Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michelle_M píše:
Viděla jsem dneska jen půlku, prosím vás proč nechce Eda zpátky k Drbohlavovi? Já čekala, že po tom skočí… On se bojí, že ho Zorina zmermomocní?
Zaprvé ho vyhodil a zadruhé tady má větší prachy.
@MUFICE píše:
Zaprvé ho vyhodil a zadruhé tady má větší prachy.
A za treti se beztak boji, ze ho Zorina zmermomocni. A ja si myslim, ze nakonec ho zmermomocni ![]()
@Michelle_M píše:
Viděla jsem dneska jen půlku, prosím vás proč nechce Eda zpátky k Drbohlavovi? Já čekala, že po tom skočí… On se bojí, že ho Zorina zmermomocní?
Jo, ale nechce si to moc přiznat.
@Michelle_M píše:
a opuštěná Adriana to dá do kupy s opuštěným Márou a budou mít kupu dětí
![]()
@KPKristy píše:
A za treti se beztak boji, ze ho Zorina zmermomocni. A ja si myslim, ze nakonec ho zmermomocni
Taky si myslím a bude makat u Drbohlava, jinak by jí tam znovu necpali ![]()
Holky co tam dnes bylo zajímavého já to dnes neviděla a zítra opáčko neuvidím také
@věrasek80 píše:
Holky co tam dnes bylo zajímavého já to dnes neviděla a zítra opáčko neuvidím také
Mára chce dítě a Monika chce spíš studovat a cestovat. Kuřízek řeší s Terezou návštěvy jeho dětí u něj, nejlépe aby ona tam u toho nebyla. David smutní po expřítelkyni. Adriana stále hledá Šmýda. Mára je nezvěstný a neozval se ani dispečinku taxislužby. Monika a máma Máry se o něj bojí.
Jestli jsem něco zapoměla nebo popletla, tak mě opravte. ![]()
Libi se vam svetle vlasy u Terezy? Me pripada ze hodne omladla. Pripada mi ted jak 14 leta holka. Sedne ji to myslim.
@ivik21 píše:
@KPKristy to spíš dříve budou odejiti, než rozejiti![]()
Matěj by měl končit, to tu probíhalo už dřív
Tak doufám, že sebou vezme i Bětku.
Jen aby je opičák Vojtíííí, neodtahnul taky někam stavět školy ![]()
@MUFICE píše:
No, to mi taky hlava nebere. Furt byla v Coolně a ted před 30 začala najednou studovat. Cestovat může i s dítětem
Asi to udělala naschvál právě proto, že to dítě nechce. Márovi bych přála někoho normálního.
@Jajvy píše:
Libi se vam svetle vlasy u Terezy? Me pripada ze hodne omladla. Pripada mi ted jak 14 leta holka. Sedne ji to myslim.
Však to píšu, přerostlé mimino. Ještě k tomu ten buclatý obličej…
V civilu jí to možná sedne, v Ulici ji nějak divně stylizují, nevím. Hraje pětadvacetiletou učitelku, tak by to chtělo tomu trochu přizpůsobit vzhled ![]()