Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 hraje a debílek Lumírek jí to žere i s navijákem a jde proti Vilmě, přitom by jí měl líbat nohy-tolikrát mu pomohla
V pondělí Máru opravdu přepadnou, Monika breči a vyčítá si, že se nepohodli kvůli miminku, ale není z toho jasný, co se mu přesně stane, tak snad se z toho dostane, přeci by taky Moniku neudělali vdovou
@lena1968 píše:Áha, takže se v rámci Motyččina špatnýho svědomí vrhnou rovnou na snaženíčko
V pondělíMáru opravdu přepadnou, Monika breči a vyčítá si, že se nepohodli kvůli miminku, ale není z toho jasný, co se mu přesně stane, tak snad se z toho dostane, přeci by taky Moniku neudělali vdovou
@lena1968 píše:
V pondělíMáru opravdu přepadnou, Monika breči a vyčítá si, že se nepohodli kvůli miminku, ale není z toho jasný, co se mu přesně stane, tak snad se z toho dostane, přeci by taky Moniku neudělali vdovou
další drámo v Ulici, i na Máru dojde jooo? ![]()
Kvetino divadylko me neprekvapuje, cekala jsem to od ulisne bebice ![]()
Ale jaky zajem ma Bylina? Chce Anci rozvratit manzelstvi, aby ji mela jen pro sebe?
A taky nechapu, proc Bedrich dovoluje Skyler kourit v byte, kdyz se tam normalne nekouri. Mohla by jit krasavice pred barak, ne? ![]()
@KPKristy píše:
Kvetino divadylko me neprekvapuje, cekala jsem to od ulisne bebiceAle jaky zajem ma Bylina? Chce Anci rozvratit manzelstvi, aby ji mela jen pro sebe?
A taky nechapu, proc Bedrich dovoluje Skyler kourit v byte, kdyz se tam normalne nekouri. Mohla by jit krasavice pred barak, ne?
ale to by se musela oblíkat
A bylinu taky nechápu a už mě sejří
@Kyselá okurka píše:
Kdo je Matěj???… A Kuřezův talentovanej synek Oliver
.
Matěj Jordán, Terezy brácha
A co jarousek hejlovic a pepicek
na txy jste zapomnely
tragedi…
Jinak teda granuleu je udesna šmetyna ![]()
Vás fakt překvapilo, že Květa za rohem límec sundala? Naopak, hned jak jsem ji s tím na krku uviděla, bylo mi jasné, že simuluje. Pokaždé, když má někdo v TV tenhle límec, tak simuluje, kromě Maciuchové. Límec kolem krku v televizi vždycky značí simulanta, vždycky.
@Fjodorka mě to nepřekvapilo, mě štve že se snaží dostat lumena na svojí stranu a štve ho proti mámě
@Fjodorka píše:
Vás fakt překvapilo, že Květa za rohem límec sundala? Naopak, hned jak jsem ji s tím na krku uviděla, bylo mi jasné, že simuluje. Pokaždé, když má někdo v TV tenhle límec, tak simuluje, kromě Maciuchové. Límec kolem krku v televizi vždycky značí simulanta, vždycky.
Jo jo..Svatá pravda.. ![]()
@věrasek80 píše:
@Fjodorka mě to nepřekvapilo, mě štve že se snaží dostat lumena na svojí stranu a štve ho proti mámě
Mě štve že se Lumen nechá.
@Anna766 píše:
Mě štve že se Lumen nechá.
Tak on je celkem naivka a Granule ví, jak na něho..Navíc chlapi jsou trdla, ně ani nenapadne něco za něčím hledat, hodnotí podle toho, co vidí a za roh se prostě nedívají..