Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tolik zmen v ucesech a zadna zmena neprobehla v tom kadernictvi. Taky to mohli nejak skloubit. Ma to byt ze zivota, a neznam holky, co neresi vlasy. A tam to prehlizeji u vsech krom Terezy. Driv ta ulice byla vic zazivejsi ![]()
Tak jsem si všimla, že Motyka má asi nový zuby
koukala jsem na starý díly a tam měla divný zuby, takový dovnitř
nehezký prostě a teď se zakřenila v nových dílech a krásný, rovný bílý zuby
@luc2ka píše:
Tak jsem si všimla, že Motyka má asi nový zubykoukala jsem na starý díly a tam měla divný zuby, takový dovnitř
nehezký prostě a teď se zakřenila v nových dílech a krásný, rovný bílý zuby
Vis, ze jsem si toho zrovna vsimla? Belejsi a lepsi tvar. Asi keramicke fazety ![]()
Holky nestíhám chvílemi sledovat
bylo tam, proč šmýd najednou zmizel?
Ta halamová to je maník ne?
Tak bože tak si dal bedřich jednu kouřovku se svojí snachou
,tak bych to tak neprožívala, no nevim.
@Kate888 píše:
Ta halamová to je maník ne?![]()
Tak bože tak si dal bedřich jednu kouřovku se svojí snachou
,tak bych to tak neprožívala, no nevim.
Říkám, že chce Nanču pro sebe, tak z něj dělá monstrum ![]()
Nevíte co bude dneska s tim Márou? Nevim, jestli se to tu už neprobíralo, ale nedočetla jsem vše.
@radkka to by byla akce, kdyby Halamka se ukázala jako lesbička a chtěla anču prostě zbalit ![]()
![]()
někde jsem četla, že ho okradou a vezmou mu i auto, ale že bude v pořádku
Viděla jsem dnešní a zítřejší díl. Mára řekne Monice, že by chtěl mít rodinu, že už si na to připadá věkově tak akorát. Monika nechce. Mára se naštve a odjede. Pak zmizí a nebudou o něm nic vědět, nakonec se vrátí. Okradli ho, sebrali mu doklady, mobil a auto. Opije se a bude Monice vyčítat, že nechce děti ve čtyřiceti, uslyší to bohužel i Věrka. Bude si myslet, že Monika nechce nikdy děti. Jinak velmi vtipná scénka byla, když Věrka s Monikou „nesou“ opilého Máru do postele, Mára začne Věrku osahávat, asi si jí splete s Monikou
To jsem se fakt pobavila.
Jinak jsem četla, že Kryštof Rýmský, co hraje Máru, má už dvě děti ![]()
Tak ta monika je taky maník ne? Vždyť to je tak hezký když chlap chce sám od sebe dítě, ne?
@Kate888 píše:
Tak ta monika je taky maník ne? Vždyť to je tak hezký když chlap chce sám od sebe dítě, ne?
Hlavně by se měla zamyslet nad tím, že Mára už má věk. Jako co chce? Dítě se čtyřicátníkem+?
@radkka píše:
Hlavně by se měla zamyslet nad tím, že Mára už má věk. Jako co chce? Dítě se čtyřicátníkem+?
no asi tak, já vím svoje o tom, když to nejde. navíc většinou to bývá naopak, ženská chce a chlap ne, ale scénáristé to prostě musí nějak opepřit ![]()