Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
23.10.15 19:01

Proč tam ta Skyler žmoulala ten papírek s tabákem? Když ta herečka neumí umotat cigáro, ať jí dají do ruky krabičku, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
23.10.15 19:09

Anča teď říkala, že to Bedřichovi vrátila s mladším chlapem. Já si nemůžu vzpomenout kdo to byl. Nebyl to ten Jordánův kolega???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148474
23.10.15 19:16
@ArumLily0 píše:
Anča teď říkala, že to Bedřichovi vrátila s mladším chlapem. Já si nemůžu vzpomenout kdo to byl. Nebyl to ten Jordánův kolega???

Jo. Kamarád a kolega ze Želvy. Pavel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
23.10.15 20:03

@Kyselá okurka Hurá, Ema i Fanda budou mít třetí mámu, to je cool :potlesk: :potlesk: :potlesk: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
23.10.15 20:03

Úterní díl Máru jen okradou a vezmou mu auto, ale nic se mu nestane, uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.10.15 20:05
@Anna766 píše:
Právě že ne, nebo jo??? :think:

Teda abych nekecala, treba to nekdo vi lip, ale mam za to, ze zrovna stary Liska umrel i v serialu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
23.10.15 20:12

Nečtu dozadu, ale co říkáte na Teríska blondýnku? Jako v civilu fotky dobrý, ale v ulici mi teda jako blondýna už nesedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
23.10.15 20:13
@Patricia89 píše:
Přesně. Jak jí to žere… A pořád Helena říkala. Fuj :cert: :cert: by mě zajímalo, co tam s ní zamýšlí, nebo proč tam je… Nic kloudnýho mě nenapadá. Spíš bych to možná viděla na tu sektu a nebo odloudění od BÉDY :mrgreen: a nechala si jí. Když ona nikoho nemá…

Taky čekám, co z toho vyleze, Anča jí zobe z ruky a hltá každé její slovo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148474
23.10.15 20:14
@KPKristy píše:
Teda abych nekecala, treba to nekdo vi lip, ale mam za to, ze zrovna stary Liska umrel i v serialu…

Já si pamatuju smrt v seriálu u Krále-Brzobohatèho st.,pak u Nykla-Poloczka, taky
Zindulky-Stárka. Ale Bařinku a Lišku s Jordánovou tam „nepohřbili“. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
23.10.15 20:16
@zuzice píše:
Nečtu dozadu, ale co říkáte na Teríska blondýnku? Jako v civilu fotky dobrý, ale v ulici mi teda jako blondýna už nesedí

V těch vlasech mi nesedí jako učitelka, vypadá jako studentka SŠ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
23.10.15 20:38

Co říkáte na to pokouřeníčko v Lišákovic bytě? :roll: 8o Já teda kouřím od 15 :oops: (Přestala jsem v těhu a při kojení, A pak zase začala :roll: ) Ale doteď kouřím relativně na tajňačku a nikdy bych si nazapálila před mámou nebo tátou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
23.10.15 20:47
@Anna766 píše:
To je taky přírodní ne? :mrgreen: mohli by pít klidně i naftu, ta je taky z přírody :dance: :mrgreen:

Já padám :mrgreen: Nafta mě teda rozsekala! A ani si snad nepředstavuju, co dalšího přírodního by mohli konzumovat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.10.15 20:50
@Anna766 píše:
Já si pamatuju smrt v seriálu u Krále-Brzobohatèho st.,pak u Nykla-Poloczka, taky
Zindulky-Stárka. Ale Bařinku a Lišku s Jordánovou tam „nepohřbili“. :think:

ne, tyhle postavy podle mě vyšuměli, na druhou stranu, to by tam museli pohřbívat každou chvíli, ten štamgasta, co si ho pamatuju z Lucie postrach ulice taky v reálu zemřel a myslím, že to tam nikdo neřešil :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
23.10.15 21:22
@zuzice píše:
Nečtu dozadu, ale co říkáte na Teríska blondýnku? Jako v civilu fotky dobrý, ale v ulici mi teda jako blondýna už nesedí

mě se to nelíbí, hlavně není pořádně blondýna, ale takový zvláštní medový odstín, přijde mi to jak počůraná sláma, ty tmavší vlasy jí slušely víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
23.10.15 22:05

Mě to o tom zmizení bez funusu napadlo v souvislosti s úmrtím Frgálovic bábi - o tom se tam mluvilo v několika dílech, i když se tam jako živá jen mihla tuším v jednom jediném dílu. Zatímco děda Liška, Bařinka a babi Jordánová byli součástí seriálu dokonce v několika sezónách a jakmile ti herci umřeli, tak o jejich postavách ani zmínka - jako by nikdy neexistovali. To mi přišlo dost blbý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí