Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11184
22.10.15 19:23

@Žirafa 69 hraje a debílek Lumírek jí to žere i s navijákem a jde proti Vilmě, přitom by jí měl líbat nohy-tolikrát mu pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
22.10.15 19:57

V pondělí Máru opravdu přepadnou, Monika breči a vyčítá si, že se nepohodli kvůli miminku, ale není z toho jasný, co se mu přesně stane, tak snad se z toho dostane, přeci by taky Moniku neudělali vdovou 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.15 20:03
@lena1968 píše:
V pondělí Máru opravdu přepadnou, Monika breči a vyčítá si, že se nepohodli kvůli miminku, ale není z toho jasný, co se mu přesně stane, tak snad se z toho dostane, přeci by taky Moniku neudělali vdovou
Áha, takže se v rámci Motyččina špatnýho svědomí vrhnou rovnou na snaženíčko :lol: :lol:…to bude mít Štajmaslová radost :lol:…jestli to přepadení nakonec ještě nezařídila sama :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.10.15 20:12
@lena1968 píše:

další drámo v Ulici, i na Máru dojde jooo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65107
22.10.15 20:28

@lena1968 snad ne, celou dobu nic a najednou dvě vdovy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.10.15 20:49

Kvetino divadylko me neprekvapuje, cekala jsem to od ulisne bebice :mrgreen:

Ale jaky zajem ma Bylina? Chce Anci rozvratit manzelstvi, aby ji mela jen pro sebe?
A taky nechapu, proc Bedrich dovoluje Skyler kourit v byte, kdyz se tam normalne nekouri. Mohla by jit krasavice pred barak, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.10.15 20:59
@KPKristy píše:
Kvetino divadylko me neprekvapuje, cekala jsem to od ulisne bebice :mrgreen:Ale jaky zajem ma Bylina? Chce Anci rozvratit manzelstvi, aby ji mela jen pro sebe?
A taky nechapu, proc Bedrich dovoluje Skyler kourit v byte, kdyz se tam normalne nekouri. Mohla by jit krasavice pred barak, ne? :roll:

ale to by se musela oblíkat :mrgreen: A bylinu taky nechápu a už mě sejří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
22.10.15 21:41
@Kyselá okurka píše:
Kdo je Matěj??? :oops:… A Kuřezův talentovanej synek Oliver :lol:.

Matěj Jordán, Terezy brácha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.15 21:49

Joo, díky :kytka:…já ho mám v hlavě jenom jako „Jordána“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
22.10.15 22:41

A co jarousek hejlovic a pepicek :mrgreen: na txy jste zapomnely :,( :mrgreen: tragedi…

Jinak teda granuleu je udesna šmetyna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.10.15 23:00

Vás fakt překvapilo, že Květa za rohem límec sundala? Naopak, hned jak jsem ji s tím na krku uviděla, bylo mi jasné, že simuluje. Pokaždé, když má někdo v TV tenhle límec, tak simuluje, kromě Maciuchové. Límec kolem krku v televizi vždycky značí simulanta, vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
22.10.15 23:02

@Fjodorka mě to nepřekvapilo, mě štve že se snaží dostat lumena na svojí stranu a štve ho proti mámě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
22.10.15 23:07
@Fjodorka píše:
Vás fakt překvapilo, že Květa za rohem límec sundala? Naopak, hned jak jsem ji s tím na krku uviděla, bylo mi jasné, že simuluje. Pokaždé, když má někdo v TV tenhle límec, tak simuluje, kromě Maciuchové. Límec kolem krku v televizi vždycky značí simulanta, vždycky.

Jo jo..Svatá pravda.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
148502
22.10.15 23:10
@věrasek80 píše:
@Fjodorka mě to nepřekvapilo, mě štve že se snaží dostat lumena na svojí stranu a štve ho proti mámě

Mě štve že se Lumen nechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
22.10.15 23:12
@Anna766 píše:
Mě štve že se Lumen nechá.

Tak on je celkem naivka a Granule ví, jak na něho..Navíc chlapi jsou trdla, ně ani nenapadne něco za něčím hledat, hodnotí podle toho, co vidí a za roh se prostě nedívají..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!