Teodora a Svatopluka a já nevím, koho! On ulítává na těch hodně zastaralých jménech. Mně je vcelku jedno, kolik dětí toho jména zrovna je, prostě se mi to musí líbit… Já jako Petra teda nikdy křestní jméno neřešila, nějak jsem si na něj od narození zvykla ![]()
Já mam Jakuba, sice jméno, které má kde kdo, ale líbí se nám ![]()
Stella se mi taky moc líbí a docela se teď dává i Max, ale to máme psa ![]()
Taky na tu Ulici koukám jen ze zvyku, zajímá mě Šmýd, jak to s ním dopadne… Ale zase chápu, co furt vymýšlet, deset let to běží a v životě se toho taky moc pořád neděje no… ![]()
Tak je možný že Lumír je takovej blboslav? Jako čekala bych, že z toho svýcho starostování bude trochu předvídavější a ne že hned Granuli naletí na špek……a ta „skrytá“ šroubovaná propagace Sazky, jakože bude číst malýmu noviny
… Před nedávnem Niklovka vystrkovala Růžu do důchodu, tak teď se bude moct vžít do její kůže. Zaslepenej Lumír jí vyštípe, tak může s Růžou bydlet na jednom pokoji v domově
… Jinak ta Helmová nebo Halamová, to je teda tragédie… jak tam mlela, že jí rozbila manželství taková podobná jako je Skyler… já už snad začínám věřit tomu, že jede po Anče A granule prej „Ančí!!!“, to bylo jak v Krkonošskejch pohádkách
…
.
@Martrich já mám Maxe a Jakuba máme v nebíčku, psa máme Agátu
Jo a trochu jsem teda nepobrala ukázky na pondělí, nakonec najdou Máru zahrabanýho, Motyka zjistí že je v tom a bude mít Marečkovou nadosmrti na krku ne
?
Příspěvek upraven 22.10.15 v 14:34
@Martrich píše:
to víš, ona je zaneprázdněná a nestíhá![]()
Právě, musela shánět fazole
.
@Kyselá okurka píše:Jo a trochu jsem teda nepobrala ukázky na pondělí, nakonec najdou Máru zahrabanýho, Motyka zjistí že je v tom a bude mít Marečkovou nadosmrti na krku nePříspěvek upraven 22.10.15 v 14:34![]()
?
to jako fakt? ![]()
@KPKristy píše:
Neviděly jste Mirindu včera ve zprávách? Byla to reportáž o jménech, co teď frčí a ptaly se zase dětí ve školce (nebo ve škole) a zase tam byla. Za poslední dobu už podruhé, holka jedna zubatáA mimochodem mezi oblíbená jména, co se teď dávají miminům patří Brajen a Dženifr
![]()
![]()
![]()
Mě se Mirinda s těma zoubkama strasně líbí
.
@Martrich píše:
to jako fakt?
Já myslím, že Halamka bude skvělá manipulátorka, na Anču to funguje 100% a bůh ví, jak tam s nima ještě zamává. Béda by měl vzít rozum do hrsti a s Halamkou vyrazit dveře, ještě by za ní letěla ta zvonkohra. Jinak rady typu, uvař si zázvorovej čaj a jez čerstvý ovoce, to by jeden skutečně nevěděl
, na to nemusím být ani bylinkářka
![]()